فرضیه جدید کارشناسان؛
کاهش مصرف نمک برای بیماران قلبی مضر است/ ۸۵ درصد بیشتر در معرض مرگ یا بستری شدن


پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید، کاهش مصرف نمک در بیماران قلبی می تواند خطر مرگ یا بستری شدن در بیمارستان را برای آنها به همراه داشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، دهه های متمادی است که پزشکان توصیه می کنند بیماران مبتلا به نارسایی قلبی برای حفظ سلامت خود میزان مصرف نمک شان را کاهش دهند، اما مطالعه جدید محققان این توصیه را نادرست می داند.
به تازگی محققان مرکز پزشکی دانشگاه راش شیکاگو دریافتند که بیماران مبتلا به نارسایی قلبی متوسط که از رژیم غذایی حاوی میزان سدیم اندک پیروی می کنند در مقایسه با بیماران دارای شرایط مشابه که میزان مصرف نمک شان را محدود نکرده بودند ۸۵ درصد بیشتر در معرض مرگ یا بستری شدن در بیمارستان به خاطر بیماری قلبی قرار داشتند.
دکتر «رامی دوکی»، سرپرست تیم تحقیق، با اشاره به یافته های این مطلعه هشدار می دهد که این تحقیقات هنوز در مراحل ابتدایی قرار دارد و بدین معنا نیست که از این پس بیماران قلبی مجاز به استفاده نامحدود از نمک هستند.
به گفته این محققان، هنوز آزمایشات بالینی زیادی برای اثبات درستی این فرضیه لازم است.
محققان این مطالعه برای انجام این آزمایش، داده های مربوط به معاینات بالینی ۸۳۳ بیمار مبتلا به نارسایی قلبی را به مدت سه سال دنبال کردند و با استفاده از پرسشنامه هایی میزان مصرف نمک آنها را تحت نظر داشتند.
آنها ۱۳۰ نفر از بیماران دارای رژیم غذایی محدود از لحاظ سدیم را با ۱۳۰ بیمار بدون محدودیت مصرف مقایسه نمودند. در حدود ۴۲ درصد از بیمارن قلبی دارای رژیم غذایی محدود از لحاظ سدیم در طول این مدت فوت کرده یا در بیمارستان بستری شدند، در حالیکه این رقم برای بیماران بدون رعایت این رژیم غذایی ۲۶ درصد بود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :مهر

کد: 8630 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۹ دي بازدید: 1642 ساعت: 10:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طراح لوگوی پفک نمکی در گذشت+ماجرای طراحی لوگو ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
2 برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد ۱۳۹۸ جمعه ۱ شهريور
3 جریان دوتابعیتى بودن وزیر بهداشت چیست؟ ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد
4 میزان نمک بربری بالاتر از بقیه نان‌هاست ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۱ تير
5 استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها ۱۳۹۸ چهارشنبه ۸ خرداد
6 لزوم توجه به قیمت غذای سالم برای مقابله با فشارخون ۱۳۹۸ دوشنبه ۶ خرداد
7 استفاده از سبزیجات معطر در غذا چه تاثیری در مصرف نمک دارد؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
8 سریع‌ترین راه های درمان برفک دهان را بشناسید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
9 97؛ سال ارتقای کیفیت نان /تغییر تدریجی در ذائقه مردم ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
10 ارتیاط غذای تند با حملات قلبی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
11 حواشی یک لقمه «نان» در کشور ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  دیابت هر 6 ثانیه یک قربانی می گیرد هر 6 ثانیه یک نفر در جهان بر اثر ابتلا به قند خون ...

  هشدارهایی در رابطه با رژ لب رژ لب، به عنوان اولین و مهمترین ابزار آرایشی و بهد...

  توت سفید برای مبتلایان به دیابت مفید است توت سفید سرشار از املاح معدنی، تانن، مواد چربی و و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت