فرضیه جدید کارشناسان؛
کاهش مصرف نمک برای بیماران قلبی مضر است/ ۸۵ درصد بیشتر در معرض مرگ یا بستری شدن


پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید، کاهش مصرف نمک در بیماران قلبی می تواند خطر مرگ یا بستری شدن در بیمارستان را برای آنها به همراه داشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، دهه های متمادی است که پزشکان توصیه می کنند بیماران مبتلا به نارسایی قلبی برای حفظ سلامت خود میزان مصرف نمک شان را کاهش دهند، اما مطالعه جدید محققان این توصیه را نادرست می داند.
به تازگی محققان مرکز پزشکی دانشگاه راش شیکاگو دریافتند که بیماران مبتلا به نارسایی قلبی متوسط که از رژیم غذایی حاوی میزان سدیم اندک پیروی می کنند در مقایسه با بیماران دارای شرایط مشابه که میزان مصرف نمک شان را محدود نکرده بودند ۸۵ درصد بیشتر در معرض مرگ یا بستری شدن در بیمارستان به خاطر بیماری قلبی قرار داشتند.
دکتر «رامی دوکی»، سرپرست تیم تحقیق، با اشاره به یافته های این مطلعه هشدار می دهد که این تحقیقات هنوز در مراحل ابتدایی قرار دارد و بدین معنا نیست که از این پس بیماران قلبی مجاز به استفاده نامحدود از نمک هستند.
به گفته این محققان، هنوز آزمایشات بالینی زیادی برای اثبات درستی این فرضیه لازم است.
محققان این مطالعه برای انجام این آزمایش، داده های مربوط به معاینات بالینی ۸۳۳ بیمار مبتلا به نارسایی قلبی را به مدت سه سال دنبال کردند و با استفاده از پرسشنامه هایی میزان مصرف نمک آنها را تحت نظر داشتند.
آنها ۱۳۰ نفر از بیماران دارای رژیم غذایی محدود از لحاظ سدیم را با ۱۳۰ بیمار بدون محدودیت مصرف مقایسه نمودند. در حدود ۴۲ درصد از بیمارن قلبی دارای رژیم غذایی محدود از لحاظ سدیم در طول این مدت فوت کرده یا در بیمارستان بستری شدند، در حالیکه این رقم برای بیماران بدون رعایت این رژیم غذایی ۲۶ درصد بود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :مهر

کد: 8630 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۹ دي بازدید: 608 ساعت: 10:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 استفاده از سبزیجات معطر در غذا چه تاثیری در مصرف نمک دارد؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
2 سریع‌ترین راه های درمان برفک دهان را بشناسید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
3 97؛ سال ارتقای کیفیت نان /تغییر تدریجی در ذائقه مردم ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
4 ارتیاط غذای تند با حملات قلبی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
5 حواشی یک لقمه «نان» در کشور ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
6 مردم ایران بهترین نان را در هزاران سال گذشته تولید می کنند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۶ مهر
7 پالم از لبنیات و مواد لبنی حذف شد/راهکاری برای کاهش نمک نان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
8 ادویه هایی که میتوان جایگزین نمک کرد ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
9 مرغ تری-یاکی کم نمک ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
10 ارتباط مصرف نمک با نارسایی قلبی ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
11 علائم به اندازه کافی غذا نخوردن چیست؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  در ناهار کودک خود تغییر ایجاد کنید محققان توصیه می‌کنند: ناهار فرزند خود را جذاب‌تر و...

  نقش غذاهای آماده به مصرف و سبزیجات آلوده در ابتلا به هپاتیت A یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه هپاتیت A دارای من...

  10 توصیه برای هضم بهتر غذا همه ما در طول زندگی با مشکلات گوارشی مواجه می‌شویم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سوزاندن چربی شکم با آب انار نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد آب انار می‎تواند چربی دور شکم را کاهش دهد.
آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.
غفلت دستگاه‌های متولی در راه‌اندازی داروخانه‌های گیاهی پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر لزوم ساماندهی داروهای گیاهی، گفت: شرح وظایف داروخانه های گیاهی و داروخانه های عمومی باید از هم تفکیک شوند تا هر کدام به وظیفه خود عمل کنند.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.