وعده سحری نباید حذف شود/روزه داری با رژیم غذایی متفاوت است


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، روزه داری را متفاوت با رژیم غذایی دانست و گفت: به هیچ عنوان وعده سحری نباید حذف شود، زیرا برای بدن تبعات منفی دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر فیروزه حسینی اصفهانی در برنامه نبض شبکه خبر، به موضوع روزه داری و تفاوت آن با رژیم غذایی اشاره کرد و افزود: در روزه داری سلامت معنوی بسیار مهم است و برای رسیدن به این بعد از سلامتی باید مسائل تغذیه ای هم رعایت شود که در سلامت روزه داران تاثیر گذار است.

 

وی ادامه داد: روزه داران همانند روزهای عادی سال باید از همه گروه های غذایی به شکل مناسب و کافی و در جای خود استفاده کنند تا از فواید جسمی روزه داری بهره کافی ببرند.

 

حسینی اصفهانی گفت: ۵ گروه غذایی اصلی باید در وعده های افطار و سحر مانند روزهای عادی سال مورد توجه قرار گیرد که عبارتند از: نان و غلات، سبزیجات، شیر، حبوبات و چربی ها که متناسب با گروه های سنی متفاوت است.

 

این متخصص تغذیه با اشاره به نوشیدنی های وعده افطار افزود: در وعده افطار از نوشیدنی های مناسبی همچون شیر و چای ولرم استفاده کنند و در این وعده از خرما، گردو و نان و پنیر بهره ببرند و در مقابل این روش صحیح نباید از آب سرد استفاده کنند که منجر به ناراحتی معده و دستگاه گوارشی می شود.

 

وی ادامه داد: بسیاری بر این باورند که بدن به آب نیاز دارد و متاسفانه بر همین اساس در وعده افطار و سحر بسیار آب می نوشند که باید به آنها بگویم ۸ لیوان آب مورد نیاز بدن را باید بین وعده افطار تا سحر بنوشند و این نوشیدن آب باید به صورت تدریجی باشد نه یکباره.

 

این متخصص تغذیه در مورد رفتار های صحیح در وعده سحری افزود: به روزه داران توصیه می کنیم در وعده سحر از غذاهای کم چرب، کم نمک و غذای با گوشت کمتر استفاده کنند، زیرا این غذاها باعث ایجاد تشنگی در طول روز می شوند.

 

وی ادامه داد: استفاده از سالاد با کاهو و میوه ها بین وعده افطار و سحر هم به روزه داران توصیه می شود زیرا اینها آب را در خود نگه می دارند و می توانند تشنگی افراد روزه دار را در طول روز کاهش دهند.

 

این متخصص تغذیه گفت: مصرف غذاهای چرب و سنگین مانند آش و حلیم که چربی زیادی دارند باعث افزایش وزن می شوند و بهتر است در وعده شام از این غذاها استفاده شود تا بدن تا رسیدن وعده سحر وقت کافی برای هضم آنرا داشته باشد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10509 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد بازدید: 2541 ساعت: 10:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ارتباط شگفت‌انگیز هنوخ و تب مدیترانه‌ای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ آبان
2 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
3 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
4 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
5 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
7 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
8 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
9 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
10 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
11 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی برای جلوگیری از شل شدن پوست بعد از کاهش وزن ‌وقتی که شما وزن از دست می دهید مخصوصاً وقتی که شم...

  قارچ را قبل از مصرف در آفتاب قرار دهید نتایج بررسی ها نشان می دهد، قارچ های خوراکی معمولی...

  ۱۲ علت بروز هموروئید هموروئید بیماری شایعی است و بیش از ۵۰ درصد مردم در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی/ زیاد عدسی نخورید! یک پزشک و محقق طب اسلامی – ایرانی با اشاره به اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی، گفت: برخی از عادت‌های غذایی نادرست منجر به بیماری‌های قلبی و عروقی و گوارشی می‌شود.
در رژیم چه اشتباهاتی نکنیم؟ محققان فهرست رایج‌ترین اشتباهات را در رژیم‌های لاغری تهیه کردند.رژیم غذایی لاغری و اشتباهات را در رژیم‌های لاغری و رایج‌ترین اشتباهی که افراد در برنامه کاهش وزن و لاغری خود مرتکب می‌شوند محاسبه غلط کالری مصرفی در برنامه رژیم غذایی است.بد‌ترین روش برای شروع رژیم غذایی لاغری کاهش ناگهانی میزان کربوهیدرات و در نتیجه از دست دادن مایع زیادی از بدن می‌باشد.
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
به روش چینی لاغر شوید در میان وعده ها حب گیاهی بخورید؛ ۴ مغز پسته، بادام، فندق و گردو را با هم میکس کرده و حب هایی اندازه حبه قند بسازید.