وعده سحری نباید حذف شود/روزه داری با رژیم غذایی متفاوت است


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، روزه داری را متفاوت با رژیم غذایی دانست و گفت: به هیچ عنوان وعده سحری نباید حذف شود، زیرا برای بدن تبعات منفی دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر فیروزه حسینی اصفهانی در برنامه نبض شبکه خبر، به موضوع روزه داری و تفاوت آن با رژیم غذایی اشاره کرد و افزود: در روزه داری سلامت معنوی بسیار مهم است و برای رسیدن به این بعد از سلامتی باید مسائل تغذیه ای هم رعایت شود که در سلامت روزه داران تاثیر گذار است.

 

وی ادامه داد: روزه داران همانند روزهای عادی سال باید از همه گروه های غذایی به شکل مناسب و کافی و در جای خود استفاده کنند تا از فواید جسمی روزه داری بهره کافی ببرند.

 

حسینی اصفهانی گفت: ۵ گروه غذایی اصلی باید در وعده های افطار و سحر مانند روزهای عادی سال مورد توجه قرار گیرد که عبارتند از: نان و غلات، سبزیجات، شیر، حبوبات و چربی ها که متناسب با گروه های سنی متفاوت است.

 

این متخصص تغذیه با اشاره به نوشیدنی های وعده افطار افزود: در وعده افطار از نوشیدنی های مناسبی همچون شیر و چای ولرم استفاده کنند و در این وعده از خرما، گردو و نان و پنیر بهره ببرند و در مقابل این روش صحیح نباید از آب سرد استفاده کنند که منجر به ناراحتی معده و دستگاه گوارشی می شود.

 

وی ادامه داد: بسیاری بر این باورند که بدن به آب نیاز دارد و متاسفانه بر همین اساس در وعده افطار و سحر بسیار آب می نوشند که باید به آنها بگویم ۸ لیوان آب مورد نیاز بدن را باید بین وعده افطار تا سحر بنوشند و این نوشیدن آب باید به صورت تدریجی باشد نه یکباره.

 

این متخصص تغذیه در مورد رفتار های صحیح در وعده سحری افزود: به روزه داران توصیه می کنیم در وعده سحر از غذاهای کم چرب، کم نمک و غذای با گوشت کمتر استفاده کنند، زیرا این غذاها باعث ایجاد تشنگی در طول روز می شوند.

 

وی ادامه داد: استفاده از سالاد با کاهو و میوه ها بین وعده افطار و سحر هم به روزه داران توصیه می شود زیرا اینها آب را در خود نگه می دارند و می توانند تشنگی افراد روزه دار را در طول روز کاهش دهند.

 

این متخصص تغذیه گفت: مصرف غذاهای چرب و سنگین مانند آش و حلیم که چربی زیادی دارند باعث افزایش وزن می شوند و بهتر است در وعده شام از این غذاها استفاده شود تا بدن تا رسیدن وعده سحر وقت کافی برای هضم آنرا داشته باشد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10509 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد بازدید: 1934 ساعت: 10:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
5 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
6 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
7 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
8 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
9 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
10 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
11 تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟ ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  توصیه های لازم برای تغذیه در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: درصورتی بارداری نتیجه ی موفقیت آ...

  چه تنقلاتی دانش‌آموزان را كندذهن می‌‌كند؟ معاون دفتر سلامت آموزش و پرورش با اعلام اینكه پفك،...

  تضمین سلامت زمستانی با این ۵ سبزی پایگاه خبری لقمه: برای این که با سرد شدن هوا هر وی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه هایی برای افراد سرمایی این روز‌ها که هوا سرد شده است، برخی افراد حتی با پوشیدن چندین لباس و جوراب پشمی هنوز هم احساس سرما می‌کنند. یک متخصص طب سنتی می‌گوید این افراد با خوردن زنجبیل و بابونه می‌توانند احساس گرم شدن را در بدنشان تقویت کنند.
نوشیدنی‌های موثر در رفع آکنه اگر می‌خواهید به پوست خود کمک کنید و از شر جوش‌های مزاحم و دانه‌های سر سیاه خلاص شوید، پس این نوشیدنی‌های طبیعی را امتحان کنید.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.