به گزارش پایگاه خبری لقمه ، کلم بروکلی کبابی یک پیش غذای گیاهی خوشمزه و متفاوت است که طرز تهیه آن را آموزش خواهیم داد.
طرز تهیه کلم بروکلی کبابی
مواد لازم:
2 دسته کلم بروکلی پاک شده (حدود 550 گرم)
3 حبه سیر (له شده)
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک
فلفل
طرز تهیه:
1. برویلر (broiler) فر را آماده کنید.
2. داخل ظرف فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. کلم ها را در یک لایه روی این فویل چیده و سیر، روغن زیتون ، نمک و فلفل را روی آن بریزید.
3. حالا ظرف را زیر برویلر گذاشته و 6 تا 8 دقیقه صبر کنید (حواستان به آن باشد). کلم ها باید طلایی رنگ شده و وقتی چنگال را در ساقه فرو می برید نرم باشد.
4. فورا سرو کنید.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست