صادرات بیش از200 هزارتن خوراک دام به 11 کشور درپسابرجام/ واردات 55 هزارتن


پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران از صادرات انواع خوراک، دام ، طیور و آبزیان به میزان بیش از 200 هزار تن و به ارزش 68 میلیون دلار به 11 کشور مقصد در سال 2016 و پسابرجام خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، «مجید موافق قدیری» روز چهارشنبه در گفت و گویی درباره واردات انواع خوراک دام و طیور گفت: ایران در سال 2016 از 41 کشور دنیا انواع کنسانتره، مکمل و مواد افزودنی خوراک دام به میزان 55 هزار تن وارد کرد.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران از کشور امارات متحده عربی به عنوان مهمترین کشور صادرکننده مواد اولیه خوراک دام به ایران در سال 2016 نام برد و گفت: کشورهای آلمان، هلند و فرانسه در رتبه های بعدی قرار دارند.

وی افزود: در سال 2016 کشورهای فرانسه، آلمان، چین و هلند به ترتیب با 16.5 ، 16.1 ، 10 و 10 درصد سهم از بزرگترین صادرکنندگان مواد افزودنی، کنسانتره و مکمل های دامی به ایران بوده اند که این سطح تعامل بالا از نشانه های بین المللی تر شدن صنعت خوراک دام ایران است.

این فعال اقتصادی اضافه کرد: کشورهای اسلواکی، آفریقای جنوبی و کانادا نیز کمترین صادرات این محصولات را به کشورمان در سال 2016 داشته اند.

به گفته موافق قدیری، بیشترین کاهش واردات خوراک دام وطیور ایران نسبت به سال 2015 از کشورهای تایلند و اندونزی بوده است.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اینکه کشورمان 0.3 درصد ( سه دهم درصد) واردات کنسانتره و مکمل دامی جهان را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: ایران در رتبه 66 دنیا در واردات انواع کنسانتره، مکمل و مواد افزودنی خوراک دام قرار دارد.

وی اظهارداشت: حجم کل واردات انواع مکمل، کنسانتره و مواد افزودنی خوراک دام ایران در سال 2016 حدود 55 هزار تن و صادرات انواع خوراک دام، طیور و آبزیان بیش از 200 هزار تن بوده است.

موافق قدیری ارزش واردات این اقلام را در سال 2016 حدود 65 میلیون دلار عنوان کرد و گفت: ارزش این حجم از واردات نسبت به 5 سال گذشته 4 درصد رشد و نسبت به سال 2015 حدود 16 درصد رشد داشته است. 

این فعال اقتصادی یکی از دلایل این افزایش رشد را رونق نسبی کسب و کار و افزایش مناسبات تجاری کشور با جهان پیرامون نسبت به زمان قبل از برجام عنوان کرد.

رئیس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران گفت: برای افزایش توازن در رشد اقتصادی صنعت خوراک دام و در کل اقتصاد دامپروری و کشاورزی باید به گونه ای عمل کرد که همه اهالی کسب و کار در صنعت از منافع رشد اقتصادی بهره مند شوند. 

موافق قدیری براین باور است که برای رشد اقتصادی پایدار در کشاورزی و صنعت دامپروری باید سیاستگذران اقتصادی سیاست های کلان را با مشارکت بخش خصوصی وضع کنند.

وی از جمله مهمترین این سیاست ها را ایجاد و حفظ ثبات اقتصاد کلان، سرمایه گذاری روی سرمایه های انسانی و زیرساخت های فیزیکی ، ایجاد محیط مناسب برای رقابت و تجارت ، بهبود و تقویت سیستم مالی و به کارگیری تکنولوژی مدرن و افزایش سطح نوآوری نام برد.

به گزارش ایرنا، 70 سال از سابقه فعالیت صنعت خوراک دام، طیور و ابزیان ایران می گذرد و اکنون 645 واحد تولیدی صنعتی مجاز دارای پروانه در کشور فعال هستند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 10719 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ خرداد بازدید: 2116 ساعت: 1:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
2 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
3 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
4 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
5 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
6 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
7 کمتر از یک درصد بذر کشور وارداتی است ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
8 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
9 ایران آخرین هشدار را به پاکستان داد: شکایت می‌کنیم و غرامت می‌خواهیم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ شهريور
10 بیش از ۱۰ میلیون تن کالای اساسی وارد کشور شد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
11 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دیابت دارید؟ نان چاودار بخورید! نان چاودار به کندی در بدن تجزیه می‌شود و در نتیجه،...

  كمی استرس برای سلامتی مفید است محققان ادعا كردند كه میزان كمی از استرس می‌تواند ب...

  کمبود آب، افراد را بد اخلاق می کند لقمه: کم آبی در افراد منجر به بروز بداخلاقی و پایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مرگ زودرس با چربی دور کمر مطالعات و نتایج به دست آمده یک تیم پزشکی در آمریکا نشان می‌دهد چربی دور کمر با کاهش عمر مرتبط است.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.
تاثیر ایجاد دالان‌های امن برای ارسال غلات به خارج از بنادر اوکراین پایگاه خبری لقمه: مذاکرات بین روسیه، سازمان ملل، ترکیه و اوکراین بر شرایط عبور ایمن کاروان‌های غلات به خارج از اودسا و همچنین ادعاهای روسیه مبنی بر اینکه تحریم‌های غرب ارسال کودهای شیمیایی را محدود می‌کند، متمرکز است.
چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟ آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.