خواص کره تخم آفتابگردان/تخم آفتابگردان سالم تر از کره بادام زمینی


پایگاه خبری لقمه: به گفته کارشناسان تغذیه مصرف کره تخم آفتابگردان به مراتب سالم تر از کره بادام زمینی بوده و جایگزین مناسبی برای افراد مبتلا به آلرژی به مغزیجات آجیلی است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، کری گلسمن، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «کره تخم آفتابگردان در مقایسه با کره بادام زمینی به شکل قابل توجهی حاوی چربی اشباع نشده، منیزیم و ویتامین E است.» در ادامه به برخی فواید سلامت این ماده خوراکی اشاره می شود.

 

اسیدچرب اشباع نشده بیشتر

 

هم کره بادام زمینی و هم کره تخم آفتابگردان حاوی مقدار یکسان چربی هستند (درحدود ۱۶ گرم به ازای هر ۲ قاشق چایخوری). اما گزارش ها حاکی از آن است که ۲ گرم چربی کره تخم آفتابگردان به مراتب سالم تر از کره بادام زمینی است.

 

کمک به هضم غذا

 

کره تخم آفتابگردان دارای مقادیر زیادی فیبر خوب است که به هضم آسان غذا کمک می کند.

 

ویتامین ها/مواد معدنی

 

کره تخم آفتابگردان حاوی مقادیر زیادی منیزیم، نیاسین و ویتامین E در مقایسه با کره بادام زمینی و بادام درختی است.

 

پروتئین مضاعف

 

۲ قاشق چایخوری کره تخم آفتابگردان حاوی حدود ۷ گرم پروتئین است که در حدود ۱۴ درصد از نیاز روزانه بدن را تامین می کند.

 

فاقد کلسترول

 

کره تخم آفتابگردان فاقد کلسترول است. کلسترول «مضر» می تواند منجر به گرفتگی عروق خون شده و انعطاف پذیری آنها را کمتر کند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10762 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۳ بهمن بازدید: 3084 ساعت: 2:35 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
2 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
6 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
7 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
8 رفع کم خونی و یبوست با آلو ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
9 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
10 خوردن خربزه و هندوانه را از دست ندهید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
11 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پروتئین زیاد ، علت از کارافتادن کلیه ها طبق بررسی ها هر آمریکایی 7 برابر و هر اروپایی 5 بر...

  مواظب میزان مصرف مکمل آهن باشید از آن جا که خانم‌ها و دخترخانم‌ها شنیده‌اند که مصر...

  نقش غذاهای آماده به مصرف و سبزیجات آلوده در ابتلا به هپاتیت A یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه هپاتیت A دارای من...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی/ زیاد عدسی نخورید! یک پزشک و محقق طب اسلامی – ایرانی با اشاره به اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی، گفت: برخی از عادت‌های غذایی نادرست منجر به بیماری‌های قلبی و عروقی و گوارشی می‌شود.
آیا مادران باردار باید به اندازه 2 نفر غذا بخورند؟ در حال حاضر همه می‌دانیم تغذیه نامناسب مادر در دوران بارداری بیشتر به جنین آسیب می‌زند تا به مادر! به عنوان مثال محدودیت شدید دریافت انرژی با افزایش تولید اجسام كتونی اثر مخرب بر مغز جنین دارد.
آیا به غذا هم می توان معتاد شد؟ محققان معتقدند برخی افراد اعتیاد به مواد غذایی دارند یعنی حتی بدون اینکه احساس گرسنگی بکنند عادت به خوردن آن ها را وادار به خوردن چیزی می کند.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.