طرز تهیه بیسکوئیت طرح دار برگ پاییزی


پایگاه خبری لقمه: بیسکویت ها همیشه طعم خوبی دارند اما بیسکویت های برگ پاییزی خیلی جذاب و زیبا برای مهمانی هاست.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این برگ های پاییزی، در عین حال که بسیار زیبا هستند، طعم خیلی خوبی هم دارند. می توانید آن ها را برای دورهمی های خانوادگی درست کرده و با چای برای مهمان هایتان سرو کنید.

 
طرز تهیه  بیسکوئیت به شکل برگ های پاییزی

مواد لازم:
 
    ۱/۲ پیمانه کره
    ۱/۲پیمانه شکر قنادی
    ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
    ۲ پیمانه آرد کامل
    ۳/۴ پیمانه نمک
    رنگ غذای قرمز، سبز، زرد و نارنجی
 
 
طرز تهیه:
 
1- کره را با هم‌زن برقی هم بزنید تا کاملا لطیف و سفید شود. سپس شکر را افزوده و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید. عصاره وانیل را نیز افزوده و به هم زدن ادامه دهید.
 
2- در یک کاسه جداگانه، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن را به تدریج به مخلوط کره بیفزایید.
 
3- مواد را تا زمانی هم بزنید که شکل خمیر به خود بگیرند.
 
4- خمیر را به ۴ بخش مجزا تقسیم کنید. روی هر چانه یک قطره رنگ غذا بریزید و ورز دهید تا خمیر کاملا رنگی شود.
 
5- همین کار را با سه چانه دیگر خمیر با رنگ های مجزا تکرار کنید.
 
6- خمیرها را با هم مخلوط کنید اما مراقب باشید که رنگ ها ماهیت خود را از دست ندهند.
 
7- خمیری که ترکیب چندین رنگ به صورت ابروباد است را درون کیسه پلاستیکی قرار دهید.
 آن را یک ساعت در یخچال بگذارید.
 
8- پس از خارج نمودن خمیر از یخچال، آن را به ضخامت یک سانتی متر پهن کرده و با قالب شکل برگ، برش دهید.
 
9- برگ ها را درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید.
 
10- با چاقوی مخصوص برش کره، روی برگ ها شیار ایجاد کنید.
 
11- آن ها را ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سفت شوند.
 
 12- سپس به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد بپزید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزیاتو

کد: 11997 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر بازدید: 3168 ساعت: 3:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
2 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
3 بزرگترین نمایشگاه تخصصی شیرینی و شکلات برگزار می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
4 بیسکویت کَره‌ای های ساده و خوشمزه ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
5 نمایشگاه شیرینی و شکلات تهران؛ 24 تا 27 شهریور 93 ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۳ شهريور
6 دیگر بیسکویت ها در چای از غرق نخواهند شد ۱۳۹۳ شنبه ۱۳ ارديبهشت
7 مصرف چربی کمتر کاهش وزن بیشتر ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۱ آذر
8 گزارش تصویری / یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی ماشین آلات و مواد اولیه بیسکویت، شیرینی و شکلات ۱۳۹۱ جمعه ۷ مهر
9 آیا بیسکویت رژیمی هم داریم؟ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۳۰ شهريور
10 بیسكویت عسل و دارچین ۱۳۹۰ دوشنبه ۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم خیلی کم‌چـرب هم عارضه دارد! متاسفانه بسیاری از افراد در جامعه تنها چربی رژیمی ...

  چگونه سریع و سالم چاق شویم؟ بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغ...

  تند غذا خوردن چاقتان می‌كند به سرعت غذا خوردن منجر به چاقی می‌شود.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حالا، اگر جرأت دارید پفک بخورید! پفک با کمی ماست موسیر، عصرانه خوشمزه‌ای برای یک عصر خواب‌آلود پاییزی، درست قبل از شروع نوشتن مشق‌های تمام نشدنی است، اما مصرف این خوراکی خوشمزه را باید محدود کرد، می‌دانید چرا؟ ادامه‌ی مطلب را بخوانید.
آیا لواشک‌ها و آلوچه‌های ترش از میوه تهیه می‌شوند؟ در تمام سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های مواد غذایی، قفسه‌ای پر از انواع تنقلات ترش دیده می‌شود که کمتر کسی با دیدنشان دهانش آب نمی‌افتد.
وقتی صاحب برند قاتل می شود! پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس بازاریابی مدرن در مورد اشتباه جدی برندهای موفق غذایی کشور توضیحاتی ارائه داد.
داستان چیپس: تولد چیپس به خاطر انتقام آشپز! دست خودمان نیست، در بسته‌اش را كه باز می‌كنیم و بوی سیب‌زمینی به مشام‌مان می‌خورد باید تا انتها پایش بایستیم، باید تمامش كنیم و هزار درود بر مخترع این خوراكی ترد كه زیر دندان‌مان خرد می‌شود، بفرستیم.