روغن زیتون خالص و مرغوب را بشناسید


عضو شورای ملی زیتون، رنگ روغن زیتون خالص و مرغوب را زرد متمایل به سبز عنوان کرد و گفت: باید تلخی و تیز بودن آن، انتهای گلو را بسوزاند.

به گزارش لقمه، زیتون و فرآورده‌های این محصول ارزشمند به واسطه خواص دارویی بی‌شمار، همواره مورد توجه اکثر مردم جهان بوده و با پیشرفت علم و پی بردن به خواص بیشتر آن این محصول با افزایش تقاضای چشم‌گیری روبه‌رو شده است.

اخبار متعددی كه درباره زیان‌های جسمی غذاهای سرخ شده با روغن‌های متفرقه در رسانه‌های جهان انتشار می‌یابد، سبب شده که میل به این روغن‌ها در جهان روند صعودی به خود بگیرد.

بعد از اینکه ذائقه مردم جهان به‌دلیل افزایش بیماری‌های گوارشی به‌ویژه در رانندگان و کارمندان، بیش از پیش به سمت روغن زیتون کشیده شد، بازار این محصول معجزه‌آسا هر روز داغ‌تر می‌شود.در این میان خریداری روغن زیتون اصل برای مردمانی که به‌دنبال مصرف زیتون و روغن زیتون هستند، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.


روش شناسایی روغن زیتون اصل

عضو هیات مدیره شورای ملی زیتون درباره چگونگی تشخیص اصل بودن روغن زیتون گفت: باید تلخی و تیز بودن آن انتهای گلو را بسوزاند و بوی میوه زیتون احساس شود.

نادر جلالت با تأکید بر اینکه رنگ روغن زیتون خالص و مرغوب باید زرد مایل به سبز باشد، افزود: در مورد زیتون ویژگی‌های مهمی وجود دارد که در ایران به آنها کمتر بها داده می‌شود، لذا باید بر روی شناخت بیشتر روغن زیتون فرهنگ‌سازی شود.

وی خاطرنشان کرد: ویژگی‌های اشاره شده مربوط به روغن اکستراورژن (روغن فرابِکر) است که خواص دارویی آن بیشتر مطرح است.

جلالت ادامه داد: مصرف روغن زیتون بیماری یبوست مزمن را ظرف کمتر از یک هفته برطرف می‌کند و در واقع مردم باید بدانند که زیتون هم دکتر و هم داروی آنها است.

عضو هیات مدیره شورای ملی زیتون با اشاره به اینکه شورای ملی زیتون با تمام توان بر روی فرهنگ‌سازی برای افزایش سرانه مصرف زیتون در کشور کار می‌کند، در جواب افرادی که قیمت روغن زیتون را بسیار بالا عنوان می‌کنند، تصریح کرد: باید فقیرترین افراد جامعه روغن زیتون مصرف کنند چرا که توان مالی آنها ضعیف است و باید همواره بدن خود را از طریق مصرف روغن زیتون در برابر بیماری‌ها واکسینه کنند.


سبک زندگی نادرست ایرانی‌ها

وی یادآور شد: ما ایرانی‌ها عادت کرده‌ایم که 50 سال به‌دنبال پول می‌دویم و 50 سالگی پول‌ها را کول کرده و به‌دنبال دوا و دکتر می‌رویم.  هزینه کردن برای زیتون و روغن زیتون بدین معنی است که جلوی ضررهای مالی و جانی آینده را گرفته‌ایم.

جلالت ابراز امیدواری کرد که رسانه‌ها با اطلاع‌رسانی دقیق در این زمینه به افزایش سرانه مصرف و فرهنگ‌سازی آن به شورای ملی زیتون کمک کنند.


زیتون سیاهی که توسط سولفات آهن تیره شده، مصرف نکنید

عضو هیئت مدیره شورای ملی زیتون اظهار داشت: به‌طور نمونه باید اطلاع‌رسانی شود زیتون‌های سیاهی که توسط سولفات آهن به رنگ تیره درآمده است، به هیچ وجه توسط مردم خریداری و مصرف نشود.

جلالت با انتقاد از عدم اطلاع‌رسانی‌های دقیق و مناسب در بخش زیتون، گفت: به‌دلیل عدم آگاهی، باغداران بعد از برداشت، زیتون را در گونی‌های 50 تا 100 کیلیویی ریخته و نگهداری می‌کنند که سبب پایین آمدن کیفیت آن می‌شود.


پیش‌بینی افزایش قیمت زیتون

وی در پایان درباره وضعیت برداشت زیتون نیز افزود: از اواسط شهریورماه برداشت زیتون در مناطق مختلف آغاز شده است، اما میزان برداشت امسال به‌دلیل کم بودن زیتون بر روی درختان و افزایش هزینه‌های اولیه، مناسب نیست و قطعاً قیمت زیتون در بازار افزایش پیدا خواهد کرد.




آ.ف


نقل از :ایسنا

کد: 1845 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۱ مهر بازدید: 5611 ساعت: 10:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مقابله با زوال عقل با روغن زیتون ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
2 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
3 برخی خواص روغن زیتون که از آنها مطلع نیستید ۱۴۰۰ جمعه ۲۴ دي
4 برداشت 85 تا 90 هزارتن زیتون تا پایان فصل ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 ادامه ممنوعیت واردات زیتون و روغن زیتون ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
6 بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
7 روش هایی برای تشخیص روغن زیتون فرابکر از سایر روغن‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
8 افزایش واردات روغن زیتون به کشور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
9 سالانه حدود 5000 تن روغن زیتون به ایران قاچاق می‌شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
10 برداشت زیتون آغاز شد/قیمت زیتون ١٥ درصد کاهش یافت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
11 آیا مصرف روغن زیتون می تواند از ابتلا به دیابت پیشگیری کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قبل و بعد از تمرینات ورزشی چه بخوریم؟ آیا تا به حال اتفاق افتاده که ندانید برای انرژی مو...

  پیشگیری از سرطان‌ با تغذیه امروزه به طور گسترده‌ای در تمام دنیا این باور که م...

  تغذیه فوتبالیست ها فوتبال، ورزشی است مبتنی بر قدرت، سرعت و مهارت که ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه کلیه‌ها می میرند کلیه‌ها برای سلامتی بدن اهمیتی فراتر از تصور ما دارند که به دلیل این نقش حیاتی و انکارناپذیر در بدن، سزاوار توجه و مهربانی بیشتری هستند.
سالم‌ترین روش‌های طبخ غذا یکی از عوامل مهم برای داشتن بدنی سالم، گنجاندن مواد خوراکی مغذی و سالم در وعده‌های غذایی است اما به غیر از نوع خوردنی‌ها، روش مناسب طبخ آنها نیز اهمیت دارد.
آیا پس از رفع تحریم‌ها باید نگران واردات و صادرات محصولات حلال بود؟ عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه‌ حلال جهانی در گفت‌‌و‌گویی به دوره پسا تحریم و فرصت‌ها و تهدید‌هایی که این مسئله در اختیار صنعت حلال کشور قرار می‌دهد اشاره و عنوان کرد: در این حوزه یک نگرانی وجود دارد و آن هم ورود کالاهای غیر حلال به کشور است.
فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که مصرف آن برای بدن انسان ضروری است. این ماده به ساخت و بهبود عضلات بدن و استخوان‌ها کمک می‌کند. رژیم‌هایی که حاوی پروتئین بسیار بالایی هستند خطرات متعددی را برای بدن انسان به همراه خواهند داشت. در این مقاله ما قصد داریم به این خطرات بپردازیم.