غذاهایی که ممکن است دلیل اصلی جوش زدنتان باشند


پایگاه خبری لقمه: یکی از مراجعینم در حال که از شدت خشم برافروخته بود گفت: من کلی پول خرج کرم های گران قیمت کردم و به توصیه های متخصص پوستم برای تمیز کردن برنامه غذایی نیز عمل کردم. متاسفانه چیزی که او از آن خبر نداشت این بود که غذای سالم هم ممکن است باعث جوش زدنش باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حقیقت تلخی است اما برخی غذاها که ما آنها را سالم می پنداریم می توانند منجر به مشکلاتی نظیر آکنه، پسوریازیس و دیگر مشکلات پوستی شوند. در ادامه نگاهی می کنیم به غذاهای سالمی که می توانند برای پوستتان دردسر ساز شوند.

 

1- کم چرب ها

 

کمپانی های مواد غذایی پس از حذف چربی سعی کردند با اضافه کردن طعم که معمولا همراه با قند است جای خالی آن را پر کنند. به عبارت دیگر کم چرب یا بدون چربی همیشه برابر است با قند بالا. تحقیقات نشان داده آسیب های قند شامل صدمه رسیدن به فیبرهای کلاژن، از بین بردن قابلیتشان برای ترمیم و پیری پوست می شود.

 

تغییر ساده: غذاهای کم چربی که طعم دار شده اند را مصرف نکنید ( مثلا شیر و ماست طعم دارد ) و به سراغ چربی های سالم تقویت کننده سلامت پوست مانند آجیل ها، دانه ها و ماهی های آزاد بروید.

 

2- شیر خامه گرفته و رقیق

 

یکی از بزرگترین و طولانی ترین تحقیقات درباره سلامت زنان 77.761 پرستار را طی 12 سال تحت نظارت قرار داد. کسانی که در نوجوانی شیر بیشتری نوشیده اند نسبت به کسانی که کمتر شیر استفاده کرده اند بیشتر در خطر آکنه هستند. تاثیر شیر کم چرب در این موضوع از شیر پر چرب بیشتر است. در کنار لاکتوز محققان گمان می کنند حضور هورمون ها و مولکول های زیست فعال در شیر می تواند باعث ایجاد شرایط نامطلوب برای پوست شود.

 

تغییر ساده: اگر فکر می کنید شیر عامل خراب شدن پوستتان است می توانید آن را با شیر نارگیل یا بادام جایگزین کنید.

 

3- روغن گیاهی

 

برخی چربی ها هستند که باید از آنها پرهیز کنید، مانند چربی های ترانس و اسید چرب های غیر اشباع امگا 6 که در روغن های گیاهی مانند ذرت و سویا فراوان وجود دارند. اینگونه روغن ها در برنامه غذایی مدرن غربی فراوان یافت می شوند و باعث افزایش خطر بیماری های قلبی می شوند. این روغن ها در کنار صدمه ای که به سلامت می زنند باعث بدتر شدن اوضاع پوست هم هستند. تحقیقات نشان داده اند آکنه یکی از بیماری های التهابی است.

 

تغییر ساده: از روغن زیتون استفاده کنید و روغن نارگیل استفاده کنید.

 

4- نان گندم

 

غلات کامل از غذاهایی هستند که برای سلامتمان مفیدند اما کمپانی های محصولات غذایی از این برچسب استفاده می کنند تا آسیب گلوتن را پنهان کنند. گلوتن برا افرادی که از بیماری سلیاک رنج می برند و کسانی که مشکل عدم تحمل گلوتن دارند شرایط را سخت می کند و باعث بیماری پسوریازیس می شود.

 

تغییر ساده: افرادی که با گلوتن مشکل دارند باید به دنبال محصولات بدون گلوتن باشند و در کل کربوهیدرات ها را با جایگزینی گیاهی عوض کنند.

 

5- اسموتی میوه

 

درست است که در خود مواد مغذی دارند ولی این پایان مفید بودنشان است. اسموتی ها معمولا قند بسیار بالایی دارند. بیشتر این قند از فروکتوز ها می آید تا بر قند میوه غالب شود. تحقیقات روی موش ها نشان داده برنامه غذایی سرشار از فروکتوز باعث پیری، پراکسیداسیون و دیگر مشکلات پوستی می شود.

 

تغییر ساده: با استفاده از سبزیجات و کلم ها برای خود اسموتی درست کنید و با مقداری میوه و لیمو هم به آن طعم دهید. اسموتی سبزیجات می تواند به تقویت سلامت پوستتان کمک زیادی بکند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :دکتر کرمانی

کد: 10872 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۱ اسفند بازدید: 1705 ساعت: 1:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
2 توصیه های طب سنتی برای فصل بهار ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ فروردين
3 ۶ ترفند ارزان برای سفید شدن دندان‌ها ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
4 باید ها و نباید های دمنوش ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ اسفند
5 شش ماده طبیعی برای مقابله با جرم دندان ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
6 روش های موثر خانگی در درمان جوش‌های پوستی آبله مرغان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
7 درمان خانگی جای جوش و لک های قهوای پوست ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
8 آب ماست به جای شیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
9 این نوشیدنى طبیعى سموم بدنتان را دفع و صورتتان زیبا مى کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ شهريور
10 مصرف شکلات باعث بروز آکنه می شود ۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
11 ماهی بخارپز سالم است یا آب پز؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۷ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه سریع و سالم چاق شویم؟ بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغ...

  نوشابه‌های انرژی زا احتمال نازایی در زنان را افزایش می‌دهد پزشک طب سنتی و اسلامی ارومیه معتقد است: مواد تشکیل...

  به این دلایل قبل از خواب چای نخورید پژوهشگران به افراد مستعد ابتلا به خون دماغ بویژه ت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.
همه چیز در مورد سوپ و سرماخوردگی معمولا در فصول سرد سال تمایل افراد به مصرف غذاهای گرم مانند سوپ افزایش می‌‌یابد و بیشتر خانواده‌ها سوپ رقیق، سبک و با هضم آسان را برای درمان سرماخوردگی مفید می‌دانند و از این رو در این فصول پرسش‌های سوپی زیادی مطرح می‌شود. این‌که آیا سوپ جوجه یا سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟
خواص درمانی عسل‌های گیاهی در فصل سرما عسل در بسیاری از كشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی كم‌نظیر و شفابخش عسل‌ و انواع مختلف آن است كه موجب شده این ماده طبیعی این‌چنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشكان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتی‌باكتری‌های موجود در انواع مختلف عسل‌های گیاهی موجب می‌شود تا این محصول طبیعی یكی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی در انسان باشد.
خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نیمه شمالی ایران به‌طور طبیعی رشد می‌کند و به‌ دلیل استفاده از میوه‌های آن، در نقاط مختلف نیز کشت می‌شود. عناب درختچه‌ای با برگ‌های سبز براق و فاقد کرک یا با کرک‌های بسیار پراکنده است.