مصرف شکلات باعث بروز آکنه می شود


پایگاه خبری لقمه: بسیاری از ما باورها و شایعات غذایی اغلب نادرستی شنیده یا خوانده‌ایم که باعث شده به دلیل ترس از بیماری‌ها در برابر مصرف برخی موادغذایی مقاومت کنیم.اما حقایق علمی، بسیاری از این باورها را رد می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، کلسترول تخم‌مرغ تاثیری بر کلسترول خون افراد سالم ندارد، اما می‌تواند کلسترول خون افراد مبتلا به دیابت، دارای کلسترول بالا و بیماری‌های قلبی را به میزان کمی افزایش دهد. سفیده تخم‌مرغ کلسترول ندارد و فقط زرده حاوی کلسترول است. یک تخم‌مرغ بزرگ 186 میلی‌گرم کلسترول دارد، در حالی که کلسترول موردنیاز فرد سالم روزانه 300 میلی‌گرم و نیاز افراد مبتلا به دیابت، کلسترول بالا و بیماری‌های قلبی، 200 میلی‌گرم است. تحقیقات نشان می‌دهد این ماده غذایی تاثیری بر سطح کلسترول 70 درصد افراد ندارد و در 30‌درصد از افراد افزایش کمی ایجادمی کند. کلسترول برای بدن مهم است و مولکول ساختاری غشاء همه سلول‌های بدن را که در ساخت هورمون‌های تستسترون، استروژن و کورتیزول نقش دارد، تشکیل می‌دهد.

 

کالری‌های دریافتی در شب چاق‌کننده‌تر از کالری‌های اوایل روز هستند.
 
معمولا تصور بر این است که سوخت و‌ساز بدن در پایان روز به میزان چشمگیری کاهش می‌یابد، بنابراین بدن کالری‌های دریافتی را در شب مصرف نمی‌کند، اما حقیقت این است که هرچند متابولیسم هنگام شب کندتر از هنگام فعالیت روزانه صورت می‌گیرد، اما هرگز حتی در حالت خواب متوقف نمی‌شود. کالری‌هایی که شب مصرف می‌شوند تغییری در متابولیسم ایجاد نمی‌کنند یا کالری‌های بیشتری نسبت به کالری‌های روزانه به حساب نمی‌آیند. معادله افزایش وزن عبارت است از: دریافت کالری زیاد و سوزاندن کالری کم در طول یک روز صرف‌نظر از زمان مصرف.
 
سبزیجات تازه بهتر از سبزیجات منجمد است
 
هرچند ویتامین‌های میوه و سبزیجات با گذشت زمان ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند، اما بسیاری از موادمغذی آنها مانند آهن و فیبر، بقای بیشتری نسبت به آنچه تصورمی شود دارند. به طور کلی تفاوت سطح موادمغذی در سبزیجات تازه و منجمد آن قدر کم است که بعید است تاثیری بر سلامت کلی ما داشته باشد. توصیه کارشناسان مصرف زیاد میوه و سبزیجات به هر شکل ممکن است.
 
شکلات باعث جوش زدن می‌شود
 
به گفته متخصصان پوست، مصرف شکلات به خودی خود به بروز آکنه منجرنمی شود. تحقیقات علمی هیچ گونه ارتباط مستقیمی میان خوردن شکلات و ایجاد آکنه نشان نمی‌دهند. با این حال، رژیم‌های غذایی که حاوی قند و چربی بالایی هستند باعث افزایش سبوم یا چربی پوست می‌شوند و تولید سبوم عامل اصلی بروز التهاب و در نتیجه آکنه است. بنابراین درصورت رعایت اعتدال در مصرف می‌توانید بدون نگرانی از جوش‌زدن پوست شکلات مصرف کنید.
 
مایکرو ویو، موادمغذی را ازبین می‌برد
 
مایکروویو یکی از امن‌ترین و بهترین گزینه‌ها برای آماده کردن غذایی با موادمغذی سالم است. چیزی که باید به آن توجه داشت کمتر تفت دادن و کمتر جوشاندن موادغذایی است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :جام جم آنلاین

کد: 11360 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد بازدید: 2387 ساعت: 10:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
4 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
7 چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
8 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
10 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
11 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف بستنی برای کودکان زیر 3 سال ممنوع کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی‌های دانشگاه علوم پز...

  چرا بچه‌ها از سبزیجات سبز بدشان می‌آید قیافه‌ی این طفل معصوم را ببینید با دیدن بروکلی چه ...

  خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.
گزارشی از كارایی برنامه جهاد كشاورزی برای افزایش تولید گوشت وزارت جهاد كشاورزی، برنامه‌های خود برای افزایش تولید گوشت را اعلام كرده است اما این تمایل به افزایش تولید، درشرایطی وجود دارد كه بهره‌وری پایین تولید گوشت در ایران، آینده منابع و همچنین امنیت غذایی كشور را به خطر انداخته است.
رمضان شیرین برای بیماران قندی همه ما می‌توانیم از این فرصت در وجوه مختلف زندگی بهره بگیریم و به یقین یكی از این موارد كه بر آن تاكید هم شده، توجه به سلامت جسم است. دیابتی‌ها نیز یكی از گروه‌هایی هستند كه باید به این مساله توجه داشته باشند. پس لازم است پیش از آغاز ماه رمضان و روزه‌داری ضمن مشورت با پزشك خود، نكات خاصی را نیز رعایت كنند.
چربی‌های شکم را با كمك كدام خوراکی کنیم؟ بررسی مطالعات انجام شده نشان می‌دهد مصرف آووکادو به بهره‌مندی از یک رژیم‌غذایی سالم، افزایش سطح کلسترول خوب، کاهش خطر سندرم متابولیک و کاهش وزن بدن کمک می‌کند.