مواد غذایی که در بروز سردرد تاثیر گذارند


پایگاه خبری لقمه: میگرن یعنی سردرد شدید، یعنی تیر کشیدن شقیقه‌ها، یعنی حالت تهوع و کلی مشکلات دیگر.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بدون شک اگر دچار این مشکل باشید هرازگاهی زندگی برایتان سخت می‌شود و دنبال راهی برای رهایی از آن هستند. باید بدانید که برخی از خوردنی‌ها می‌توانند مشکل را بدتر و سردردهایتان را شدیدتر کنند. در این مطلب چند نمونه از اصلی‌ترین مواد غذایی ایجادکننده‌ی سردرد را عنوان می‌کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.

 

حواستان به پنیرها باشد

 

به عقیده‌ی برخی از متخصصان پنیر جزو مواد غذایی ایجادکننده‌ی دردهای میگرنی است. نتایج بررسی‌های متعدد نشان می‌دهد که آمین‌های موجود در ترکیب برخی از پنیرها مانند «تیرامین» می‌تواند باعث بروز میگرن و تشدید آن شود.

 

افراد مبتلا به میگرن نسبت به پنیر حساس هستند و بهتر است از پنیرهای تخمیر شده بپرهیزند. اگر اهل مصرف پنیرهای خارجی مانند کممبر یا رکفور هستید، بیشتر حواستان را جمع کرده و از مصرف آن‌ها خودداری کنید.

 

ماست پرچربِ زیاد، ممنوع!

 

نتایج یک پژوهش آمریکایی نشان می‌دهد که میزان بالای چربی خون می‌تواند عاملی برای بروز دردهای میگرنی شود. این محققان به مدت ۱۲ هفته روی ۵۴ بیماری میگرنی بررسی‌هایی انجام دادند. به این ترتیب که جزئیات بیماری و رژیم غذایی آن‌ها را به طور دقیق بررسی کردند. سپس میزان چربی‌های مصرفی این افراد را ۲۰ گرم کاهش دادند. همین مسئله باعث کاهش شدت و مدت دردهای میگرنی شد. اگر شما هم میگرن دارید بهتر است از مصرف مواد غذایی خیلی چرب به خصوص لبنیات بپرهیزید.

 

بستنی: در یک چشم به هم زدن نخورید

 

متوجه شده‌اید بعضی‌ها با یکی دو قاشق زدن و در یک آن، بستنی را تمام می‌کنند. اگر جزو این افراد هستید و درعین‌حال سردرد هم می‌گیرید باید بدانید نتایج یک پژوهش انگلیسی که روی ۱۴۵ نفر انجام شده است نشان می‌دهد که بستنی نیز می‌تواند یکی از عوامل ایجاد میگرن شود به خصوص اگر فرد با سرعت زیاد آن را میل کند. توجه داشته باشید که به عقیده‌ی محققان بستنی و دوستانش باعث ایجاد میگرن نمی‌شوند اما باعث بروز دردهای ناگهانی و زودگذر خواهند شد. اگر به میگرن مبتلا هستید با آرامش و کم‌کم از بستنی‌تان میل کنید تا خدای نکرده سرمای آن باعث سردرد و حملات میگرنی نشود.

 

نان، پاستاها و کیک‌ها: احتیاط کنید

 

رژیم‌های غذایی می‌تواند روی بروز دردهای میگرنی تأثیر بگذارد. افرادی که دچار مشکل عدم تحمل گلوتن (سلیاک) هستند بیشتر در معرض مشکل قرار دارند. محققان روی ۹۰ بیمار که مبتلا به میگرن و سلیاک هستند مطالعه کرده و روی رژیم غذایی‌شان بررسی‌های انجام دادند. بعد از ۶ ماه درمان و کنترل رژیم غذایی یک نفر از میگرن خلاص و در مشکل سه فرد دیگر بهبودی قابل‌ملاحظه‌ای مشاهده شد.

 

توصیه می‌کنیم در مصرف مواد غذایی حاوی گلوتن مانند نان، پاستاها، کیک‌ها، پیتزاها و ساندویچ و غیره احتیاط کنید. اگر دچار مشکل عدم تحمل نباشید نیازی نیست که خودتان را از مصرف این مواد غذایی محروم کنید؛ اما اگر این مشکل در شما باشد باید از مصرف این مواد غذایی خودداری کنید.

 

نتایج یک پژوهش آمریکایی نشان می‌دهد که میزان بالای چربی خون می‌تواند عاملی برای بروز دردهای میگرنی شود

 

شکلات: مشکل‌ساز هست یا خیر؟

 

محققان آمریکایی روی تأثیر شکلات در ایجاد دردهای میگرنی ۶۳ بیمار بررسی‌هایی انجام دادند. ۴ نفر از مصرف‌کننده‌های این ماده‌ی غذایی بعد از خوردن آن دو مرتبه در معرض درد قرار گرفتند البته ۱۲ ساعت بعد از مصرف. بقیه‌ی شرکت‌کننده‌ها صرفاً یک فشار خفیف احساس کردند.

 

به عقیده‌ی این محققان نتایج هیچ پژوهش علمی به طور دقیق نتوانسته است که تأثیر شکلات را روی ایجاد میگرن به اثبات برساند. برای همین نمی‌توان به طور قطعی گفت که مصرف شکلات باعث سردردهای میگرنی می‌شود. بیشتر افراد خودشان را از مصرف این ماده‌ی غذایی محروم می‌کنند چون تصور می‌کنند که به آن حساس هستند و باعث ایجاد درد خواهد شد. درحالی‌که به عقیده‌ی متخصصان این یک حالت روانی است و در خیلی از افراد مصرف شکلات مشکلی ایجاد نمی‌کند.

 

مراقب وزنتان باشید

 

به عقیده‌ی متخصصان بین شاخص توده‌ی بدن و حملات میگرنی ارتباط‌هایی وجود دارد. نتایج برخی پژوهش‌ها روی افراد دچار چاقی مفرط نشان می‌دهد که این افراد بیشتر دچار میگرن می‌شوند و بعد از کاهش وزن تأثیر زیادی در کاهش و بهبود این بیماری مشاهده می‌شود. با این حال این مسئله هنوز در حد یک فرضیه است و تا به حال به اثبات قطعی نرسیده است؛ اما محققان به همه‌ی افراد توصیه می‌کنند که وزن خود را در حد ایده‌آل نگه دارند تا سالم‌تر زندگی کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :همشهری آنلاین

کد: 10966 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين بازدید: 2822 ساعت: 10:02 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
2 روش های موثر خانگی در درمان جوش‌های پوستی آبله مرغان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
3 علایم کم‌خونی را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
4 اسموتی مغذی برای بهبود گوارش ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
5 کمبود منیزیم در بدن چه عوارضی دارد ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۰ مرداد
6 چه افرادی از جویدن آدامس خوداری کنند ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
7 فقر این ویتامین ها در بدن باعث سردردهای مزمن می شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
8 با مویز به جنگ سردردهای میگرنی بروید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۴ فروردين
9 نوشیدن چایی برای کوکان مفید است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
10 روشهای درمان سردردهای زمستانی از دیدگاه طب سنتی ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری پایگاه خبری لقمه: مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان...

  شیرینی خورها بخوانند! غالبا اکثر مردم به دنبال این هستند که چگونه از هوس...

  اگر گوشت نخوریم کم‌خون می شویم؟ افرادی می‌توانند از دریافت کامل تمام ریزمغذی‌های گ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

روش های تنظیم ساعت شکم! چقدر با چرخه بیولوژیک گرسنگی و سیری آشنا هستید؟ آیا شما هم یکی از آنها در وجود خودتان دارید؟ نتایج تحقیقات نشان می دهند اعصاب شکم براساس ساعت مشخصی کار می کنند و در زمان های خاصی از روز غذا خوردن را محدود می کنند.
با خوردن به جنگ چربی ها بروید اگر قصد دارید چند كیلویی لاغر شوید و در عین حال نمی‌خواهید تن به رژیم‌های سخت غذایی بدهید، این مقاله را مطالعه كنید. محققان و متخصصان تغذیه برای پاسخگویی به افرادی كه قصد لاغر شدن دارند مواد غذایی را معرفی كرده‌اند كه می تواند چربی‌های بدن را بسوزاند.
روند پرشتاب تغییر اقلیم؛ حاصل افزایش انتشار گاز متان پایگاه خبری لقمه: بررسی‌های پژوهشگران نشان می‌دهد انتشار گاز متان بیش از پیش سرعت گرفته و باعث افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای و سرعت گرفتن تغییر اقلیم می‌شود.
راست گویی به هضم غذا کمک می کند راست گویی برای کمک به هضم غذا مفید است. محققان معتقدند دروغ مانند یک لقمه بزرگ و چرب در معده باقی می ماند و عملکرد دستگاه گوارش را دچار اختلال می کند.