نوشیدن چای سبز به 25 دلیل توصیه می شود!


این روزها چای سبز به طور فزاینده ای دارد در سرتاسر جهان رایج می شود.به این علت که بی اندازه برای سلامتی مفید است.

به گزارش لقمه،  نوشیدن چای سبز برای سلامتی فوق العاده است اگر در طول روز سه الی چهار فنجان چای سبز نمی نویشید، قطعاً نسبت به سلامت خود کم توجهی می کنید. در اینجا 25 دلیل که چرا نوشیدن چای سبز را هم اکنون باید شروع کنید ذکر می کنیم.

1 چای سبز و سرطان

چای سبز خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد. آنتی اکسیدان موجود در چای سبز صد مرتبه از ویتامین سی و بیست و چهار مرتبه از ویتامین ایی موثرتر است. این آنتی اکسیدان به بدن کمک می کند که از سلولها در مقابل آسیب های مربوط به سرطان حفاظت کند.

2 بیماری قلبی و چای سبز

چای سبز با کاهش سطح کلسترول از بیماری قلبی پیشگیری می کند. حتی پس از حمله قلبی چای سبز از مرگ سلول های قلبی جلوگیری کرده و سرعت ترمیم سلول های قلبی را افزایش می دهد.

3 چای سبز و مبارزه با پیری

چای سبز حاوی آنتی اکسیدان به اسم پلی فنول است که با رادیکال های آزاد مبارزه می کند. این آنتی اکسیدان با پیری مبارزه کرده و طول عمر را افزایش می دهد.

4 چای سبز و کاهش وزن

چای سبز به کاهش وزن کمک می کند. چای سبز چربی سوز است و متابولیسم بدن را به صورت طبیعی افزایش می دهد. چای سبز کمک می کند در طول روز 70 کالری بسوزانید.

5 چای سبز و پوست

آنتی اکسیدان موجود در چای سبز از پوست در برابر تاثیرات مضر رادیکال های آزاد حفاطت می کند، که موجب چین خوردگی و پیری پوست می شوند. چای سبز همچنین علیه سرطان پوست مبارزه می کند.

6 چای سبز و آرتروز

چای سبز از ابتلا به روماتیسم مفصلی پیشگیری می کند. چای سبز از غضروف ها بوسیله متوقف کردن آنزیمی که غضروف ها را تخریب می کند از آنها حفاظت می کند.

7 چای سبز و استخوان ها

فلورایدی زیادی که در چای سبز موجود است بسیار مهم است. فلوراید استخوان ها را مستحکم نگه می دارد. اگر هر روز چای سبز بنوشید، تراکم استخوان خود را حفظ خواهید کرد.

8 چای سبز و کلسترول

چای سبز سطح کلسترول را کاهش می دهد.همچنین با کاهش سطح کلسترول بد، نسبت کلسترول خوب را افزایش می دهد.

9 چای سبز و چاقی

چای سبز با جلوگیری از تبدیل شدن گلوکز به چربی در سلول ها از چاقی پیشگیری می کند. اگر رژیم غذایی سالمی داشته باشید، مرتب ورزش کنید و چاس سبز بنوشید، بعید است دچار چاقی شوید.

10 چای سبز و دیابت

چای سبز متابولیسم چربی و قند را افزایش داده، از افزایش سریع سطح قند خون جلوگیری کرده و نرخ متابولیسم را تنظیم می کند.

11 چای سبز و آلزایمر

چای سبز به افزایش حافظه کمک می کند. و با وجود اینکه کمکی به درمان آلزایمر نمی کند، فرایند کاهش استیل کولین در مغز را که موجب آلزایمر می شود کندتر می کند.

12 چای سبز و پارکینسون

چای سبز ازآسیب به سلول های مغزی که موجب پارکینسون می شود جلوگیری می کند. همچنین نوشیدن چای سبز از پیشرفت پارکینسون نیز پیشگیری می کند.

13 چای سبز و بیماری کبد

چای سبز از نارسایی پیوند کبد جلوگیری می کند. تحقیقات نشان می دهد که چای سبز رادیکال های آزاد مخرب کبد چرب را از بین می برد.

14 چای سبز و فشار خون بالا

چای سبز از فشار خون بالا جلوگیری می کند. نوشیدن چای سبز فشار خون را با کنترل آنژیوتانسین (که موجب فشار خون بالا می شود) پایین نگه می دارد.

15 چای سبز و مسمومیت غذایی

کاچین که در چای سبز یافت می شود باکتری عامل مسمومیت غذایی را از بین می برد. همچنین سمومی را که این باکتری ایجاد می کند را دفع می کند.

16 چای سبز و قند خون

قند خون با افزایش سن بالا می رود، اما پلی فینول و پلی ساکاریدهای موجود در چای سبز سطح قند خون را پایین نگه می دارد.

17 چای سبز و سیستم ایمنی بدن

پلی فینول ها و فلاونوئیدهای موجود در چای سبز سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. سلامت خود را با مبارزی علیه بیماری ها تقویت کنید.

18 چای سبز و آنفولانزا و سرماخوردگی

چای سبز از ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا جلوگیری می کند. ویتامین سی موجود در چای سبز به درمان سرماخوردگی معمولی و آنفولانزا کمک می کند.

19 چای سبز و آسم

تئوفیلین موجود در چای سبز عضلاتی را که از نایژه حمایت می کند را آرامش می بخشد، تنگی نفس را کاهش می دهد.

20 چای سبز و عفونت گوش

چای سبز به درمان عفونت گوش کمک می کند. یک گوش پاک کن را به چای سبز آغشته کرده و گوش خود را با آن تمیز کنید.

21 چای سبز و تبخال

چای سبز در درمان تبخال موثر است. چای سبز را در محل تبخال کمپرس کنید.

22 چای سبز و پوسیدگی دندان

چای سبز باکتری ها و ویروسهای که موجب بیماری ها دندان می شوند را از بین می برد. همچنین رشد باکتری هایی که موجب بوی بد دهان می شود را کند می کند.

23 چای سبز و استرس

ال- تئین که نوعی آمینو اسید موجود در چای سبز است به کاهش اضطراب کمک می کند.

24 چای سبز و آلرژی ها

ایی جی سی جی موجود در چای سبز آلرژی ها را کاهش می دهد. بنابراین اگر آلرژی دارید، واقعاً نوشیدن چای را جدی بگیرید.

25 چای سبز و ایدز

دانشمندان ژاپنی ماده ای کشف کرده اند که ای جی سی جی موجود در چای سبز از مهار سلول های ایمنی بدن توسط اچ آی وی جلوگیری می کنند. این یعنی که چای سبز از رشد ویروس ایدز جلوگیری می کند. 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 6310 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۳ اسفند بازدید: 1690 ساعت: 11:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چند توصیه برای افطار و سحر روزه داران ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
2 چای داغ خطر سرطان مری در چه افردای افزایش می دهد؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
3 واردات چای خارجی از مالیات بر ارزش افزوده معاف شد ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ بهمن
4 ارتباط چای داغ با بیماری های چشمی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
5 آیا نوشیدنی های لاغری تاثیری در کاهش وزن دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
6 آیا نوشیدن یک چای داغ به تقویت قوه بینایی کمک می کند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
7 رفع پف چشم‌ها با روش های خانگی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۳ آذر
8 درمان گلو درد با این چای و دمنوش ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
9 مصرف چای داخلی در اغلب ادارات دولتی افزایش یافت ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
10 مواد غذایی مفید و مضر برای کلیه‌ها را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
11 طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  پیش غذاهای سالم تر فست فودها! راستش را بگویید! اگر دلتان بخواهد یک وعده فست‌فود ...

  هفت ماده نفاخ را بشناسید لقمه:

  دشمن وزن ایده‌آل را بشناسید درست است که چاق شدن به پرخوری و یا بد غذا خوردن مر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پیشگیری از سرماخوردگی با این ماده غذایی ‌یک کارشناس تغذیه ضمن اشاره به افرادی که بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی قرار دارند، گفت: مصرف مکمل‌های ویتامین C تاثیر چندانی در پیشگیری از سرماخوردگی ندارد.
روش‌ پیشگیری از ابتلا به سرطانی که مرتضی پاشایی را ازپا درآورد یک متخصص بیماری‎های داخلی اذعان کرد که سن مبتلایان به سرطان‎های معده در جامعه امروزی به زیر 50 سال رسیده است.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»