چه افرادی از جویدن آدامس خوداری کنند


پایگاه خبری لقمه: پزشکان در بررسی علل ابتلای نوجوانان به سردردهای میگرنی دریافتند که جویدن آدامس میتواند یکی از دلایل آن باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، پزشکان در این بررسی روی ۳۰ داوطلب ۶ تا ۱۹ ساله که از میگرن مزمن رنج میبردند و به جویدن روزانه آدامس نیز عادت داشتند، درخواست کردند تا مدت یک ماه از جویدن آدامس خودداری کنند. پس از اتمام این دوره یک ماهه مشخص شد که در ۲۶ نفر از این بیماران بهبودی چشمگیری حاصل شد.

 
همچنین برای روشن شدن بیشتر نتایج این بررسی از تعدادی از آنان درخواست شد پس از گذشت دو هفته مجددا جویدن آدامس را شروع کنند که پس از چند روز دوباره سردردهای این نوجوانان آغاز شد.
 
به گفته پزشکان جویدن مداوم آدامس به مفصل فکی گیجگاهی فشار وارد میکند و حرکت مداوم و بیش از حد از این مفصل باعث سردرد میشود. جزئیات این مطالعه در نشریه نورولوژی اطفال منتشر شده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 11444 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد بازدید: 2565 ساعت: 3:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کودکانی که با شیر مادر تغذیه می‌شونداختلالات روانپزشکی کمتری دارند ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
2 وقتی غذا، دراماتیک می شود! ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۱ ارديبهشت
3 جویدن کافی غذا حفاظتی در برابر عفونت های دهانی ۱۳۹۵ يکشنبه ۳ بهمن
4 توصیه‌های وزارت بهداشت برای خرید آدامس ۱۳۹۳ شنبه ۱ آذر
5 هنگام صرف غذا بخندید! ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۲ آبان
6 عجیب و غریب‌ترین رژیم های لاغری! ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر
7 اگر ترش می‌کنید، بخوانید ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۰ بهمن
8 هویج و سیب می‌توانند جایگزین مسواک شوند! ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن
9 7 دلیل برای درست جویدن غذا ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن
10 آدامس بجویم یا نجویم؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۱۲ علت بروز هموروئید هموروئید بیماری شایعی است و بیش از ۵۰ درصد مردم در...

  خطر سحری نخوردن چیست؟ پایگاه خبری لقمه: متخصص داخلی با تأکید بر اینکه با...

  مضرات نوشیدنی های انرژی زا همه می دانیم که نوشیدنی های گازدار برای سلامت خوب ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی پایگاه خبری لقمه: یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق به تولید نسل جدیدی از داروهای نوین در درمان سرطان شده که با فاصله کوتاهی بعد از سازنده اصلی و با کمتر از یک‌دهم قیمت در اختیار بیماران قرار گرفته است.
خوردنی‌های ممنوعه! سایت پرونسیون به تازگی فهرستی از قسمت‌های آسیب‌رسان چند گیاه را منتشر كرده كه كمتر كسی گمان می‌كند خوردن آنها به بدن صدمه بزند.
چرا شهاب حسینی و بهرام رادان و دیگر هنرمندان رستوران‌دار شده‌اند رستوران داری شغلی بسیار وسوسه انگیز است که البته هنرمندان و سلبریتی‌ها به واسطه شهرتی که دارند نیز بسیار وارد این حرفه شده‌اند و موفق و ناموفق بوده‌اند.
آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری با بیان اینکه طی ۳۵ سال گذشته بیش از ۳.۱ میلیون هکتار از اراضی آبی کشور به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شده‌اند اظهار کرد: این فناوری‌ها ضمن کاهش مصرف آب، موجب افزایش بهره‌وری و تولید در بخش کشاورزی شده‌اند.