10 مواد غذایی که بالاترین میزان پتاسیم را دارا هستند


پایگاه خبری لقمه: دلایل بسیار زیادی وجود دارد که شما را نیازمند مصرف غذاهای غنی از پتاسیم می کند. پتاسیم یک ماده مغذی ضروری برای حفظ تعادل مایع و الکترولیت در بدن است. این ماده معدنی برای عملکرد اندام های متعددی از جمله کلیه ها، مغز و بافت های عضلانی بسیار مفید است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از draxe، علائمی از جمله سردر شدید، کم آبی بدن، تپش قلب و تورم غدد و بافت‌ها ، ناشی از کمبود پتاسیم است. این ماده اگر از منابع غذایی طبیعی تامین شود بسیار مطلوب‌تر و نتیجه بخش‌تر خواهد بود.

توصیه می‌شود بزرگسالان حدود 4700 میلی گرم پتاسیم در روز به بدنشان برسانند.

چه غذاهایی غنی از پتاسیم است؟ این 10 مواد غذایی بالاترین میزان پتاسیم را دارا هستند.

 

آووکادو (1.067 میلی گرم)

آووکادو یکی از از خوراکی‌های غنی از پتاسیم شناخته شده است. همچنین برای عوامل خطر بیماری‌های متابولیک بسیار مفید واقع شده است. محققان دریافتند افرادی که آووکادو مصرف می‌کنند دارای رژیم غذایی بسیار سالمی هستند و احتمال ابتلا به سندروم متابولیک را در خود صفر می‌کنند.

 

اسفناج (839 میلی گرم)

علاوه بر اینکه اسفناج سرشار از پتاسیم است تحقیقات نشان داده است این خوراکی دارای کلروپلاست بوده که به عنوان عوامل ضد سرطان شناخته شده است.

 

سیب زمینی شیرین(855 میلی گرم)

سیب زمینی شیرین یک خوراکی غنی از پتاسیم است که مواد مغذی آن از سیب زمینی سفید بسیار بیشتر است. سیب زمینی شیرین از بتاکارتن، ویتامین C و ویتامین B6 سرشار است. به علاوه در یک تحقیق علمی نشانه داده شده است این خوراکی ضدزخم بوده و در درمان‌های زخم گوارشی بسیار مطلوب عمل کرده است.

 

ماهی قزل آلا (772 میلی گرم)

ماهی قزل آلا علاوه بر پتاسیم دارای ویتامین‌های دیگر نظیر مواد معدنی، پروتیئن، اسید چرب امگا 3 است. این ماهی از خطر بیماری‌های قلبی ، سکته، افسردگی، فشار خون بالا، اختلال بیش فعالی ، درد مفاصل و بیماری‌های پوستی مانند اگزما جلوگیری می‌کند.

 

زردآلو خشک (756 میلی گرم)

تحقیقات نشان داده است افرادی که زرد آلو و میوه‌های خشک شده مصرف می‌کنند دارای رژیم غذایی سالم همراه با مواد معدنی و پتاسیم هستند. همچنین این افراد دارای وزن متعادل‌تری نسبت به دیگران هستند.

 

انار(667 میلی گرم)

انار یک میوه سرشار از پتاسیم شناخته شده است همچنین فیبر، ویتامین C و ویتامین K در این میوه بسیار فراوان یافت شده و علاوه بر آن انار برای تقویت قوای جنسی بسیار پیشنهاد می‌شود. آب انار جز سالم‌ترین آبمیوه‌ها در جهان اعلام شده است.

 

آب نارگیل ( 600 میلی گرم)

آب نارگیل یک گزینه بسیار مناسب برای تامین پتاسیم بدن است همچنین یکی از نوشیدنی‌های مغذی، نشاط آور و انرژی‌زای طبیعی با ارزش غذایی بالاست. علاوه بر بر آن دارای ویتامین C و الکترولیت پتاسیم است که برای افراد دیابتی و فشار خون بالا بهترین گزینه محسوب می‌شود.

 

لوبیا سفید (502 کیلوگرم)

لوبیا سفید علاوه بر پتاسیم فراوان دارای فیبر بالا است. تحقیقات علمی نشان داده است افرادی که لوبیا سفید مصرف می‌کنند بسیار کمتر دچار بیماری‌های قلبی و دیابت می‌شوند.

 

بلوط (457 میلی گرم)

یلوط یک منبع غنی گیاهی از پتاسیم و آنتی اکسیدان است. برای جلوگیری و مبارزه با انواع مختلف سرطان‌ها مانند ریه، پوست، پستان و پروستات بسیار مفید واقع شده است.

 

موز(457 میلی گرم)

پتاسیم موجود در موز دیگر برای همه شناخته شده است موز دارای قند و کربوهیدرات فراوان بوده و یک منبع فوق العاده برای تامین انژری محسوب می‌شود. همچنین تحقیقات نشان داده است موز غنی از دوپامین بوده که هورمون خلق و خو را افزایش می‌دهد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :جام جم آنلاین

کد: 10990 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين بازدید: 2950 ساعت: 10:21 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چه افرادی در شب یلدا انار و هندوانه نخورند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
2 پیشگیری از افسردگی سالمندان با زردآلو ۱۳۹۶ دوشنبه ۵ تير
3 مزایای درمانی زردآلو را بشناسید ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
4 خوراکی‌های مفید برای پیشگیری از سرطان پستان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ فروردين
5 طرز تهیه بستنی هلو یا زردآلو یا گلابی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۸ مهر
6 قیمت میوه‌های نوبرانه تغییر می‌کند؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
7 خوردنی های زرد رنگ پر خاصیت ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۵ شهريور
8 چگونگی تشخیص کم خونی/ درمان کم خونی با رژیم غذایی ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ خرداد
9 غذاهای آخرین آخر هفته اردیبهشت را با زردآلو تهیه کنید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۵ ارديبهشت
10 اولین آخر هفته اردیبهشت با خورش کنگر و سالاد طالبی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  8 حقیقت شگفت انگیز درباره ی میوه ها لقمه: هر روز می خوانید، می بینید، و می شنوید که با...

  سم زدایی بدن با خوراکی در 48 ساعت تعطیلات آخر هفته‌ها تنها برای تمیز کردن خانه نیست،...

  وزارت بهداشت اسناد آلودگی میکروبی «دماوند» را منتشر کرد+ عکس مدیران سازمان غذا و دارو با ارائه مستندات جدید، از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ هر روزه حجم بالایی ازخوارکی‌ها در سراسر جهان دور ریخته می‌شوند در حالی که بسیاری از همین مواد را می‌شد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.
درمان 12بیماری با 12گیاه و ادویه! بی‌شک مصرف گیاهان دارویی به صورت چای و دمنوش در طول روز یا استفاده از این گیاهان برای تهیه غذا و میان‌وعده‌های غذایی، ساده‌ترین راهکار برای بهره مندی از خواص بی‌شمار گیاهان دارویی است که به وفور به صورت خودرو و کشت شده در نقاط مختلف کشورمان دیده می‌شود.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.
یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.