لزوم افزایش تولید پنبه/مذاکره با کارخانجات برای خریدپنبه کشاورزان


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی گفت:با توجه به افزایش جمعیت جهان در دهه‌های آینده و پیش بینی کاهش عرضه پنبه، تولید این محصول در کشور باید افزایش یابد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمود حجتی در جلسه بررسی سیاست‌ها و اقدامات طرح خوداتکایی پنبه، اظهار داشت: با توجه به افزایش جمعیت جهان در دهه‌های آینده با کاهش عرضه جهانی پنبه روبرو خواهیم شد بنابراین تولید پنبه متناسب با نیاز صنایع نساجی باید در کشور افزایش یابد.

 

وی تصریح کرد: بذور گواهی شده، زودرس، مقاوم به آفات و با عملکرد بالا و مصرف آب کمتر با اولویت داخل باید به میزان کافی تأمین و در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

 

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به این که توسعه کشت دوم پنبه در تناوب کشت گندم و کلزا از راه‌های افزایش تولید و درآمد کشاورزان است، تاکید کرد:نهاده‌های تولید اعم از کود و سم و ماشین آلات برداشت باید از منابع معتبر تأمین و در زمینه تولید مشترک و یا تحت لیسانس این نهاده‌ها در داخل کشور اقدام شود.

 

حجتی، تقویت تعاونی‌های تولید را ضروری عنوان کرد و افزود: وزارت جهاد کشاورزی از واگذاری مدیریت زنجیره تولید پنبه شامل تأمین و توزیع نهاده‌ها و همچنین فعالیت‌های تجاری به تعاونی‌های تولید حمایت می‌کند.

 

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به پیگیری‌های وزیر صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی صنعت کشور، این امر را امتیازی بزرگ برای بخش تولید برشمرد و اضافه کرد: با کارخانه‌های نساجی برای مشارکت در خرید پنبه کشاورزان مذاکراتی انجام شده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11011 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت بازدید: 2370 ساعت: 10:47 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
2 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
4 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
6 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
7 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
8 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
9 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
10 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
11 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم لاغری با عسل عسل، مناسب ترین شیرینی برای افراد چاق، دارای اضافه...

  برگه‌ها؛ جایگزین خوب هله هوله‌ها میوه‌های خشک یا برگه‌ها همان میوه‌های تازه‌ای هستن...

  فروکتوز سیستم ایمنی بدن را ملتهب می کند محققان بریتانیایی دریافته اند که رژیم غذایی سرشار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای خنگ کننده! شاید فکر می کنید هوش و استعداد ذاتی است و نمی توانید بیش از این باهوش شوید، اما بعضی از خوراکی ها کارایی مغزتان را تحت تاثیر قرار داده و شما را باهوش تر می کند.
6 ماده‌ی غذایی برای تسکین دردهای زنانه اگر از دردهای قبل از دوره‌ی ماهانه‌تان شکایت دارید، اگر علائم این دوره تبدیل به کابوس هر ماهتان شده است این مطلب به دردتان می‌خورد.
جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند فرزانه صادقی قطب آبادی متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از مواد مخرب و آلوده کننده هوا اظهار داشت: مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربن‌های سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی از جمله مواد آلاینده هوا هستندکه به گروه‌های در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلایان به بیماری‌های قلبی، ریوی بیشترین آسیب را می‌بینند.
101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.