لزوم افزایش تولید پنبه/مذاکره با کارخانجات برای خریدپنبه کشاورزان


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی گفت:با توجه به افزایش جمعیت جهان در دهه‌های آینده و پیش بینی کاهش عرضه پنبه، تولید این محصول در کشور باید افزایش یابد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمود حجتی در جلسه بررسی سیاست‌ها و اقدامات طرح خوداتکایی پنبه، اظهار داشت: با توجه به افزایش جمعیت جهان در دهه‌های آینده با کاهش عرضه جهانی پنبه روبرو خواهیم شد بنابراین تولید پنبه متناسب با نیاز صنایع نساجی باید در کشور افزایش یابد.

 

وی تصریح کرد: بذور گواهی شده، زودرس، مقاوم به آفات و با عملکرد بالا و مصرف آب کمتر با اولویت داخل باید به میزان کافی تأمین و در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

 

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به این که توسعه کشت دوم پنبه در تناوب کشت گندم و کلزا از راه‌های افزایش تولید و درآمد کشاورزان است، تاکید کرد:نهاده‌های تولید اعم از کود و سم و ماشین آلات برداشت باید از منابع معتبر تأمین و در زمینه تولید مشترک و یا تحت لیسانس این نهاده‌ها در داخل کشور اقدام شود.

 

حجتی، تقویت تعاونی‌های تولید را ضروری عنوان کرد و افزود: وزارت جهاد کشاورزی از واگذاری مدیریت زنجیره تولید پنبه شامل تأمین و توزیع نهاده‌ها و همچنین فعالیت‌های تجاری به تعاونی‌های تولید حمایت می‌کند.

 

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به پیگیری‌های وزیر صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی صنعت کشور، این امر را امتیازی بزرگ برای بخش تولید برشمرد و اضافه کرد: با کارخانه‌های نساجی برای مشارکت در خرید پنبه کشاورزان مذاکراتی انجام شده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11011 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت بازدید: 2549 ساعت: 10:47 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
4 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
6 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
7 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
8 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
9 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
11 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ماهی منطقه حافظه مغز را تقویت می کند خوردن تنها یک وعده ماهی، از هر نوعی که باشد، باعث ...

  آدامس این جویدنی زیان‌آور ما پر از تصورات اشتباهیم. مثلا برخی گمان می‌كنند خ...

  بهترین روش درمانی کبد چرب را بشناسید دکتر محسن آخوندی با بیان اینکه بیماری کبد چرب از ۶...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

12 عادت غذایی نشاط آور در این مطلب، تعدادی از این خوراكی‌ها و برخی از عادت‌های غذایی موثر در افزایش نشاط و انرژی را به شما معرفی می‌كنیم.
کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید! پایگاه خبری لقمه: گزارش های میدانی و هشدارهای متخصصین عفونی، حکایت از این واقعیت دارد که موارد ابتلا به HIV در کشور به سرعت در حال افزایش است.
معجزه رنگ ها در شادابی و تناسب اندام شما محیط، پر از عاملی برای شادابی است، اگر بشقاب غذای شما رنگی باشد بدن شما هم شاداب و سلامت خواهد بود پس بروید سراغ رنگ‌های طبیعی. همه می‌گویند رنگ سیاه آدم را لاغرتر نشان می‌دهد اما برخی رنگ‌ها هستند كه واقعا انسان را لاغر می‌كنند نه اینكه چاقی را استتار كنند. خیلی راحت رنگ‌های قرمز، سبز و زرد را امتحان كنید تا لاغر شوید.
تغذیه مناسب زمان امتحانات لقمه: موفقیت در آزمون ها و امتحانات دانش آموزان و یا دانشجویان، تنها به مطالعه زیاد بستگی نداشته و رژیم غذایی خاص خود را هم می طلبد.