نیوزیلند صادرات گوشت به ایران را از سر می گیرد


پایگاه خبری لقمه: نیوزیلند به عنوان یکی از بزگترین صادر کنندگان محصولات کشاورزی و دامپروری جهان در ماه جاری میلادی و پس از یک دهه وقفه، صادرات گوشت گوسفند به ایران را از سر می گیرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از رسانه های روز شنبه نیوزیلند، اولین محموله گوشت گوسفند شرکت «تیلور پیترسون» قرار است در آینده نزدیک وارد ایران شود.

 
تارنمای خبری «نیوز هاب» با بیان این خبر می افزاید: ایران دومین اقتصاد بزرگ خاورمیانه و شمال آفریقا را دارد و در دهه 1980 وارد کننده یک چهارم گوشت گوسفند صادراتی نیوزیلند بوده است.
 
احیای روابط تجاری با نیوزیلند پس از آن صورت می گیرد که «ناتان گای» وزیر صنایع پایه (کشاورزی) این کشور در سفر اخیر خود به ایران با مقام های مربوطه دیدار و توافقنامه ای در خصوص محصولات دامی امضا کرده بود.
 
این در شرایطی است که چندی پیش مذاکراتی هم با هیات های روسی برای ارسال محموله های گوشت گوزن قطبی و ماهی سالمون به ایران برگزار شده بود که تاکنون به نتیجه مشخصی نرسیده است.
 
در چارچوب روال کاری واردات فرآورده های دامی، همواره شرایط بهداشتی و سلامت طیور و همچنین موازین شرعی تهیه گوشت مورد توجه قرار می گیرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایرنا

کد: 11027 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۳ ارديبهشت بازدید: 2572 ساعت: 10:07 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
2 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
3 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
5 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
7 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
9 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10 عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
11 تولید ۵۰۰ کیلو خاویار در لرستان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اعتیاد کودکان به فست فود تقویت عادات غذایی نادرست می‌تواند بزرگترین ظلم یک ...

  کلم بروکلی مانع از رشد سرطان سینه می‌شود لقمه: نتایج یک آزمایش جدید نشان داد کلم بروکلی حاو...

  افرادی که رو به پیری هستند از این ویتامین بخورند! لقمه: همراه با پیر شدن جمعیت، پیشگیری از زمین خورد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

به خاطر پوستتان خوب بخورید فكر نمی‌كنیم بتوانیم كسی را پیدا كنیم كه دوست نداشته باشد  پوستش صاف، شفاف و خوشرنگ باشد . انسان ذاتا و بر اساس فطرت از زیبایی لذت می‌برد و پوست كه گسترده‌ترین عضو بدن است نقش مهمی در زیبایی ما دارد .
چاقی و پیامدهای آن را بشناسید تحقیقات متعدد نشان می دهد که اضافه وزن و ناهنجاری های روحی رابطه مستقیمی با یکدیگر دارند.
آشنایی با خوراکی های شادی آور! خواب کافی، خندیدن، گذراندن زمان با افراد شاد و مدیتیشن، همگی می توانند به شاد کردن افراد کمک کنند. اما علم نشان می دهد که ما می توانیم با خوردن برخی مواد خوراکی شادتر و خوشحال تر باشیم.
آیا گرانی نان به تهران هم می رسد؟/ تغییر قیمت نان از سوی استاندارها پایگاه خبری لقمه: نان قوت غالب مردم بوده و پس از ۳ سال قیمت آن در بعضی استان‌های کشور افزایش یافته است؛ در مشهد نان بربری از ۱,۱۵۰ تومان با افزایش حدود ۴۳ درصدی به ۱,۶۵۰ تومان در یک هفته اخیر رسیده است.