صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
تغذیه
>
عمومی
>
ترکیبی مناسب برای رفع آفتابسوختگی
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
کشاورزی و باغداری
>
ارائه تسهیلات برای سردخانه و ایجاد صنایع تبدیلی
>
مجله لقمه
>
تغذیه
>
عمومی
>
تقویت نیروی جنسی با مصرف تخم مرغ نیمبرشت
تقویت نیروی جنسی با مصرف تخم مرغ نیمبرشت
پایگاه خبری لقمه: زرده تخممرغ مقوی قلب و مغز است همچنین سبب تقویت نیروی جنسی میشود؛ تخممرغی که زیاد جوشانده شود دیرهضم میشود و مناسبترین، زودهضمترین و خونسازترین شکل پخت تخممرغ بهصورت نیمبرشت است.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
،
غذائیت تخممرغ شبیه گوشت است, بهترین تخممرغ آن است که بزرگ باشد و در همان روز تخمگذاری مصرف شود.
گرمای هوا سبب فساد سریع تخممرغ میشود و برای جلوگیری از فاسد شدن میتوان آن را در نمک قرار داد, طبیعت زرده آن مرکب القوی و مایل به گرمی, سفیده آن سرد و تر و پوست بیرون آن سرد و خشک است.
زرده تخممرغ، مقوی قلب و مغز است همچنین سبب تقویت نیروی جنسی میشود؛ زرده تخممرغ در شخصی که خون زیاد از او دفع شده بسیار مفید است, تخم اردک و مرغابی و تخمهای مشابه آنها غلیظ و دیرهضم هستند، بوی بدی دارند و خلط فاسد تولید میکنند.
مناسبترین، زود هضمترین و خونسازترین شکل پخت تخممرغ بهصورت نیمبرشت است؛ برای تهیه تخممرغ نیمبرشت باید ابتدا آب را جوشانده سپس تخممرغ را بهمدت پنج دقیقه در آن بجوشانند.
تخممرغی که زیاد جوشانده شود دیرهضم است و اصلاح آن با آویشن و فلفل و نمک است, تخممرغ برای مزاجهای سرد و معدههای ضعیف مضر است؛ در صورت ضرورت بهتر است با نمک و فلفل و سرکه بخورند که سبب لطیف شدن آن میشود, تمامی تخمها موجب تقویت نیروی جنسی میشوند مخصوصاً تخم گنجشک اما مداومت به آن زیانآور است.
شما هم می توانید
در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :تسنیم
کد:
11060
تاریخ نشر:
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير
بازدید:
3407
ساعت:
11:03 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
2
با قهوه پیری خوشایندتری داشته باشید
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
3
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
4
قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟
۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
5
تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6
بهترین خوراکیهای زمستانی و تقویتکننده سیستم ایمنی
۱۴۰۳ شنبه ۸ دي
7
تقویت دسترسی ایران به صندوق اقلیم سبز با سیاستهای دانشبنیان و فناوریهای سالم
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ مرداد
8
خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان
۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
9
تاکید بر اهمیت نقش آفرینی اتحادیه گیاهان دارویی در صادرات
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد
10
غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
11
لزوم تقویت صنایع تبدیلی و بستهبندی در رومشکان
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تغذیه در پیاده روی اربعین
پایگاه خبری لقمه: به دلیل وجود برخی بیماریها در ک...
7 نکته مهم درمورد بستنی
یکی از لذت بخشترین میانوعدههایی که در تابستان...
چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟
بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
نکاتی در مورد تغذیه سالمندان
پیر شدن به این معنا نیست که فرد باید خود را رها کند و دیگر اهمیتی به سلامت و ظاهر خود ندهد. تغذیهای مناسب و انجام فعالیتهای جسمی و ذهنی، به عنوان ارکان سلامتی در سنین پیری شناخته میشوند. تغذیه متعادل و فعالیت، برای پیشگیری یا جلوگیری از شدت یافتن برخی عوارض مانند پوکی استخوان، تصلب شرائین، کاهش سطح ایمنی بدن و برخی از انواع سرطانها ضروری هستند.
کاهش مصرف چربی با 9 ترفند ساده
اگر میخواهید چند کیلو لاغر شوید یا راحتتر نفس بکشید چند توصیه داریم تا مصرف چربی را کاهش دهید.
سالمترین روشهای طبخ غذا
یکی از عوامل مهم برای داشتن بدنی سالم، گنجاندن مواد خوراکی مغذی و سالم در وعدههای غذایی است اما به غیر از نوع خوردنیها، روش مناسب طبخ آنها نیز اهمیت دارد.
انواع سرکه و خواص آنها
سرکه به عنوان یک ضدعفونیکننده از زمان بقراط که در سالهای 377 تا 460 قبل از میلاد میزیست، به کار میرفت.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است