اسموتی‌ها آبرسانی قوی برای پوست صورت


پایگاه خبری لقمه: مصرف اسموتی‌های معرفی شده در این بخش می‌تواند به عنوان مرطوب کننده پوست مورد مصرف قرار بگیرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اسموتی نوعی نوشیدنی مغذی است که می‌توان به عنوان میان وعده هم از آن استفاده کرد. اسموتی اصولا از مخلوط انواع میوه و سبزیجات تهیه می‌شود. برای تهیه آن به غذاساز یا مخلوط کن نیاز دارید.

 
میوه یا سبزیجات را داخل غذاساز بریزید و پس از خرد شدن تکه‌های یخ را اضافه کنید تا خرد و پوره شوند. اسموتی یکی از راه‌های ساده برای اضافه کردن میوه به برنامه غذایی افراد و مخصوصا کودکان است. در این دستور غذایی می‌خواهیم دستور العمل تهیه اسموتی انبه و اسموتی موز و زردآلو را که به عنوان مرطوب کننده‌های قوی صورت شناخته می‌شوند را ارائه کنیم.
 
 
اسموتی‌هایی از نوع آب رسان به پوست صورت
 
 
اسموتی انبه
 
مواد لازم
 
یخ                                             ۴ یا ۵ قالب
ماست ساده                               نصف پیمانه  
انبه خرد شده و منجمد                  نصف پیمانه 
روغن ماهی                                یک قاشق غذاخوری 
آب پرتقال                                    نصف پیمانه
نعناع                                          یک برگ 
 
 
طرز تهیه
 
تمام مواد را در مخلوط کن بریزید تا ترکیب یک دستی به دست آید، سپس برای اثر بخشی روی پوست می‌توانید روزانه یک لیوان از این ترکیب را ترجیحا صبح‌ها مصرف کنید.
 
اسموتی انبه، موز و زردآلو
 
مواد لازم
 
انبه          ۲ عدد
زردآلو       نصف پیمانه
موز          یک عدد
 
 
طرز تهیه
 
پوره انبه، پوره زردآلو و موز را در مخلوط کن ریخته و سرد سرو کنید، مزیت این گونه نوشیدنی هابه این است که شکر، خامه و مواد چاق کننده به آن اضافه نکنید، اما اگر لاغر هستید و به نوشیدنی‌های شیرین علاقه دارید، اضافه کردن مواد شیرین بلامانع است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11074 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير بازدید: 2432 ساعت: 2:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اسموتی‌هایی برای لاغری ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بخور نخورهای اضطراب و افسردگی در موارد اضطراب و افسردگی شدید حتماً باید درمان دا...

  ویتامین های گروه ب و بیماریهای قلب وعروق لقمه: آیا می دانید که ویتامین های B باعث کاهش ریسک...

  تند غذاخوردن خطر ابتلا به اضافه وزن و دیابت را افزایش می‌دهد پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج مطالعات گوناگو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول می‌داند و می‌گوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.
غذای ایرانی در چهار گوشه جهان ایرانی‌ها هر جای این كره خاكی كه باشند، دست از غذاهای خوش طعم و لذیذشان برنمی‌دارند و در كنار خوردن غذاهای ملل دیگر، غذاهای سنتی ایران را وارد كشورهای مختلف می‌كنند تا هم خودشان خیلی اذیت نشوند و هم مردم آن‌ ممالك را در لذت خوردن غذاهای لذیذ ایرانی سهیم كنند.
20 بخورید، 20 بگیرید بسیاری از دانش ‌آموزان روزهای پیش از امتحان را تا حد امکان به مطالعه می ‌پردازند و تصور می‌ کنند که غذا و استراحت مانع مطالعه می ‌شود، در صورتی که با تغذیه صحیح می ‌توان بازده فکری را افزایش داد.
غذاهای خطرناک را بشناسید هر جای دنیا غذای مخصوص خود را دارد. اما بعضی از این غذاها هستند که امتحان کردن آنها واقعا جرات می‌خواهد، چرا که خوردن آنها ممکن است منجر به مرگی دردناک شود! فکر نکنید با غذاهای عجیب و غریبی سر و کار داریم!