توقف گُرگرفتگی و علائم یائسگی با مصرف عصاره شبدر قرمز


پایگاه خبری لقمه: عصاره شبدر قرمز تخمیرشده موجب توقف گُرگرفتگی و سایر علائم یائسگی می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، تحقیق جدید محققان دانشگاه آرهوس دانمارک اثبات کرده است که استفاده از شبدر قرمز به شکل عصاره حاصل از تخمیر به شکل قابل توجهی موجب کاهش تعداد دفعات و شدت گُرگرفتگی های روزانه می شود.

 
مطالعات همچنین نشان می دهد این عصاره به شکل عادی از تسریع از بین رفتن استخوان ها در دوره یائسگی پیشگیری می کند.
 
این یافته ها بسیار امیدبخش هستند چراکه فواید آن بدون عوارض جانبی هورمون درمانی که موجب افزایش ریسک سرطان و بیماری های قلبی-عروقی می شود، اتفاق می افتد.
 
به گفته محققان، ایزوفلاوون ها و پروبیوتیک های موجود در شبدر قرمز موجب کاهش علائم یائسگی می شوند.
 
مکس نورمن لامرت، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «فرآیند تخمیر عصاره گل شبدر قرمز موجب ایجاد این تاثیر می شود چراکه تخمیر اسیدلاکتیک موجب افزایش قابلیت زیستی ترکیبات شبه استروژن موسوم به ایزوفلاون ها یا فیتواستروژن ها می شود که شبدر قرمز هم به وفور دارای این مواد است.»
 
وی در ادامه می افزاید: «مشکل مربوط به ایزوفلاون ها این است که به سختی هضم می شوند چراکه به طور طبیعی به مولکول های قند پیوند خورده که در نتیجه مانع از جذب آن می شود. از اینرو بخش بزرگی از ایزوفلاون های مصرفی به شکل قرص یا کپسول بدون ورود به جریان خون از روده دفع می شوند.»
 
وی در ادامه می افزاید: «اما این مشکل بواسطه قرارگیری عصاره شبدر قرمز در معرض فرآیند تخمیر رفع می شود. به لحاظ فنی، این فرآیند موجب تفکیک مولکول های قند از ایزوفلاون ها شده و در نتیجه قابلیت زیستی آن افزایش می یابد.»
 
در این تحقیق زنان به دو گروه ۳۰ نفری تقسیم شدند: گروه اول روزانه به مدت ۱۲ هفته ۱۵۰ml عصاره شبدر قرمز نوشید و گروه دوم محصولی مشابه دارونما را مصرف می کرد.
 
بعد از ۱۲ هفته و با اندازه گیری علائم گرگرفتگی در زنان، مشخص شد مصرف عصاره شبدر قرمز تاثیر شگرفی بر کاهش تعداد دفعات و شدت گرگرفتگی ها داشته است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11265 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير بازدید: 2382 ساعت: 9:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشنایی با خواص پودر کاری ۱۳۹۰ شنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نان صنعتی سالم‌تر است یا نان سنتی؟ این سوال برای خیلی‌ها پیش می آید که آیا نان‌های صن...

  رژیم غذایی و عملكرد ریه‌ها پزشكان در یك آزمایش جدید دریافته‌اند كه رژیم غذایی...

  مزایای استفاده از گیاهان معطر در برنامه غذایی افزودن گیاهان معطر به غذاها می‌تواند به حفظ وزن طب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شغل‌های چاق کننده را بشناسید محققان در جدیدترین مطالعات خود فهرست مشاغلی را منتشر کرده اند که افراد را دچار اضافه وزن می کند، از سوی دیگر عواملی که موجب این چاقی می شود نیز معرفی شده اند.
خوش اندامی، چه غذایی؟ در چه زمانی؟ در این مقاله یک روز رژیمی ساده را به عنوان نمونه عنوان می‌کنیم تا بگوییم چه چیزی را در چه ساعاتی از روز مصرف کنید تا هم انرژی لازم برای کارهای روزانه را داشته باشید و هم اینکه یک روز رژیمی سالم را پشت سر بگذرانید.
با مصرف نوشابه های رژیمی، در دراز مدت چاق تر می شوید یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با هشدارنسبت به اثرات سوء طولانی مدت مصرف نوشابه های رژیمی خاطرنشان کرد:« مصرف نوشابه های رژیمی آستانه چشایی فرد را بالا می برد و فرد تمایل بیشتری به مصرف مواد شیرین پیدا می کند در نتیجه نه تنها موجب کاهش وزن نمی شود بلکه موجب افزایش وزن و به دنبال آن بروز بیماری های متابولیک می شود.»
تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند.