به گزارش لقمه، درحالى كه براى باردار شدن تلاش مى كنید از خوردن چاى سبز اجتناب كنید.
مطالعات نشان می دهند زنانى كه به میزان 1 تا 2 فنجان چاى سبز در روز حدود 3 ماه قبل از باردارى و طى 3 ماهه اول می نوشند، دو برابر بیشتر با خطر داشتن كودكى با نقایص لوله عصبى روبرو هستند.
علت این قضیه آنتى اكسیدان موجود در چاى سبز است كه فعالیت اسیدفولیك را مهار مى كند. مى دانیم كه میزان كافى اسیدفولیك طى هفته هاى اولیه حاملگى به كاهش میزان نقایص لوله عصبى كمك مى كند، پس تا انتهاى حاملگى از چاى سبز اجتناب كنید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :بارداری شما هفته به هفته/ انتشارات تیمورزاده