داروی گیاهی «ضد سینوزیتی» به بازار می‌آید


پایگاه خبری لقمه: محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد فرآورده‌های گیاهی جهاد دانشگاهی استان اردبیل موفق به تولید داروی گیاهی ضد سینوزیتی شدند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمود خروشی، مجری طرح  تولید داروی گیاهی ضد سینوزیتی در کشور اظهار کرد: در حال حاضر عمده‌ترین راه برای درمان یا بهبود سینوزیت استفاده از آنتی‌بیوتیک است که متاسفانه در بدن مقاومت ایجاد می‌کند.

 
وی افزود: به این معنا که برای درمان‌های ساده‌تر نیز مجبور هستیم دوز آنتی‌بیوتیک را افزایش داده و یا نوع دارو را تغییر دهیم که مجددا مقاومت دارویی را به دنبال دارد.
 
خروشی تصریح کرد: ما توانستیم داروی ضد سینوزیتی با ترکیب صد در صد گیاهی تولید کنیم که مشابه خارجی نیز ندارد.
 
این محقق با بیان اینکه دوره درمان 20 تا 30 روز است، گفت: برای تولید این دارو از گیاه سیاه‌دانه و رزماری استفاده شده که عمده‌ترین بهره‌گیری از این دارو قطره ضد اختناق است.
 
وی ادامه داد: این دارو سینوس‌ها را باز می‌کند و تخلیه کننده سینوس‌ها است و می‌تواند برونش‌ها را از بازگشت سه باکتری مهم عامل سینوزیست مصون کند.
 
خروشی یادآور شد: این دارو روی 300 بیمار در سه بیمارستان زیر نظر متخصص گوش و حلق و بینی تست شده که برای سینوزیت‌های حاد پاسخ خوبی گرفتیم.
 
مجری طرح  تولید داروی گیاهی ضد سینوزیتی در کشور با بیان اینکه استفاده از این دارو برای شرایط حاد 40 درصد پاسخ داده، اما معمولا سینوزیت حاد تحت جراحی درمان می‌شود، اظهار کرد: توصیه ما این است که مصرف دارو تحت نظر پزشک باشد، زیرا برخی از بیماری‌ها همچون آسم علائمی مشابه سینوزیت از جمله تنگی نفس دارند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11479 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد بازدید: 2459 ساعت: 1:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
2 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 ۱۰ قلم داروی پرفروش در ایران/ سهم ۴۰ درصدی آنتی بیوتیک ها ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
4 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
5 سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
6 خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
7 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
8 تجارت جایگزین سلامت در داروخانه‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 لزوم ذخیره ۶ ماهه داروهای اساسی/ وضعیت فعلی ذخایر دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
10 اقلام دارویی غیر مجاز و ممنوع همراه زائران اربعین ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
11 هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بیماران برای مصرف محصولات پروبیوتیک با پزشک مشورت کنند یک متخصص تغذیه گفت: محصولات حاوی پروبیوتیک ممنوعیت...

  توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از گرمازدگی کارشناس تغذیه معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزش...

  چرا باید توت فرنگی بخوریم یکی از میوه های پرطرفدار بهاری توت فرنگی است که نه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بخور نخورهای مبتلایان به سرماخوردگی یک کارشناس تغذیه معتقد است، افرادی که سرما خورده‌اند باید از مصرف خربزه و انگور پرهیز کنند.
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
استقلال اقتصادی و امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: مطالعات و بررسی‌های نشان دهندۀ این حقیقت است كه اقتصاد كشور بنا به علل گوناگون، از عدم تعادل‌های متنوع و متعددی رنج می‌برد. این امر، منجر به گسترش فقر، نابرابری اجتماعی، طبقاتی شدن جامعه، بیكاری و استقراض خارجی شده است. در این نوشتار برآنیم تا به این پرسش پاسخ دهیم كه آیا مبانی اقتصادی قانون اساسی باعث به وجود آمدن این عدم تعادل‌هاست؟
کاهش مصرف نمک برای بیماران قلبی مضر است/ ۸۵ درصد بیشتر در معرض مرگ یا بستری شدن پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید، کاهش مصرف نمک در بیماران قلبی می تواند خطر مرگ یا بستری شدن در بیمارستان را برای آنها به همراه داشته باشد.