علت بسته شدن نوتلا بارها چست؟


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه آبمیوه و بستنی در رابطه با نظارت این اتحادیه بر مراکز تهیه و توزیع ابمیوه و بستنی اظهار داشت : طبق قانون صنفی، مغازه داران می‌بایست قبل از شروع فعالیت پروانه کسب دریافت کنند تا در نهایت با مشکل مواجه نشوند و پس از سرمایه‌گذاری مجبور به منحل کردن محل کسب خود نباشند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اسکندر آزموده در گفت‌و‌گویی، در خصوص علت بسته شدن نوتلا بار نیز گفت: مغازه‌های زیادی بسته می‌شوند و نوتلا بارهای زیادی داریم، حتما تخلفی داشته است. امکان دارد پروانه کسب نداشته است یا ساعت خاموش را رعایت نکرده باشد و معمولا دلایلی این‌چنین وجود دارد.

 
وی با اشاره به فعالیت بدون کارت بهداشت در برخی مغازه‌های این صنف خاطر نشان کرد: ممکن است برخی مغازه‌‌ها پروانه کسب نداشته باشند و به همین جهت اطلاع ندارند که گرفتن کارت بهداشت الزامی است. 99 درصد مغازه‌داران که کارت بهداشت ندارند، پروانه کسب هم دریافت نکرده‌اند.
 
آزموده گفت: قانون نظام صنفی این‌گونه است که مغازه‌داران می‌بایست قبل از شروع فعالبت پروانه‌ کسب را دریافت کنند، همانند دریافت گواهینامه رانندگی برای راندن خودرو، اما برخی مغازه‌داران متاسفانه با قانون آشنایی ندارند و بدون رعایت قوانین اقدام به سرمایه‌گذاری می‌کنند که در نهایت با مشکل مواجه شده و مجبور به منحل کردن مغازه می‌شوند.
 
وی افزود: این دسته از مغازه‌داران مفهوم داشتن مدارک را نمی‌دانند، با اتحادیه آشنایی ندارند و به‌طور کلی از قانون نظام صنفی مطلع نیستند.
رئیس اتحادیه آبمیوه و بستنی درباره علت بروز تخلف و رعایت نکردن اصول بهداشتی با وجود نظارت بازرسین در این صنف گفت: استان تهران وسیع است با این وجود در هر منطقه از شهر یک بازرس داریم. ممکن است مغازه‌ای از دید بازرسین پنهان مانده باشد و در این شرایط پیش آمده است که مغازه‌دار به مدت یک تا 5 ماه اقدام به توزیع بستنی یا آب میوه کرده است.
 
وی در پایان افزود: تنها بازرسین ما نیستند که این مسئولیت را بر عهده دارند بلکه وزارت بهداشت، اداره اماکن و بازرسین اتحادیه در تمامی صنف‌ها، این‌گونه بازدیدها را انجام می‌دهند اما با این وجود مواردی پیش‌ می‌آید که تخلف‌هایی صورت بگیرد.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

نقل از :جام جم آنلاین

کد: 11722 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور بازدید: 3391 ساعت: 9:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کارخانه نوتلا تعطیل شد ۱۳۹۷ يکشنبه ۵ اسفند
2 افشای مواد تشکیل دهنده محبوب ترین شکلات صبحانه جهان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
3 طرز تهیه کرپ نوتلا موز ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطری که در برچسب مواد غذایی ذکر نمی شود مدیرگروه تغذیه دانشگاه جندی شاپور اهواز با بیان ای...

  خوردن روزانه قرص كلسیم خطر شكستگی استخوان سالمندان را كاهش می دهد سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان ...

  راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها پایگاه خبری لقمه: مهم است که رستوران‌ها، شهرداری‌ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراکی های مضر برای دندان در ایام عید مسلما هیچ کدام از ما دوست نداریم هر شش ماه یکبار به دندانپژشکی برویم. اما معاینه های دندانپزشکی به بدی درد دندان و تحمل هزینه های بالای پر کردن یا عصب کشی نیستند. در کنار این معاینات باید در تغذیه خود نیز سلامت دندان هایمان را در نظر داشته باشیم.
رابطه شکم گرسنه با رابطه زناشویی ناموفق! داشتن رابطه زناشویی سالم، صحیح و متعادل یکی از مهم‌ترین شروط برای پایداری و ثبات زندگی زناشویی به ویژه در زوج‌های جوان است. اهمیت این موضوع به حدی است که در متون طبی مکاتب درمانی طبیعی و مدرن به این موضوع اشاره شده است.
چه غذاهایی میگرن را تشدید می‌کند/ میگرن هات‌داگی را بشناسیم یک متخصص مغز و اعصاب گفت: عطرهای تند و برخی مواد غذایی مانند پیاز خام، شکلات، غذاهای تند و پر ادویه، هات‌داگ، شیر، ماست و به ویژه پنیر، گوجه‌فرنگی، پرتقال، توت‌فرنگی، موز و مصرف سیگار می‌تواند موجب تشدید سردردهای میگرنی شود.
چرا باید ویتامین بخوریم؟ آیا شما واقعا˝ می دانید که ویتامین هایی نظیر A و B و C و D و ... به چه کار می آیند؟ و چرا باید زحمت استفاده از آنها را بکشید؟ با ما همراه شوید تا درباره برخی دلایل مصرف این ویتامین ها به شما توضیحاتی ارائه دهیم.