محصولات باغی باید به بازارهای جهانی راه پیدا کند


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی گفت: ما به تدریج به بازارهای جهانی پیوند می‌خوریم و باید برای تجارت محصولات کشاورزی برنامه ریزی کنیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمود حجتی اظهار داشت: ایران در تولید برخی از محصولات باغی رتبه نخست و در بعضی دیگر از محصولات باغی جزو ۱۰ کشور اول دنیاست و ما باید برای شیوه عرضه محصولات باغی در بازارهای جهانی قدم برداریم.

 
وی افزود: ایران در زمینه حضور در بازارهای جهانی، سرمایه، نیروی انسانی و اقبال جهانی را دارد که باید آنها را تدبیر و برنامه ریزی کرده و در مسیر دستیابی به بازارهای هدف و شناسایی آنها به منظور آماده سازی محصولات کشاورزی برای عرضه اقدام کنیم.
 
حجتی بر لزوم ایجاد هماهنگی بین تولید و شیوه عرضه مثل بسته بندی و صنایع تبدیلی و تکمیلی در محصولات باغی تاکید کرد و گفت که با تکیه بر دانش و تکنولوژی روز می‌توان این مشکلات را برطرف کرد.
 
وی با بیان این که در ایران با توجه به اقلیم‌های متنوع، در بخش کشاورزی ظرفیت‌ها و قابلیت‌های زیادی برای کارکردن وجود دارد، تصریح کرد: محدودیت آب نباید مانعی برای استفاده از این ظرفیت‌ها و توسعه باغبانی شود.
 
وزیر جهاد کشاورزی بر استفاده از تکنولوژی، علم و تجربیات جهانی در زمینه‌های کشاورزی و باغبانی تاکید کرد و گفت:آب تنها عامل محدودکننده در حوزه باغبانی نیست و محدودیت‌های دیگری در زمینه مسائل مربوط به پیوند، ژنتیک، تولیدات مقاوم به تنش‌های محیطی و چالش‌های محیطی مانند سرما، بیماری و آفت وجود دارد که امیدواریم در این کنگره بخشی از آن با تبادل نظر محققان داخلی و خارجی برطرف شود.
 
وی اذعان داشت: امروز ما با توجه به تکنولوژی و دانش روز، در سواحل کشورمان در حوزه گلخانه، هیدروپونیک و تولید محصولات تجاری امکان کار کردن داریم و می‌توانیم محصولات اقتصادی تولید کرده و به بازارهای جهانی عرضه کنیم.
 
وی با بیان این که برخی از کشورها مانند روسیه، نیازمند محصولات خارج از فصل هستند، گفت: در کشور ما این محصولات وجود دارد و بخشی از آن در گلخانه‌ها تولید می‌شود که می‌تواند برای کشور تولید ثروت، اشتغال و رشد اقتصادی ایجاد کند.
 
وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: امروز باغ‌های مدرن روز به روز در کشور در حال توسعه است و با بهره گیری از دانش و تکنولوژی در سواحل دریا در بخش گلخانه و هیدروپونیک جا برای کار کردن زیاد است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از : وزارت جهاد کشاورزی

کد: 11804 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ شهريور بازدید: 1500 ساعت: 10:21 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
3 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
5 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
6 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
7 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
8 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
9 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
10 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11 وزیر آینده جهاد کشاورزی باید شهامت دفاع از کشاورزان را داشته باشد ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیشگیری از سرطان با نان سبوس دار با وجودی که نان های سبوس دار نسبت به نان های بدون ...

  درمان ۷ نوع بیماری با ۷ نوع میوه خشک بسیاری از مردم تلاش می کنند برای حفظ سلامت و پیش گ...

  بدن انسان روزانه به چقدر گوشت احتیاج دارد؟ گرفتن کالری از گوشت تنها که پر از چربی است، مضرات ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراک‌هایی که انگل و باکتری دارند، کدامند؟ باکتری‌ها با تمام راه‌حل‌های ما برای از بین رفتن، مبارزه می‌کنند و همچنان نقش اصلی در بیماری و مرگ‌ومیر را دارند. تا زمانی که ندانیم، این موجودات ریز کجاها و چطور زندگی می‌کنند.
آشنایی با 5 جفت غذایی؛ سرشار از خواص فوق‌العاده همه ما می‌دانیم که ترکیب برخی غذاها با هم طعم مطبوعی را ایجاد می‌کند مانند تخم‌مرغ و ژامبون یا کره و عسل ولی برخی غذاها هستند که با ترکیب آن‌ها با هم از خواص مفید آن‌ها بسیار بیشتر و شگفت‌انگیز‌تر بهره‌مند خواهیم شد.
بخور نخورهای فصل گرما در فصل گرما به دلیل هوای گرم و بالا رفتن دمای بدن توصیه می‌شود اصول غذایی خود را تغییر داده تا کمتر دچار گرمازدگی شوید.
تاثیر رنگ ها بر اشتها دانش بررسی رفتار در خوردن و آشامیدن، نشان می دهد که افراد میزان بیشتری مایعات در لیوان های کوتاه و پهن به نسبت لیوان های بلند و تنگ می نوشید. و یا هر چه محل نشستن شما به ظرف شیرینی نزدیک تر باشد، شما شیرینی بیشتری میل می کنید.