نیاز هزاران میلیارد تومانی برای کاهش پرت آب


پایگاه خبری لقمه: مشاور وزیر نیرو گفت: هزاران میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا میزان پرت آب کاهش یابد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدتقی توکلی در گفت‌وگویی با بیان اینکه هدرروی آب در دو مقوله آشامی­دنی و کشاورزی تعریف میشود، افزود: پرت آب در شهرها 26 درصد است که الب­ته بخشی از آن شبکه‌های تامین و توزیع آب قابل کنترل و بخشی دیگر غیر­قابل کنترل است.

 
وی اضافه کرد: هدرروی آب یا واقعی است و یا ظاهری؛ در مسئله واقعی که مربوط به نشست ها و فرسودگی تاسیسات است می شود کنترل کرد که لازمه آن هزینه کرد هزاران میلیارد تومان اعتبار است یعنی ما می توانیم ٢٦ درصد پرت آب که امروز در شبکه های آب داریم را به ١٢/٥ درصد برسانیم. وزارت نیرو با توجه به امکانات مالی سالیانه حدود یک در صد کاهش را در دستور کار دارد.
 
‌ مشاور وزیر نیرو با تأکید بر اینکه در بخش کشاورزی براساس آم­ارهایی که اعلام شده، راندمان آبیاری در شبکه‌های کشاورزی 35 درصد است، تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی ادعا می‌ک­ند این میزان راندمان را به 40 درصد رسانده اما با این وجود پرت آب در شبکه‌های کشا­ورزی بالاست.
 
وی گفت: با توجه به محدودیت منابع آب، بخشی از آب استحصال شده در مزرعه از دسترس کشاورز خارج می‌شود که باید با مدیریت مصرف و بویژه استفاده از روش های نوین آبیاری در اصلاح و بهبود مصرف اقدام کرد تا با توجه به محدودیت منابع آب در کشور حداکثر بهره ‌وری لازم از منابع آب را داشته باشیم.
 
توکلی با اشاره به ای­نکه برای افزایش راندمان آب نیازمند فرهنگ­‌سازی است، گفت: بخشی از مدیریت منابع بعهده خود مردم است. قیمت آب ارزان است و انگیزه‌ای برای جلوگیری از هدررفت آن نیست. چنانچه از لحاظ اق­تصادی به مسأله آب بپ­ردازیم بخشی از مشکلات و نیاز آبی کشور بر­طرف خواهد شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11854 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور بازدید: 2183 ساعت: 10:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی تاثیری در افزایش یا کاهش میل جنسی مردان ندارد در جامعه ما گفته می شود غذاهایی که خاصیت گرمی دارن...

  آیا خوردن غذایی که روی زمین افتاده است اشکالی ندارد؟ هر وقت پسرم غذا و مواد خوراکی‌اش را روی زمین می‌ان...

  آسیب به معده با تغذیه نامناسب لذت غذا خوردن را متوجه نمی‌‌‌شویم؛ چون در بدترین ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مقابله با استرس و اضطراب‌ با این گیاهان دارویی استرس، اضطراب، فشارهای روحی! نگرانی و دلهره! نگرانی از دیر رسیدن، نگرانی از عدم موفقیت، ترس از آینده، ترس از بی‌پولی، استرس‌های شغلی و تحصیلی و هزار و یک دلیل دیگر که باعث می‌شوند اضطراب تمام وجود آدم رابگیرد و امانش را ببرد.
سیب رکورد تولید را زد اما روی دست باغدار ماند همزمان با آغاز برداشت سیب و افزایش تولید این میوه نگرانی باغداران را فرا گرفته و اینک پس از یک سال زحمت و به ثمر نشستن محصول فراوان و با کیفیت به جای خوشحالی اندوه و نگرانی از بازار برای تولیدکننده باقی مانده است.
آیا گوشت مرغ، قسمت بهتر و بدتر دارد؟ کدام قسمت مرغ دارای ارزش تغذیه‌ای بالاتر یا کالری کمتری است؟ آیا درست است که نباید در مصرف بال مرغ افراط کنیم؟ در این مطلب به این سۆال‌ها پاسخ داده‌ایم.
محصولات ارگانیک؛ مُد جدید یا نوید فرهنگ تغذیه ای بهتر؟ سال 2015 از طرف سازمان بهداشت جهانی سال تغذیه سالم از مزرعه تا بشقاب نام گذاری شده است . اماآیا ما ایرانیان به این شعار توجهی داریم.