روش هایی برای تشخیص روغن زیتون فرابکر از سایر روغن‌ها


پایگاه خبری لقمه: رئیس شورای ملی زیتون گفت: تشخیص ۱۰۰ درصدی روغن زیتون فرابکر از سایر روغن‌های زیتون فقط در آزمایشگاه امکان‌پذیر است اما با چند روش می‌توان تا حد زیادی تشخیص داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهدی عباسی در گفت‌وگویی، با تاکید بر اینکه تفاوت روغن زیتون فرابکر، بکر و بی‌کیفیت به شرایط استحصال روغن از میوه زیتون بستگی دارد، اظهار کرد: برای تولید روغن فرابکر، استحصال روغن باید تا ۲۴ ساعت بعد از برداشت صورت بگیرد و بهترین زمان برای روغن کشی زمانی است که گوشت میوه بنفش، سبز یا سیاه شده باشد.

 
وی افزود: در کارخانه‌ها برای جداسازی روغن و تفاله از آب استفاده می‌شود و برای تولید روغن فرابکر، دمای آب باید زیر ۳۰ درجه سانتی‌گراد باشد. از همین رو، روغن‌های فرابکر و روغن‌هایی با کیفیت پایین‌تر باید قیمت متفاوتی داشته باشند و انتخاب را بر عهده خریدار بگذارند. گرچه تشخیص ۱۰۰ درصدی روغن زیتون فرابکر از سایر روغن‌های زیتون فقط در آزمایشگاه امکان‌پذیر است اما با چند روش می‌توان تفاوت این دو را تا حد زیادی تشخیص داد.
 
وی افزود: روغن زیتون فرابکر، روغنی است که وقتی در آن باز می‌شود بوی علف تازه و خرد شده می‌دهد و هرگز بوی بدی ندارد. علاوه بر این، اگر یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر را روی زبان ریخته و با هوا بلعیده شود تا ۴۰ ثانیه سوزش موضعی را در گلوی خود احساس خواهیم کرد.
 
به گزارش ایسنا، روغن زیتون فرابکر یا فوق بکر، روغن زیتون تصفیه نشده است و با کیفیت‌ترین نوع روغن زیتون به شمار می‌رود. در واقع روش استخراج روغن زیتون فرا بکر طوری است که ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در زیتون حفظ شده و طعم واقعی زیتون احساس می‌شود. از این‌رو به خاطر دارا بودن مقادیر فراوانی از اسیدهای چرب تک اشباع نشده، امگا ۳، ویتامین K و ویتامین E زمینه را برای کاهش بیماری‌های قلبی و عروقی فراهم می‌کند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایسنا

کد: 12241 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان بازدید: 1986 ساعت: 2:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
2 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
3 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
4 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
5 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
6 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
7 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
8 ۳ هزار میلیارد تومان دانه روغنی از کلزاکاران خریداری شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
9 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
10 مقابله با زوال عقل با روغن زیتون ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
11 هشدار درباره مصرف روغن حیوانی و باور اشتباه مردم ۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بخور نخورهای کبدی اگر می‌خواهید بدانید که برای سلامت کبدتان چه باید ...

  چگونه غذا بخوریم تا فشار خون نگیریم وزارت بهداشت مجموعه‌ایی از دستورالعمل‌ها در رابطه ...

  کاهش سریع وزن بعد از تعطیلات عید خیلی از افراد بعد از گذراندن تعطیلات به دلیل خوردن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟ متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را به بدن می‌رسانند. البته هر چند وقت یک‌بار اخباری مبنی بر آلودگی سبزیجات به دلیل آبیاری با آب‌های آلوده یا کودهای غیراستاندارد مطرح می‌شود و کارشناسان از مردم می‌خواهند مثلا در تهران سبزیجات مصرف نکنند.
بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند و با حل کردن پلاستیک مقدار زیادی از مواد مضر آن را به خود جذب می‌کنند.
چه بخوریم تا خوب بخوابیم؟ یک کار‌شناس تغذیه مرکز دیابت دانشگاه علوم پزشکی یزد با تاکید بر این که شام را باید قبل از ساعت ۹ شب صرف کرد، تاکید کرد: هنگام صرف شام باید از مصرف زیاد غذاهای حاوی چربی و کربوهیدرات خودداری شود.
بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.