جهان‌سومی‌ها تولیدکننده چای و انگلیس بزرگ‌ترین تاجر


دبیر سندیکای کارخانه‌های چای گفت: کشور‌های ترکیه و آذربایجان با مصرف سرانه سه کیلوگرم چای بیشترین مصرف‌کننده چای در جهان هستند و آمریکا با میزان مصرف سرانه 0.6 کیلوگرم کمترین مصرف‌کننده‌ی این محصول به‌شمار می‌رود.

به گزارش لقمه، نعمت یاورزاده در گفت‌وگویی اظهار کرد: ایران با مصرف سرانه حدود 1.2 کیلوگرم چای یکی از کشور‌های پرمصرف این محصول به‌شمار می‌رود چراکه سالانه حدود سه میلیون تن چای در جهان تولید و مصرف می‌شود که سهم ایرانیان 90 هزار تن در سال است.


وی با بیان این‌که همه کشور‌های جهان مصرف‌کننده چای هستند، گفت: عمده تولید‌کنندگان چای در جهان کشور‌های عقب‌مانده و جهان سوم هستند که می‌توان به کشور‌های کنیا، سریلانکا، اوگاندا و تانزانیا اشاره کرد. در حالی که انگلستان با در اختیار‌ داشتن شرکت‌های بزرگ و چند ملیتی چای توانسته است سهم عمده تجارت جهانی این محصول را از آن خود کند.


یاورزاده ادامه داد: تجارت چای پس از تولید سیستم‌های مافیایی در جهان دارد و در انحصار چند شرکت معدود فراملیتی است که تعدادی از آنها به انگلستان تعلق دارند.


دبیر سندیکای کارخانه‌های چای گفت: صنایع وابسته به چای در هامبورگ آلمان یکی از بزرگ‌ترین صنایع فرآوری محصولات حاصل از چای است که محصولات متنوعی از کافئین تا کمپوست را تولید می‌کنند.


وی افزود: چای در کشور‌های جهان در صنایع کاغذ و مقوا و آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود و یکی‌دیگر از مصارف خوراکی متداول چای در جهان مصرف آن با مخلوطی از میوه‌های خشک‌ شده و به عنوان نوشیدنی چای سرد است که اخیرا در ایران نیز تولید آن آغاز شده است. 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4285 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱ تير بازدید: 2687 ساعت: 2:47 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بررسی طرح های حمایتی دولت در عبور از کرونا ۱۳۹۹ سه شنبه ۶ آبان
2 بررسی تاثیرات مصوبه جدید مالیاتی بر حوزه کشاورزی و تولیدات کشاورزی کشور ۱۳۹۹ چهارشنبه ۳۰ مهر
3 دلایل قیمت‌گذاری ناعادلانه کالاها/ ستاد تنظیم بازار چقدر دخیل است؟ ۱۳۹۹ پنج شنبه ۲۷ شهريور
4 سوء مدیریت مراکز متعدد تصمیم گیرى مرغداران گوشتى را به ورشکستگى رسانده است ۱۳۹۹ جمعه ۱۲ ارديبهشت
5 انتقاد از عدم تطابق سیاست کالایی با آمارها ۱۳۹۹ جمعه ۱۵ فروردين
6 نتایج سومین مسابقه عکس و نقاشی یلدا منتشر شد ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۸ دي
7 نامه وزیر بهداشت به دبیرکل WHO چه بود؟ ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
8 چرا قیمت برنج ایرانی گران‌تر از خارجی است؟ ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۴ تير
9 سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» فراخوان داد ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
10 سومین جشنواره عکس خوشه هدفمند است ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
11 قیمت شیر چرا بالا رفت/ توضیح دبیر انجمن صنایع لبنی ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  راه های داشتن ابروهای پرپشت و پهن پهنای مناسب و پرپشت و خوش فرم تأثیر زیادی در آراست...

  اگر افسرده اید، کباب بخورید! نورون های مغزی سریعا به این بو واکنش نشان می دهند ...

  خوراکی که چربی خون را کاهش می دهد کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی انستیتو تغ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کارخانه‌های مواد غذایی هر روز محصولات شیرین‌تری را روانه بازار می‌‌کنند/ شکر سم سفید بدون آنکه متوجه باشیم قند و شکر بر سر سفره ایرانی، از صبحانه گرفته تا میان وعده‌ها جا خوش کرده است؛ غافل از اینکه این ماده غذایی می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت،‌ چاقی و حتی سرطان باشد.
روشهای درمان سردردهای زمستانی از دیدگاه طب سنتی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس طب سنتی راه‌های رفع سردرد در زمستان از دیدگاه طب سنتی را تشریح کرد.
آموزش تصویری تزیین قهوه برای خیلی از افراد ظاهر مواد غذایی از اهمیت خاصی برخوردار است و به عنوان یکی از مهمترین موارد انتخاب خوراک، به آن توجه می کنند.
آشنایی با خواص میوه کاکتوس چند سالی است میوه‌های عجیب و غریبی به کشورمان راه یافته است. میوه‌هایی با اشکال و طعم‌های متفاوت که هر ذائقه‌ای را با طعم منحصر به فردش مجذوب می‌کند. یکی از این عجایب دنیای زمینی میوه کاکتوس است. در ایران به آن گلابی خاردار یا انجیر کاکتوس گفته می‌شود.