هزار کالای داخلی و ۱۷۰۰ کالای وارداتی مشمول استاندارد اجباری شد


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: امسال هزار کالای داخلی و ۱۷۰۰ کالای وارداتی مشمول استاندارد اجباری شده‌اند، این در حالی است که تمام کالاها و خدمات باید پیوست استاندارد داشته باشند و حرکت در این مسیر نیازمند تعامل دستگاه‌های اجرایی مربوط است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نیره پیروزبخت در مراسم آیین تجلیل از واحدهای نمونه استاندارد استان قزوین، اظهار کرد: به دنبال این هستیم که در روز جهانی استاندارد پیمانی دوباره ببندیم تا بیشتر از قبل در جهت حمایت از حقوق مصرف کنندگان، تولید کنندگان و توزیع کنندگان به استاندارد بپردازیم.

 
وی افزود: روز جهانی استاندارد می‌تواند گذری بر مفاهیم پویایی استاندارد از گذشته تاکنون داشته باشد و از این رو هر ساله دارای شعارهای مختلف و خاصی است که هریک با پیشرفت تکنولوژی در دنیا ایمنی مصرف کنندگان و بحران‌های موجود را در تمامی ایام استاندارد مرور کنیم.
 
پیروز بخت خاطرنشان کرد: گذری بر مفاهیم پویای استاندارد باید مورد توجه قرار گیرد و از این رو گرامیداشت روز استاندارد می‌تواند اثرگذار باشد.
 
رئیس سازمان ملی استاندارد تاکید کرد: در سال‌های اخیر استاندارد مفهوم خود را در تمامی حوزه‌ها اعم از کالا، خدمات و فرآیندها تغییر داده است این در حالی است که در گذشته تنها استاندارد کالاها مدنظر بود.
 
وی ادامه داد: شعار روز جهانی استاندارد هر ساله با توجه به پیشرفت تکنولوژی در دنیا و همچنین مطالبات ملی و بین‌المللی انتخاب می‌شود و امسال در بین ۱۳۶ کشور، یک جوان ایرانی پوستر روز جهانی استاندارد را طراحی کرده است.
 
پیروزبخت توضیح داد: تمامی دستگاه‌ها باید در اجرایی شدن مفاهیم استاندارد تلاش کرده و بر رعایت استاندارد در جامعه اهتمام ورزند.
 
رئیس سازمان ملی استاندارد در پایان گفت: در چرخه‌ تجارت حلال می توانیم عملکردهای مثبت تری داشته و از این رو می‌توانیم از ظرفیت گردشگری بیشتر استفاده کنیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایسنا

کد: 12275 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان بازدید: 2214 ساعت: 2:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بیش از ۱۰ میلیون تن کالای اساسی وارد کشور شد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
2 واردات مشروط لوازم خانگی/ سهم ۸۰ درصدی کالاهای ایرانی از بازار ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
3 ۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
5 توزیع ۱۷۵۰ تُن کالای اساسی برای اربعین حسینی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ مرداد
6 دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
7 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
8 کوتاه شدن دست دلالان با واگذاری تنظیم بازار کالاهای اساسی به اتاق اصناف ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
9 آغاز طرح نظارت بر آرد و نان نانوایی ها ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
10 رشد ۲۱ درصدی صادرات محصولات غذایی و کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
11 چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف آجیل فشار خون را كاهش می دهد یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی ضمن بیان این مطلب اظه...

  خوراکی‌هایی که مانع ابتلا به سرطان می‌شوند یک متخصص تغذیه در امور سرطان با اشاره به انواع آنت...

  یک خوراکی مفید برای افراد چاق محققان دانشگاه ایلی نویز در مطالعات اخیر خود پی بر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزایش نشاط و شادابی با مصرف روغن زیتون برای رفع یبوست بهتر است که صبح ناشتا چند عدد سیب را به صورت کمپوت پخته و یک یا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون هنگام مصرف اضافه کنند, این کار علاوه بر رفع یبوست, بدن را از مواد زائد پاکسازی می‌کند و موجب شادابی و سرحالی می‌شود.
نفخ؛ نشانه بیماری‌های خطرناك هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دی‌اكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود می‌كند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سی‌سی هوا وجود دارد.
کدام درمان چاقی مناسب شماست؟ در بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران 70 درصد افراد بالای 20 سال در شهرهای بزرگ دچار اضافه وزن هستند و نزدیک به 50 درصد افراد دچار چاقی هستند و به طور کلی این چاقی در زنان شایع تر است.
گزارشی از كارایی برنامه جهاد كشاورزی برای افزایش تولید گوشت وزارت جهاد كشاورزی، برنامه‌های خود برای افزایش تولید گوشت را اعلام كرده است اما این تمایل به افزایش تولید، درشرایطی وجود دارد كه بهره‌وری پایین تولید گوشت در ایران، آینده منابع و همچنین امنیت غذایی كشور را به خطر انداخته است.