هزار کالای داخلی و ۱۷۰۰ کالای وارداتی مشمول استاندارد اجباری شد


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: امسال هزار کالای داخلی و ۱۷۰۰ کالای وارداتی مشمول استاندارد اجباری شده‌اند، این در حالی است که تمام کالاها و خدمات باید پیوست استاندارد داشته باشند و حرکت در این مسیر نیازمند تعامل دستگاه‌های اجرایی مربوط است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نیره پیروزبخت در مراسم آیین تجلیل از واحدهای نمونه استاندارد استان قزوین، اظهار کرد: به دنبال این هستیم که در روز جهانی استاندارد پیمانی دوباره ببندیم تا بیشتر از قبل در جهت حمایت از حقوق مصرف کنندگان، تولید کنندگان و توزیع کنندگان به استاندارد بپردازیم.

 
وی افزود: روز جهانی استاندارد می‌تواند گذری بر مفاهیم پویایی استاندارد از گذشته تاکنون داشته باشد و از این رو هر ساله دارای شعارهای مختلف و خاصی است که هریک با پیشرفت تکنولوژی در دنیا ایمنی مصرف کنندگان و بحران‌های موجود را در تمامی ایام استاندارد مرور کنیم.
 
پیروز بخت خاطرنشان کرد: گذری بر مفاهیم پویای استاندارد باید مورد توجه قرار گیرد و از این رو گرامیداشت روز استاندارد می‌تواند اثرگذار باشد.
 
رئیس سازمان ملی استاندارد تاکید کرد: در سال‌های اخیر استاندارد مفهوم خود را در تمامی حوزه‌ها اعم از کالا، خدمات و فرآیندها تغییر داده است این در حالی است که در گذشته تنها استاندارد کالاها مدنظر بود.
 
وی ادامه داد: شعار روز جهانی استاندارد هر ساله با توجه به پیشرفت تکنولوژی در دنیا و همچنین مطالبات ملی و بین‌المللی انتخاب می‌شود و امسال در بین ۱۳۶ کشور، یک جوان ایرانی پوستر روز جهانی استاندارد را طراحی کرده است.
 
پیروزبخت توضیح داد: تمامی دستگاه‌ها باید در اجرایی شدن مفاهیم استاندارد تلاش کرده و بر رعایت استاندارد در جامعه اهتمام ورزند.
 
رئیس سازمان ملی استاندارد در پایان گفت: در چرخه‌ تجارت حلال می توانیم عملکردهای مثبت تری داشته و از این رو می‌توانیم از ظرفیت گردشگری بیشتر استفاده کنیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایسنا

کد: 12275 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان بازدید: 2212 ساعت: 2:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بیش از ۱۰ میلیون تن کالای اساسی وارد کشور شد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
2 واردات مشروط لوازم خانگی/ سهم ۸۰ درصدی کالاهای ایرانی از بازار ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
3 ۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
5 توزیع ۱۷۵۰ تُن کالای اساسی برای اربعین حسینی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ مرداد
6 دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
7 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
8 کوتاه شدن دست دلالان با واگذاری تنظیم بازار کالاهای اساسی به اتاق اصناف ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
9 آغاز طرح نظارت بر آرد و نان نانوایی ها ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
10 رشد ۲۱ درصدی صادرات محصولات غذایی و کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
11 چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه افسردگی و رژیم لاغری یک رژیم سبک منجر به افسردگی نمی شود، اما تغذیه ناک...

  در مصرف میوه زیاده روی نكنید

  شستن سبزیجات با مایع ظرفشویی بی فایده است یک متخصص بیماری‌های داخلی، شست و شوی سبزیجات با نم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ پایگاه خبری لقمه: برای استفاده از زعفران در تهیه غذا باید روش‌های دم کردن زعفران را بلد باشید.
7 نکته برای غذا خوردن در رستوران پایگاه خبری لقمه: فرقی نمی‌کند که در یک فست‌فود غذای مختصری بخورید و یا در یک رستوران بزرگ شام میل کنید؛ لازم است که منو را با دقت بخوانید به ویژه اگر طرفدار تغذیه‌ی سالم هستید و به غذایتان اهمیت می‌دهید.
خون در مدفوع نشانه چیست؟ وجود خون در مدفوع یا خونریزی‌های واضح از ناحیه مقعد دلایل زیادی دارد و خوشبختانه در بیشتر موارد هم بررسی‌های پزشکی نشان می‌دهد خطرناک نیستند و راحت با دارو یا جراحی برطرف می‌شوند ولی اهمیت تشخیص علت دقیق خونریزی آنقدر مهم است که به هیچ وجه نباید مراجعه به مطب پزشک را حتی یک روز هم به تعویق انداخت.
آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟ پایگاه خبری لقمه: همانطور که تلفن‌های همراه به سلطه خود بر جهان ادامه می‌دهند و تعداد آنها بیشتر از انسان‌ها روی زمین شده است، دانشمندان مشتاق هستند تا تاثیرات آنها بر سلامت را درک کنند.