خوراکی هایی برای افزایش انرژی در فصل‌های سرد سال


پایگاه خبری لقمه: فصل پاییز و زمستان به دلیل دگرگونی درتابش نور خورشید، کوتاه شدن روزهاو سرمای هوا موجب افسردگی فصلی می‌شود که برای رفع این مشکل راهکار‌هایی توصیه می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، برای افزایش انرژی و احساس شادابی در فصل‌های سرد سال ساعت‌های بیشتری از روز را درمقابل تابش نور خورشید سپری کنید، پیاده روی روزانه یکی از بهترین راهکار‌ها برای جلوگیری از بروز افسردگی فصلی است.

 
انجام ورزش درفضای باز نیز می‌تواند سبب تولید هورمون شادی دربدن و محافظت در مقابل ابتلا به بیماری‌ها شود، ورزش‌های کششی، ماساژ، یوگا و دوچرخه سواری افزون بر تقویت ماهیچه‌ها سبب دریافت اکسیژن بیشتر توسط بدن و جلوگیری از بروز افسردگی می‌شوند.
 
درفصل‌های سرد سال دنیایی از میوه و خوراکی‌های متنوع و مفید برای سلامت بدن وجود دارد که می‌تواند سبب بهبود خلق و خو و نیز جلوگیری از بروز اختلال‌های عصبی در افراد شود.
 
نوشیدن آب و نوشیدنی‌های گیاهی از جمله چای سبز و بابونه یا قهوه و شکلات داغ نیز می‌تواند سبب احساس شادی در افراد شود.
 
خوردن صبحانه یکی از مهمترین وعده‌های غذایی در ماه‌های سرد سال است و کارشناسان توصیه می‌کنند خوراکی‌های مغذی شامل مواد پروتئینی، چون تخم مرغ، شیر و لبنیات، نان حاوی سبوس، عسل ارگانیک، کره بادام زمینی، بلغور جوی دوسر، مقداری شکلات تلخ، میوه تازه و دانه‌های غلات درآن وجود داشته باشد.
 
مصرف دانه‌های آجیل، چون پسته، بادام درختی، قندق، گردو و بادام زمینی افزون بر تقویت سیستم ایمنی بدن سبب جلوگیری از بروز افسردگی و مشکلاتی، چون ریزش مو و بروز چین و چروک در صورت افراد شود.
 
از جمله دیگر مواد غذایی مفید برای بدن درفصل‌های سرد سال ماهی و خوراک‌های دریایی حاوی اسید‌های چرب امگا ۳ و ۶ است که سبب تقویت سیستم ایمنی و حفظ تراکم بافت استخوانی بدن می‌شود.
 
مصرف مکمل‌های ویتامینی حاوی زینک، ویتامین C، D و منیزیم تحت نظارت پزشک نیز برای افزایش انرژی و مقاومت بدن در مقابل عوامل بیماری زا درفصل‌های سرد سال می‌تواند بسیار مفید باشد.
 
خواب به اندازه نیز یکی دیگر از راهکار‌های حفظ سلامت و افزایش انرژی در فصل‌های سرد سال است. هرشب به میزان ۸ ساعت استراحت کنید تا درصبح انرژی کافی برای انجام فعالیت‌های روزمره خود را پیدا کنید.
 
خوراکی‌های حاوی مواد پروبیوتیک، چون ماست، دوغ و نیز خوراکی‌های سرشار از آنتی اکسیدان، چون انواع توت نیز می‌تواند مانع از ابتلا به سرما خوردگی و آنفلوآنزا در افراد و ضعف سیستم ایمنی بدن شود.
 
با رعایت راهکار‌های فوق می‌توانید حتی در سردترین روز‌های سال با انرژی بالا به فعالیت بپردازید و زمستانی بدون ابتلا به بیماری‌های فصلی را پشت سربگذارید.
 
منبع:Dailymail

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 12285 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان بازدید: 2659 ساعت: 10:05 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3 آجیل رنگ شده را چگونه تشخیص دهیم؟ ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
4 آجیل یلدا را گران نخرید/ مرغ باز گران شد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۴ آذر
5 نکات تغذیه سالم پاییزی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
6 افزایش قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال گذشته+لیست آخرین قیمت ها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
7 آجیل تواضع اصل استاندارد نیست ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند
8 قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
9 حفظ سلامت قلب کمک با مصرف روزانه آجیل و سویا ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي
10 بازار آشفته ماهی در شب یلدا/ یلدا در پیچ و تاب گرانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
11 افزایش ۲۵ درصدی قیمت آجیل در آستانه شب یلدا ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک پایگاه خبری لقمه: نوشابه های پروبیوتیک و پری بیوتی...

  خواص عسل آفریقایی "اقاقیا" لقمه: عسل اقاقیا حاوی انواع مختلف ویتامین ها و اسی...

  مزایا و معایب لیوان‌های کاغذی و فومی استفاده از ظروف یک بار مصرف در بین افراد جامعه بسی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمت‌های جدید پایگاه خبری لقمه: دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران تاکید کرد: ما خواستار افزایش قیمت رب گوجه‌فرنگی نیستیم، بلکه به دنبال واقعی‌سازی قیمت‌ها هستیم.
دیابتی‌ها و باید و نبایدهایی در آشپزی ابتلا به دیابت عادت‌های غذایی فرد را زیر و رو کرده و تغییراتی را در شیوه‌ی آشپزی تحمیل می‌کند. در نتیجه تهیه‌ی یک غذای مناسب برای یک فرد دیابتی وقت بیشتری می‌گیرد.
این میو‌ه‌ها و صیفی‌جاتی را با پوست بخورید اکثر ما هنگام خوردن پرتقال، پوست آن را بی‌درنگ دور می‌ریزیم درحالی‌که نمی‌دانیم پوست پرتقال نزدیک به دوبرابر گوشت این میوه ویتامین ث دارد.
توصیه هایی برای افراد سرمایی این روز‌ها که هوا سرد شده است، برخی افراد حتی با پوشیدن چندین لباس و جوراب پشمی هنوز هم احساس سرما می‌کنند. یک متخصص طب سنتی می‌گوید این افراد با خوردن زنجبیل و بابونه می‌توانند احساس گرم شدن را در بدنشان تقویت کنند.