افزایش قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال گذشته+لیست آخرین قیمت ها


پایگاه خبری لقمه: خبرگزاری صدا و سیما از افزایش قابل توجه قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال قبل خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، بر اساس اعلام اتاق اصناف، در بخش آجیل و خشکبار، هم اکنون برگه زردآلو ۱۲۰ هزار تومان عرضه می‌شود که در مقایسه با پارسال, ۸۰ هزار تومان افزایش قیمت دارد.
 
بادام زمینی در هفته جاری با قیمت ۱۰۰ هزار تومان عرضه می‌شود که در مقایسه با پارسال, ۳۰ هزار تومان افزایش دارد.
 
پسته اکبری نیز هم اکنون ۲۶۰ هزار تومان عرضه می‌شود که نسبت به سال قبل ۸۰ هزار تومان افزایش دارد.
 
مغز بادام ایرانی در حال حاضر ۳۵۰ هزار تومان بفروش می‌رسد که در مقایسه با سال گذشته ۱۶۰ هزار تومان افزایش قیمت دارد.
 
همچنین بادام هندی ۳۷۰ هزار تومان عرضه می‌شود که نسبت به پارسال ۱۷۰ هزار تومان رشد قیمت داشته است.
 
تخمه ژاپنی ۱۳۰ هزار تومان عرضه می‌شود که نسبت به سال گذشته ۶۰ هزار تومان افزایش قیمت داشته است.
 
تخمه کدو ۱۴۰ هزار تومان بفروش می‌رسد که در مقایسه با اسفند ۹۹ حدود ۷۰ هزار تومان رشد قیمت دارد.
 
انجیر در هفته جاری ۲۴۰ هزار تومان عرضه می‌شود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹۰ هزار تومان افزایش قیمت دارد.
 
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14526 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر بازدید: 1667 ساعت: 1:02 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
4 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
6 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
8 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
9 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
10 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
11 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  6 راز خوراکی برای سرما نخوردن اگر تصور می‌کنید نمی‌شود زمستان را بدون سرماخوردگی...

  همه‌ی خانگی‌ها قابل اعتماد نیستند خرید بادمجان‌های سرخ و بسته‌بندی شده کارخانه‌ای و ...

  مهمترین عامل شیوع سرطان‌ یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس سبک زندگی و به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند یک متخصص تغذیه، با تاکید بر خودداری از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال و فریزر گفت: نگهداری مواد غیرپروتئینی در فریزر برای مدت طولانی، ترکیباتی ایجاد می‌کند که سرطان‌زا هستند.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
جهان‌سومی‌ها تولیدکننده چای و انگلیس بزرگ‌ترین تاجر دبیر سندیکای کارخانه‌های چای گفت: کشور‌های ترکیه و آذربایجان با مصرف سرانه سه کیلوگرم چای بیشترین مصرف‌کننده چای در جهان هستند و آمریکا با میزان مصرف سرانه 0.6 کیلوگرم کمترین مصرف‌کننده‌ی این محصول به‌شمار می‌رود.
افزایش خطر کرونا هندی/ جزییاتی از تردد شبانه شب‌های قدر پایگاه خبری لقمه: علیرضا رئیسی ضمن تشریح وضعیت بیماری کرونا در کشور، درباره وضعیت جدید شهرها، ویروس کووید هندی و برنامه واکسیناسیون توضیحاتی ارائه کرد.