داشتن «لبخند هالیودی» به چه قیمتی؟


پایگاه خبری لقمه: دبیر علمی هفدهمین کنگره انجمن متخصصین دندانپزشکی ترمیمی، گفت: داشتن لبخند هالیودی در دراز مدت موجب حساس شدن دندان ها و پوسیدگی های مجدد می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر آرش کسرایی با اشاره به برگزاری هفدهمین کنگره انجمن متخصصین دندانپزشکی ترمیمی از فردا در هتل اسپیناس پالاس، اظهارداشت: در اولین سمپوزیوم بین المللی که همزمان با کنگره برگزار می شود ۶ سخنران خارجی از کشوهای امریکا، ایتالیا و سوئیس حضور خواهند داشت.

 
وی در توضیح اینکه چرا همه سخنرانان را مهمانان خارجی تشکیل می دهند، افزود: این افراد کار کلینیکی انجام داده اند و در حرفه شان بسیار متبحر هستند و اینکه جدیدترین روش های درمانی  را  مورد بحث قرار دهند.
 
کسرایی گفت: رشته ترمیمی جز رشته های مادر است و یکی از چالش های ما این است که دنداپزشکان ما به جای اینکه ترمیم را به عنوان کنترل پوسیدگی و بازسازی بدانند بیشتر بحث زیبایی را مطرح می کنند در صورتی که زیبایی زمانی خوب است که اصولش باید حتما آموزش داده شده باشد و دندانپزشک بتواند کار زیبایی را به خوبی انجام دهد.
 
وی ادامه داد: بهتر است به جای آنکه وقتی بیمار وارد مطب می شود او را به سمت زیبایی سوق دهیم به حفظ دندان های افراد اهمیت دهیم.
 
کسرایی افزود: فرد از سن ۶ سالگی یعنی زمان رویش دندان ها تا زمانی که به سن ۷۰  سالگی می رسد باید بتواند دندان هایش را حفظ کند و با پیشگیری، جلوی هزینه های اضافی گرفته می شود.
 
وی اظهار داشت: اولین خطی که باعث حفظ دندان ها می شود بهداشت دهان و دندان و کنترل پوسیدگی و بیماری لثه است که همه اینها جلوی مشکلات بعدی و هزینه ها را می گیرد تا فرد دندان هایی داشته باشد که سال ها بتواند از آنها استفاده کند.
 
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در این کنگره جدیدترین روش های درمان های زیبایی مورد بحث قرار می گیرد و برای تمامی همکاران ۱۴.۵ امتیاز بازآموزی در نظر گرفته شده است.
 
وی گفت: یکی از معیارهایی که الان مد شده داشتن دندان های روشن است و این را باید در نظر بگیریم که قبل از اینکه دندان های خودمان را روشن کنیم، اصول اولیه مسواک زدن و بهداشت دهان و دندان را فرا بگیریم.
 
کسرایی ادامه داد: بهتر است افرادی که می خواهند دندان های هالیودی داشته باشند بدانند که این کار در دراز مدت موجب حساس شدن دندان ها، پوسیدگی های مجدد و تغییر رنگ های لبه ای در دندان ها می شود و در روش هایی مثل «ونیر»، باید دندان تراش بخورد که این کار باعث از بین رفتن مینای دندان می شود.
 
هفدهمین کنگره انجمن متخصصین دندانپزشکی ترمیمی ایران، از ۱۰ تا ۱۲ آبان ۹۶ در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13309 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان بازدید: 2883 ساعت: 10:23 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 غذاهایی که دندان‌هایتان را لکه‌دار می‌کنند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
2 بایدها و نبایدهای انجام لامینیت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
3 خوراکی های مفید برای دندان ها را بشناسید ۱۳۹۵ شنبه ۱۴ اسفند
4 این 10 نوع خوراکی شما را از رفتن به دندان پزشک بی نیاز می کنند ۱۳۹۴ شنبه ۲۱ آذر
5 دهان بازِ گردشگران خارجی برای قیمه ایرانی ۱۳۹۴ جمعه ۲۴ مهر
6 راه سفید کردن دندان‌ها چیست؟ ۱۳۹۴ سه شنبه ۳ شهريور
7 در خرید پسته به این نکات توجه کنید ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ اسفند
8 خواستگاری مجری مشهور در کافی شاپ! ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ دي
9 همه چیز درباره داشتن لثه سالم و زیبا ۱۳۹۲ جمعه ۸ شهريور
10 5 دلیل برای پشت‌پا زدن به نوشابه‌های گازدار ۱۳۹۲ جمعه ۱۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۹ علت خون ریزی لثه را بشناسید افرادی که از نخ دندان استفاده می کنند، گاهی دچار خ...

  روغن‌ ماهی و زیتون برای سلامت قلب و عروق مفیدند کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: روغن ماهی...

  10 توصیه برای هضم بهتر غذا همه ما در طول زندگی با مشکلات گوارشی مواجه می‌شویم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
این خوراکی ها را راحت بخورید، آنقدر هم مضر نیستند!! با ما باشید تا با چند نمونه از این مواد غذایی که بیخودی اسمشان به اصطلاح بد در رفته است آشنا شوید.
رازیانه، تازیانه‌ای بر بیماری‌ها گیاه «رازیانه» با فوائد درمانی متنوع در درمان کم‌خونی، سوء‌هاضمه، یبوست،‌ اختلالات تنفسی و اختلالات قاعدگی مفید است و علاوه بر اینها به عنوان یک خوشبوکننده موثر برای رفع بوی بد دهان استفاده می‌شود.
کم‌خواب‌ها چاق می‌شوند بی‌خوابی خطر ابتلا به چاقی مفرط و دیابت نوع دوم را افزایش می‌دهد؛ به نوشته روزنامه لوفیگارو، مطالعات نشان می‌دهد خواب کوتاه مدت احتمال ابتلا به چاقی مفرط و دیابت را افزایش می‌دهد.