ترکیباتی که ارزش غذایی شما را افزایش می دهد


پایگاه خبری لقمه: مصرف وعده‌های غذایی سالم نقش مهمی درتامین سلامت ما دارند. اما داشتن رژیم غذای سالم، آسان‌تر از چیزی است که تصور کنیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، استفاده از این ترکیبات در غذاهای مختلف، ارزش غذایی آنها را بسیار افزایش داده و وعده غذایی شما را به یک ابرغذا تبدیل می‌کند.

 
دانه چیا
دانه چیا از خانواده نعناع یکی از سالم‌ترین ترکیباتی است که می‌توانید از آن در غذاها استفاده کنید. این دانه‌های ریز منبع خوبی از اسید چرب امگا3 ALA است که بدن آن را تبدیل به DHA و EPA و امگا9 می‌کند. یک اونس چیا (دو قاشق چایخوری) شامل 11 گرم فیبر، چهار گرم پروتئین سیرکننده و چربی سوز، 18 درصد کلسیم و 30 درصد منگنز و منیزیم مورد نیاز روزانه و چند ماده مغذی دیگر ازجمله ویتامین B 1 و روی است.
 
پاپریکا
پاپریکا منبع خوبی از کاروتنوئیدهای دوست پوست مانند بتاکاروتن و ویتامین A است. لوتئین و زیگزانتین پاپریکا خطر ابتلا به آب مروارید و تباهی لکه زرد را کاهش می‌دهد، ویتامین C آن به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند و می‌تواند از ابتلا به سرطان پیشگیری کند. این ادویه همچنین حاوی بیوفلاونوئیدهایی است که به تقویت دیوارهای مویرگی کمک و از پارگی مویرگ‌ها و ایجاد وریدهای عنکبوتی جلوگیری می‌کنند. محتوای کپسایسین پاپریکا با شل کردن رگ‌های خونی فشار خون را کاهش می‌دهد و با افزایش متابولیسم کاهش وزن را به دنبال دارد.
 
عدس
مزایای سلامت پنهان در دانه‌های عدس می‌تواند سوپ، سالاد یا هر غذای دیگری را به یک ابرغذا تبدیل کند. بیوتین و ال ـ آرژینین عدس، آن را به ماده‌ای مفید برای قند، کلسترول خون و فشار خون تبدیل می‌کند. همچنین پروتئین‌ها و فیبر محلول در عدس با تولید انرژی زیاد شما را مدت زیادی سیر نگه می‌دارد. عدس غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند آهن، منگنز، تیامین، فسفر، فولات، پتاسیم، ویتامین B6 ، مس و روی نیز است.
 
زردچوبه
التهاب را می‌توان به نوعی عامل ایجادکننده بیماری‌ها و مشکلات سلامت مختلف از جمله آرتروز، مشکلات قلبی، دیابت نوع 2 و آسم دانست. ادویه طلایی زردچوبه یک ضد‌التهاب طبیعی است و کورکومین، ماده فعال طبیعی موجود در آن، آنزیم‌هایی را که باعث التهاب می‌شوند، مهار می‌کند. مزایای فوق‌العاده کورکومین برای سلامت به مبارزه با التهاب محدود نمی‌شود. شواهد نشان می‌دهد کورکومین رشد برخی تومورها را نیز متوقف می‌کند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :جام جم آنلاین

کد: 13324 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ آبان بازدید: 2303 ساعت: 9:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
3 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
4 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
5 تمدید یک روزه مهلت تسلیم اظهارنامه ارزش افزوده ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
6 رشد ارزش دلار در جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
7 سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
8 بیش از ۱۰ میلیون تن کالای اساسی وارد کشور شد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
9 ۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
11 افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده در سال ۱۴۰۳ ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اگر جدی نگیرید، دندان های تان را به خطر انداخته اید حداقل یك بار جرم گیری در سال ضروری است، حتی هر 6 م...

  غذاهایی که شب ادراری را تشدید می‌کنند شب ادراری یکی از مشکلات بسیاری از افراد، خصوصا کود...

  ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه ای با هوشیاری ذهن در سن بالا پایگاه خبری لقمه: اگرچه محققان اسکاتلندی ارتباطی ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بادمجان، سرشار از ویتامین بادمجان، سرشار از ویتامینیک فنجان ‏بادمجان‬ خرد شده 35 ‫‏کالری‬، 0 گرم چربی، 8 گرم کربوهیدرات، 2.5 گرم فیبر و 0.83 گرم پروتئین دارد.
نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزله‌زده یک کارشناس تغذیه گفت: با توجه به امکانات کم مناطق بحرانی و شرایط سخت حمل و نقل و نگهداری مواد غذایی، الویت با غذاهای پودری است که حاوی مواد نگهدارنده است و در ان ها احتمال فساد به صفر می رسد.
با این نوشیدنی های تابستانی بدن تان را ایمن کنید کنیداگر از نوشابه، دلستر، ساندیس و انواع آبمیوه‌های رنگارنگ نوشیدنی‌های صنعتی و مصنوعی و سرشار از اسانس بگذریم، آب میوه‌های طبیعی جایگاه ویژه‌ای در بین مردم دارند، به خصوص اگر این میوه به صورت بهداشتی و در منزل هم تهیه شده باشد.
بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.