ترکیباتی که ارزش غذایی شما را افزایش می دهد


پایگاه خبری لقمه: مصرف وعده‌های غذایی سالم نقش مهمی درتامین سلامت ما دارند. اما داشتن رژیم غذای سالم، آسان‌تر از چیزی است که تصور کنیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، استفاده از این ترکیبات در غذاهای مختلف، ارزش غذایی آنها را بسیار افزایش داده و وعده غذایی شما را به یک ابرغذا تبدیل می‌کند.

 
دانه چیا
دانه چیا از خانواده نعناع یکی از سالم‌ترین ترکیباتی است که می‌توانید از آن در غذاها استفاده کنید. این دانه‌های ریز منبع خوبی از اسید چرب امگا3 ALA است که بدن آن را تبدیل به DHA و EPA و امگا9 می‌کند. یک اونس چیا (دو قاشق چایخوری) شامل 11 گرم فیبر، چهار گرم پروتئین سیرکننده و چربی سوز، 18 درصد کلسیم و 30 درصد منگنز و منیزیم مورد نیاز روزانه و چند ماده مغذی دیگر ازجمله ویتامین B 1 و روی است.
 
پاپریکا
پاپریکا منبع خوبی از کاروتنوئیدهای دوست پوست مانند بتاکاروتن و ویتامین A است. لوتئین و زیگزانتین پاپریکا خطر ابتلا به آب مروارید و تباهی لکه زرد را کاهش می‌دهد، ویتامین C آن به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند و می‌تواند از ابتلا به سرطان پیشگیری کند. این ادویه همچنین حاوی بیوفلاونوئیدهایی است که به تقویت دیوارهای مویرگی کمک و از پارگی مویرگ‌ها و ایجاد وریدهای عنکبوتی جلوگیری می‌کنند. محتوای کپسایسین پاپریکا با شل کردن رگ‌های خونی فشار خون را کاهش می‌دهد و با افزایش متابولیسم کاهش وزن را به دنبال دارد.
 
عدس
مزایای سلامت پنهان در دانه‌های عدس می‌تواند سوپ، سالاد یا هر غذای دیگری را به یک ابرغذا تبدیل کند. بیوتین و ال ـ آرژینین عدس، آن را به ماده‌ای مفید برای قند، کلسترول خون و فشار خون تبدیل می‌کند. همچنین پروتئین‌ها و فیبر محلول در عدس با تولید انرژی زیاد شما را مدت زیادی سیر نگه می‌دارد. عدس غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند آهن، منگنز، تیامین، فسفر، فولات، پتاسیم، ویتامین B6 ، مس و روی نیز است.
 
زردچوبه
التهاب را می‌توان به نوعی عامل ایجادکننده بیماری‌ها و مشکلات سلامت مختلف از جمله آرتروز، مشکلات قلبی، دیابت نوع 2 و آسم دانست. ادویه طلایی زردچوبه یک ضد‌التهاب طبیعی است و کورکومین، ماده فعال طبیعی موجود در آن، آنزیم‌هایی را که باعث التهاب می‌شوند، مهار می‌کند. مزایای فوق‌العاده کورکومین برای سلامت به مبارزه با التهاب محدود نمی‌شود. شواهد نشان می‌دهد کورکومین رشد برخی تومورها را نیز متوقف می‌کند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :جام جم آنلاین

کد: 13324 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ آبان بازدید: 2049 ساعت: 9:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
2 تمدید یک روزه مهلت تسلیم اظهارنامه ارزش افزوده ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
3 رشد ارزش دلار در جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
4 سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
5 بیش از ۱۰ میلیون تن کالای اساسی وارد کشور شد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
6 ۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
7 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
8 افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده در سال ۱۴۰۳ ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
9 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
10 اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
11 اجرای طرح مطالعاتی زنجیره راهبردی ارزش افزوده خرما درخوزستان آغاز شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ارتباط مصرف چای با پوکی استخوان پایگاه خبری لقمه: تــراكم معــدنی اســتخوان در ارز...

  با دندان درد در ایام تعطیل چه کنیم؟ یکی از مشکلاتی که گاهی در ایام تعطیل برای برخی از ...

  کله پاچه بخوریم یا نه؟ مصرف کله پاچه به دلیل وجود حجم بالایی از تری گلیسر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان‌های طبیعی خوراکی برای نازایی ناباروری یک مشکل رو به افزایش و نگران‌کننده برای زوج‌ها و خانواده‌های ایشان است که تبعات اجتماعی و اقتصادی فراوانی دارد. اما هر روش که بتواند به درمان این مشکل کمک کند باید مورد توجه قرار گیرد.
تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل پایگاه خبری لقمه: استیک، همبرگر، دنده گوشت گاو و هات داگ برای مغز افراد پیر مضر هستند.
نحوه برخورد با انواع مسمومیت ها مسمومیت‌های گوارشی از شایع‌ترین مسمومیت‌هاست كه می‌تواند ناشی از مصرف غذاهای فاسد، داروی اشتباه و یا بیش از حد، خوردن دارو به قصد خودكشی و... باشد.
پرخوری موجب درد مفاصل/کم‌خوری باعث پیری زودرس یک متخصص طب سنتی گفت: در پرخوری جذب غذا به‌درستی صورت نمی‌پذیرد و موجب ضعف معده، تنگی نفس و درد مفاصل شده،همچنین در کم‌خوری و تداوم آن، قوای بدن تحلیل رفته ضعف در بدن بروز می‌کند که سوءتغذیه یا کم‌خوری منجر به پیری زودرس می‌شود.