براشت ماهیان گرم آبی تا اوایل اسفندادامه دارد


پایگاه خبری لقمه: آقازاده گفت: در صورت شرایط مطلوب بارندگی پیش بینی می‌شود، امسال تولید ماهیان گرم آبی به ۱۸۵ هزارتن برسد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حسن آقازاده مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم آبی در گفتگویی، در خصوص آخرین وضعیت تولید ماهیان گرم آبی اظهار کرد: سال گذشته از مجموع سطح زیر کشت 40 هزار هکتار، 16 استان کشور، حدود 185 هزارتن ماهی برداشت شد که امسال در صورت بارندگی مطلوب به این رقم خواهیم رسید.

 
 وی با بیان اینکه برداشت ماهیان گرم آبی از اواسط شهریور آغاز و تا اوایل اسفند ادامه دارد، افزود: باید منتظر ماند و دید که شرایط جوی کشور به کدام سمت و سو خواهد رفت.
 
 آقازاده با انتقاد از وضعیت نامناسب بازار های داخلی و خارجی گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی، افراد اقبال بیشتری نسبت ماهی های ارزان قیمت دارند و به همین خاطر بازار ماهیان گرم آبی تعریف چندانی ندارد.
 
 مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم آبی با بیان اینکه عمده صادرات ماهیان گرم آبی به عراق است، تاکید کرد: شرایط نابسامان سیاسی و امنیتی عراق،کاهش قدرت خرید خانوار در کنار به چرخه در آمدن تولید این گونه ماهیان از جمله دلایل کاهش صادرات به شمار می رود.
 
 به گفته وی سال گذشته مجموع صادرات ماهیان گرم آبی به بازارهای هدف، 18 هزارتن بوده است.
 
برای جلوگیری از واردات نمی توان دور کشور را سیم خاردار کشید
 
 آقازاده در بخش دیگر سخنان خود در خصوص تاثیر واردات تیلاپیا بر بازار ماهیان گرم آبی بیان کرد: تولیدکنندگان داخلی باید در فضای رقابتی به تولید بپردازند، چراکه نمی توان در کشور سیم خاردار کشید و از واردات جلوگیری کرد.
 
 وی ادامه داد: در مواقعی که با انباشت تولید داخل روبرو هستیم از وزیر جهاد کشاورزی و متولیان بازار تقاضا داریم که میزان واردات را افزایش ندهند، چراکه این امر اجحاف در حق تولیدکنندگان داخلی است.
 
 مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم آبی با بیان اینکه بخشی از مشکلات تولیدکنندگان درون تشکیلاتی است، یادآور شد: ارائه ندادن تسهیلات ارزان قیمت، عدم ساماندهی بازار و مقابله با دلالان بخشی از مشکلات تولیدکنندگان به شمار می رود که ناشی از برنامه ریزی های نامناسب سازمان شیلات است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13354 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان بازدید: 2590 ساعت: 2:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
3 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
7 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
8 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای سرخ‌شده احتمال بروز سرطان را افزایش می‌دهند یک متخصص تغذیه گفت: غذاهای سرخ‌شده و روغن‌هایی که ...

  داروهای گیاهی ناشناخته را نخورید! پزشکان به افراد و بویژه سالمندان هشدار می دهند تا ...

  خونریزی هنگام مسواک زدن علامت وجود جرم دندانی است یک دندانپزشک گفت: اولین علامت وجود جرم، خونریزی هن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه کودک در سال اول تولد برای همه پدران و مادران ، سلامتی کودکانشان یکی از مهمترین دغدغه ها میباشد. از اساسی ترین عوامل تامین کننده سلامتی داشتن رژیم غذایی درست است.
پیشنهادهای کم‌حجم و پرکالری برای لاغرها متاسفانه برخی از افراد برای افزایش وزن غذاهای پرکالری، چرب ولی بدون ارزش تغذیه‌ای مصرف می‌کنند ولی بعد از مدتی که به وزن دلخواه رسیدند، دچار مشکلات فراوانی می‌شوند.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
می‌خواهید لاغر بمانید؛ این توصیه را جدی بگیرید تحقیقات نشان می دهند که خواندن برچسب مواد غذایی موجب پیشگیری از چاقی به ویژه در زنان می شود.