6 مزایای آرد بادام برای سلامتی


پایگاه خبری لقمه: آرد گندم یکی از مواد غذایی پر مصرف در پخت و پز است که به تازگی آرد بادام توانسته است جای آن را بگیرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، تهیه این آرد بسیار راحت می باشد. ولی قبل از آن که این آرد را در رژیم غذایی خود جایگزین کنیم بهتر است بدانیم که آرد بادام دقیقا چگونه به دست می آید و چه خواصی دارد.

 
آرد گندم یکی از مواد غذایی پر مصرف در پخت و پز است که به تازگی آرد بادام توانسته است جای آن را بگیرد. تهیه این آرد بسیار راحت می باشد. ولی قبل از آن که این آرد را در رژیم غذایی خود جایگزین کنیم بهتر است بدانیم که آرد بادام دقیقا چگونه به دست می آید و چه خواصی دارد.
 
 آرد بادام چیست ؟
آرد بادام همان طور که از اسمش مشخص است از بادام تهیه می شود و تمامی خواص بادام را دارا می باشد. پس از آن که پوست نازک بادام را از آن جدا کردیم به صورت یک پودر بسیار ریز در می آوریم و آرد را از آن تهیه می کنیم.
 
به تازگی این آرد جایگزین آرد گندم در صنعت آشپزی شده است چرا که آن یک منبع غنی از مواد مغذی می باشد و برای سلامتی بسیار سودمند است. علاوه بر خاصیت آن، افرادی که به بیماری سلیاک مبتلا می باشند به دلیل آن که بدنشان قادر به پذیرفتن گلوتن نیست می بایست از مواد غذایی که آرد گندم ندارند مصرف کنند.
 
به این ترتیب می توان گفت که آرد بادام گزینه بسیار مناسب برای این افراد محسوب می شود.آرد بادام در مقایسه با آرد گندم تفاوت قیمتی کمی دارد و کمی گران تر از آرد گندم در بازار عرضه می شود.
 
بادام و این همه مواد مغذی
مقدار قابل توجهی مواد مغذی در این آرد وجود دارد. از جمله میزان زیادی چربی های سالم، فیبر و همچنین پروتئین.
 
با مصرف هر  ۱۲۵ گرم آرد بادام میزان ۱۴ % از نیاز پروتئین روزانه یک انسان تامین می شود. همچنین ۱۰ % از فیبر مورد نیاز بدن نیز در همین میزان آرد بادام وجود دارد. در ضمن آرد بادام یک منبع بسیار عالی کربوهیدرات است.
 
افرادی که به فکر یک جایگزین مناسب برای آرد گندم هستند به سمت استفاده از این آرد بروند. این آرد میزان قابل توجهی ویتامین E که تقریبا ۱۰۰ % نیاز روزانه هر شخص را دارا می باشد. علاوه بر آن مقدار قابل توجهی آهن، ریبوفلاوین، کلسیم، پتاسیم و منیزیم دارد.
 
مزایای آرد بادام برای سلامتی
یکی از مهمترین مزایای سلامتی آرد بادام افزایش بهبود کارکرد و سلامتی قلب است. این آرد از بدن در برابر سرطان های مختلف محافظت می کند. خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد و در افزایش انرژی و کاهش وزن بسیار موثر عمل می کند.
 
با دیگر مزایای این آرد آشنا شوید.
 
قلب سالم با بادام
میزان قابل توجهی چربی های اشباع نشده در آرد بادام وجود دارد. در حقیقت می توان گفت که این چربی برای بدن مزایای بسیاری دارد. از جمله این که عوارض قلبی عروقی را تا حد زیادی کاهش می دهد. بیماری هایی که از کلسترول بالا ایجاد می شوند مانند آترواسکلروز، حملات قلبی و سکته مغزی به کمک آرد بادام کاهش پیدا می کنند.
 
پیشگیری از سرطان
تحقیقات نشان داده است که مصرف منظم آرد بادام می تواند اثر ضد سرطان داشته باشد. بیشتر سرطان ها به خصوص سرطان کولون به کمک این آرد پیشگیری می شوند. برخی از عناصر فعال و چربی های سالم موجود در آرد بادام سبب جلوگیری از تشکیل سلول های سرطانی در سایر نقاط بدن می شود.
 
بادام بمب انرژی
آرد بادام به دلیل این که  یک منبع سرشار از کربوهیدرات های سالم می باشد به عنوان یک ماده غذایی سرشار از انرژی به شمار می رود. این آرد بر خلاف آرد گندم که قند بسیار بالایی دارد، میزان خیلی کمی قند و در عوض کربوهیدرات فراوانی دارد.
 
با آرد بادام وزن کم کنید
با توجه به میزان تراکم مواد مغذی در این آرد، گزینه بسیار مناسبی جهت کاهش وزن به شمار می رود. شما به کمک این آرد خیلی راحت تر و سریعتر از دیگر مواد غذایی می توانید وزن خود را کم کنید.
 
هضم بهتر به کمک آرد بادام
آرد بادام مقدار زیادی فیبر دارد. این میزان ۱۰ % از نیاز روزانه هر انسان است. این آرد سبب می شود که حرکات لوله ای روده ها و دستگاه گوارش بهبود یابد و علائم یبوست و اسهال کاهش پیدا کند.
 
چگونه آرد بادام تهیه کنیم ؟
در صورتی که می خواهید آرد بادام را خودتان در منزل تهیه کنید می بایست از این روش پیش بروید.
 
مرحله ۱ – یک فنجان بادام را به روش بلانچ پوست بگیرید.
 
مرحله ۲ – اجازه دهید بادام ها به خوبی خشک شوند و هیچ گونه رطوبتی نداشته باشند.
 
مرحله ۳ – بادام ها را داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را ۳۰ الی ۴۰ ثانیه روشن کنید.
 
مرحله ۴ – آرد به دست آمده از بادام را در یک ظرف کاملا در بسته و دور از نور خورشید نگهداری کنید.
 
به این ترتیب آرد بادام شما آماده می شود و می توانید برای بسیاری از غذاها از آن استفاده کنید.
 
موارد مصرف این آرد بسیار زیاد است. شما می توانید از این آرد در هر غذایی که آرد گندم وجود دارد استفاده کنید. میزان مصرف آن درست به اندازه آرد گندم محاسبه می شود. این آرد از آرد گندم کمی سنگین تر است و اگر دوست داشته باشید می توانید به میزان نصف نصف از آرد گندم و آرد بادام استفاده کنید.
 
این آرد به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب اشباع نشده در درمان التهابات بسیار موثر عمل می کند. در صورتی که میزان بالایی از این آرد استفاده کنید ممکن است وزنتان اضافه شود.
 
از آن جایی که عناصری مانند گلیکوئیدهای سایگونوژن در مقادیر بالای بادام وجود دارد و ممکن است منجر به تولید سیانید هیدروژن شود که حالتی تقریبا سمی ایجاد می کند. بهتر است در مصرف بادام میانه روی را در نظر بگیریم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 13395 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان بازدید: 2676 ساعت: 10:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف بادام سبب تقویت سلامت روده ها می شود ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
2 ارتباط مصرف روزانه پسته با حافظه و یادگیری ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
3 تقویت و کاهش درد استخوان‌ ها با فرمول طبیعی ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
4 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
5 آیا تغذیه در افزایش میزان هوش جنین موثر است؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
6 ارتباط آلرژی کودکان با بادام زمینی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
7 کاهش احتمال چاقی با مغزیجات آجیل ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
8 برداشت بادام‌زمینی در آستانه‌اشرفیه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
9 برای چاق شدن سراغ خوراکی‌های طبیعی بروید ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
10 مصرف منظم بادام به تقویت میزان کلسترول کمک می کند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف یخ در زنان یائسه ممنوع! یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفت: مصرف یخ موجب افزا...

  آبمیوه‌های خیابانی باعث مسمومیت کودکان می‌شوند رئیس بخش گوارش مرکز طبی کودکان گفت: بیشتر کودکانی ...

  کدام نوع از بستنی ها مفید ترند؟ حسی که خوردن بستنی به فرد می دهد حس خوشایندی است و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با رژیم غذایی شادی‌آور آشنا شوید دلایل زیادی برای خندیدن و راه‌های زیادی برای بشاش بودن وجود دارد. اگرچه هجوم استرس‌های روزانه سعی دارد بر این احساس غلبه کرده و ما را به فردی خشن و ناامید تبدیل کند.
انقلاب رنگی در صنایع غذایی شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکی‌ها بین بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترهاست. در میان انواع شکلات‌ها، آبنبات‌ها،‌ تافی‌ها و دراژه‌های شکلاتی (اسمارتیزها) رنگ‌هایی زنده‌تر و تندتر دارند و مصرف‌کننده را به این فكر می‌اندازند که نکند از مواد و رنگ‌های غیرمجاز برای تهیه آنها استفاده شده باشد!
هنگام آلودگی هوا چه بخوریم و بنوشیم؟ یک متخصص طب سنتی گفت: به شهروندان توصیه می‌شود که برای دفع سموم ناشی از آلودگی هوا، آبمیوه‌های طبیعی مصرف کنند و همچنین با مصرف لبنیات تازه به ویژه شیر می‌توانند دفع سموم را در بدن بهتر کنند تا کمتر دچار عوارض آلودگی هوا همچون تنگی نفس و با نارسایی قلبی شوند.
مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان پایگاه خبری لقمه: بدون‌ شک مغزکردن هسته آلبالو و فروش آن کار روتین و شناخته‌شده‌ای نیست. اما عباس ‌هاشمی‌گلستانی از ٢٥ سالگی تا به امروز که ٤٢ ساله شده، یکی از پروپاقرص‌ترین مشتریان کارخانه‌های تولید مربا و کمپوت است. او که هم خریدار و هم فروشنده هسته آلبالو است، هسته‌های دورریز را از کارخانه‌ها می‌خرد و در کارگاه کوچکش مغزگیری می‌کند و به مشتریان خاصی می‌فروشد.