پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج


پایگاه خبری لقمه: در این دستور غذا یک سس پستوی خوشمزه از ریحان، بادام هندی و دانه کاج روی فتوچینی، اسفناج و میگوی ما را می‌پوشاند. ما این پاستا را با نان سیر تست شده و لایه‌ای از کره سیر و پارمسان پیشنهاد می‌کنیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ،  پستو، سسی است که از گیاهان له شده، روغن زیتون، مغز‌ها و پنیر تهیه می‌شود و متعلق به شمال غربی ایتالیاست. در این دستور غذا یک سس پستوی خوشمزه از ریحان، بادام هندی و دانه کاج روی فتوچینی، اسفناج و میگوی ما را می‌پوشاند. ما این پاستا را با نان سیر تست شده و لایه‌ای از کره سیر و پارمسان پیشنهاد می‌کنیم.

 
طرز تهیه پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج
 
مواد لازم:
 
نیم کیلوگرم میگو
۲ عدد نان باگت کوچک
۵۵۰ گرم پاستای فتوچینی
۱۷۰ گرم اسفناج
۲ حبه سیر
۴ قاشق غذاخوری کره
یک سوم پیمانه سس پستوی بادام هندی و ریحان
یک چهارم پیمانه پنیر پارمسان
 
طرز تهیه:
 
۱ - مواد لازم را آماده کنید
 
دمای فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. یک ظرف بزرگ از آب نمک را بجوشانید. محصولات تازه را بشویید و خشک کنید. سیر‌ها را پوست گرفته و خرد کنید. نان باگت‌ها را از وسط نصف کنید.
 
 
۲ - نان سیر درست کنید
 
روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. در یک ظرف بزرگ نیمی از کره‌ها و چند قطره روغن زیتون را روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شوند. نیمی از سیر‌ها را ریخته و ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه هم بزنید تا خوشبو شود. اجاق را خاموش کنید. باگت‌ها را روی سینی که آماده کرده بودید قرار دهید. کره سیر را با روی نان‌ها بمالید. روی آن پنیر بریزید. ۴تا ۶ دقیقه یا تا وقتی به رنگ قهوه‌ای روشن درآید و ترد شود در فر قرار دهید. نان‌ها را از فر خارج کنید و روی تخته برش قرار دهید. وقتی سرد شد از عرض نصف کرده و در بشقاب قرار دهید.
 
 
 ۳ - میگو‌ها را بپزید
 
باگت‌ها که در حال تست شدن هستند، میگو‌ها را با دستمال خشک کنید و با نمک و فلفل آن‌ها را طعم دار کنید. تابه‌ای که برای کره سیری استفاده کرده بودید را بشویید و خشک کنید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در همان تابه روی حرارت متوسط قرار دهید. میگوهای طعم دار شده را در آن بریزید و بدون اینکه هم بزنید ۲ تا ۳ دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای روشن شود بپزید. باقی سیر‌ها را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. یکی دو دقیقه مدام هم بزنید یا تا زمانی که میگو‌ها مات و مغزپخت شوند. اجاق را خاموش کنید.
 
 
۴ - پاستا را بپزید
 
با استفاده از دستتان نوارهای پاستا را کاملا از هم جدا کنید و داخل آب جوش بریزید. پنج تا شش دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید. اجاق را خاموش کنید. یک فنجان از آب پاستا را نگه داشته و بقیه را کاملا آبکشی کنید. به قابلمه برگردانید.
  
 
مرحله پایانی
 
میگوی پخته، اسفناج، باقی مانده کره و نیمی از آب پاستا که نگه داشته بودید را داخل قابلمه پاستا بریزید. روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و یکی دو دقیقه هم بزنید تا زمانی که مواد کاملا ترکیب شود و اسفناج‌ها نرم شود. اجاق را خاموش کنید و سس پستو را روی مواد پخته شده تان بریزید. اگر پاستا خشک به نظر می‌رسد آب باقی مانده را به تدریج اضافه کنید تا به حد مطلبوبتان برسد. نمک و فلفل بزنید. این غذا برای چهار نفر کافیست. همراه با نان سیر میل کنید و لذت ببرید.
 
ترجمه: الهام مظفری

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترینها

کد: 13357 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان بازدید: 3847 ساعت: 3:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ ۱۴۰۰ پنج شنبه ۶ آبان
2 آیا پاستا به کاهش وزن کمک می کند؟ ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
3 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
4 پاستای هویج و پنیر ریکوتا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
5 طرز تهیه پاستا صدفی شکم پر ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
6 ماکارونی و پاستا های خود را این گونه تزیین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
7 غذای خود را پرینت کنید! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
8 پاستا سزار انجل هِر«پاستاهای رشته ای و باریک» ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9 با مصرف پاستا رژیم غذایی بهتری داشته باشید ۱۳۹۵ شنبه ۲۳ بهمن
10 دستور پخت گام به گام رول مرغ ۱۳۹۳ شنبه ۱۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در مسافرت از خوردن غذاهای کنسروی اجتناب کنید وقتی با وفور سبزیجات و میوه های تازه روبرو هستیم چ...

  عادت هایی که شما را چاق می کند! لقمه: برخی رفتارها و عادت ها در زندگی افراد وجود د...

  7 فایده آب هندوانه آب هندوانه نه تنها یک نوشیدنی گوارا و مناسب برای ف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

كدام موادغذایی را باید در یخچال گذاشت؟ برای خریدكردن از خانه خارج می‌شوید، خریدهایتان را می‌كنید و به خانه برمی‌گردید، همه چیزهایی را كه خریده‌اید در جای خودشان قرار می‌دهید و موادغذایی را در یخچال و فریزر می‌گذارید و سپس راحت مقابل تلویزیون دراز می‌كشید اما صبر كنید، دست نگه دارید، می‌دانید برخی از موادغذایی اگر در یخچال و فریزر نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و زودتر خراب می‌شوند؟ این را هم می‌دانید كه برخی از موادغذایی كه در محیط خانه و در فضای معمول نگه می‌دارید از فریزشدن سود خواهند برد؟
نظر گلاره عباسی درباره آشپزی مردها و زن‌ها كم و بیش اهل كار كردن در خانه است و تجربه خوبی در سوزاندن غذا دارد، اما تصمیم جدی گرفته است كه در سال 91 هم خانه‌داری و هم آشپزی‌اش را بهتر كند.
توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.
غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.