ارتباط مصرف روزانه پسته با حافظه و یادگیری


پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد مصرف روزانه مغزیجات آجیلی نظیر بادام زمینی و پسته می تواند فرکانس امواج مغزی مرتبط با شناخت، بهبود بیماری، یادگیری، حافظه و حفظ چاپکی ذهن را ارتقاء بخشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مطالعات قبلی اثبات کرده اند که مغزیجات آجیلی نقش مهمی در حفاظت از قلب، مقابله با سرطان، کاهش التهاب و آهسته کردن روند پیری دارند.

 
در مطالعه جدید، تاثیرات مصرف منظم شش گونه مغز آجیلی شامل بادام، بادام هندی، بادام زمینی، پیکن (گردوی گرمسیری بومی آمریکا)، پسته و گردو بررسی شد.
 
نوار مغز یا الکتروانسفالوگرام (EEG) بر روی شرکت کنندگانی که مغزیجات آجیلی خورده بودند انجام شد تا قدرت سیگنال های موج مغز اندازه گیری شود.
 
نتایج نشان داد پسته موجب تولید بیشترین واکنش موج گاما می شود که در پردازش شناختی، حفظ اطلاعات، یادگیری، ادراک و حرکت سریع چشم در طول خواب نقش اساسی دارد.
 
از سوی دیگر، بادام زمینی که جزء حبوبات رده بندی می شود، موجب تولید بالاترین واکنش دلتا می شود که با سیستم ایمنی سالم، التیام طبیعی زخم های بدن و خواب عمیق مرتبط است.
 
لی برک، پژوهشگر ارشد از موسسه دین آمریکا، در این باره می گوید: «یافته های این مطالعه به خوبی اثبات کرد که مغزیجات آجیلی همان اندازه که برای سلامت بدن مفید هستند برای عملکرد مغز هم خوب هستند.»
 
در این مطالعه مشخص شد تمامی مغزیجات آجیلی دارای میزان بالا آنتی اکسیدان های سودمند هستند و گردو حاوی بالاترین میزان آنتی اکسیدان در بین تمامی مغزیجات است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13582 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر بازدید: 2777 ساعت: 9:22 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف بادام سبب تقویت سلامت روده ها می شود ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
2 تقویت و کاهش درد استخوان‌ ها با فرمول طبیعی ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
3 6 مزایای آرد بادام برای سلامتی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان
4 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
5 آیا تغذیه در افزایش میزان هوش جنین موثر است؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
6 ارتباط آلرژی کودکان با بادام زمینی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
7 کاهش احتمال چاقی با مغزیجات آجیل ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
8 برداشت بادام‌زمینی در آستانه‌اشرفیه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
9 برای چاق شدن سراغ خوراکی‌های طبیعی بروید ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
10 مصرف منظم بادام به تقویت میزان کلسترول کمک می کند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کربوهیدراتها چاق نمیکنند/ شمارش کالری اشتباه است ادعاهای ضرر چربی‌های اشباع شده برای قلب، مصرف ٥ وع...

  آدامس بجویم یا نجویم؟! آدامس به شکل ها و رنگ های مختلف به عنوان پرعرضه تر...

  احساس گناه پس از پرخوری پایگاه خبری لقمه: پرخوری کردن و پاک سازی بعد از آن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.
مواجهه مردم با خرید شب عید چگونه است/ توزیع کالاها توسط کاسبان امین پایگاه خبری لقمه: در قالب طرح «کاسبان امین»، کسبه امین در سراسر کشور توسط اتاق اصناف شناسایی می‌شوند و کالاهای اساسی مثل روغن، شکر و مرغ جهت توزیع، در اختیارشان قرار می‌گیرد.
یک روز با عوامل سریال برادرجان در میدان تره بار/پرتغال خوردن به سبک میدونی ها پایگاه خبری لقمه: سریالی که با هدف حق طلبی و تاکید بر حق الناس توسط سعید نعمت الله نوشته شد.
تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان داده است که مصرف مکمل پتاسیم پس از جراحی قلب باعث صرفه جویی در هزینه های بیمار می شود و از خطرات بیشتر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی یا سایر اختلالات ریتمی پیشگیری می کند.