دومین نمایشگاه بین المللی تخصصی گوشت و فرآورده‌های گوشتی حلال آغاز به کار کرد


پایگاه خبری لقمه: دومین دوره نمایشگاه بین المللی محصولات پروتئینی حلال (میتکس 2017) امروز(دوشنبه) با حضور «علی اکبر مهرفرد» قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی و «علیرضا رفیعی پور» رییس سازمان دامپزشکی کشور در محل دایمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نمایشگاه «میتکس» محل تلاقی صنعت و محصولات که همه زنجیره تولید، بسته‌بندی، توزیع و فروش انواع گوشت خام دام، طیور، آبزیان و محصولات فرآوری شده پروتئینی را در بر می گیرد و اصلی‌ترین هدف آن تامین نیاز کشورهای مسلمان به محصولات حلال به ‌ویژه در منطقه خاورمیانه، CIS و اروپای شرقی با جمعیتی نزدیک به 450 میلیون نفر است.

این نمایشگاه محصولات پروتئینی حلال با حضور 99 غرفه‌گذار ایرانی و 15 کشور جهان در فضایی به وسعت بیش از 6200 متر مربع و در سالن‌های 10 و 11 و E 25 نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران دایر است.
 
در این نمایشگاه علاوه بر شرکت‌کنندگان داخلی نمایندگانی از کشورهای اسپانیا، استرالیا، آلمان، امارات متحده عربی، اوکراین، برزیل، مغولستان، چین، لیتوانی، ایتالیا، دانمارک، هلند، انگلستان‌، بلژیک و سوئیس حاضرند و پیش‌بینی می‌شود حدود 15 هزار نفر بازدیدکننده داخلی و یک هزار نفر بازدید کننده خارجی از 22 تا 25 آبان‌ماه از این نمایشگاه دیدن کنند. 
 
همچنین با هماهنگی‌های انجام شده از سوی انجمن واردکنندگان فرآورده‌های خام دامی تاکنون حضور هیات‌های بلندپایه تجاری از کشورهای هلند، نیوزلند، پرتغال، فرانسه، بلغارستان، استرالیا، بلژیک، لبنان، آذربایجان، افغانستان، آلمان، ترکیه و آرژانتین در نمایشگاه قطعی شده است. 
 
در حاشیه این نمایشگاه‌ سمینارهای علمی و آموزشی با عنوان «روش‌های پیشگیری از انتقال بیماری‌های انگلی از گوشت» و «آشنایی با عملکرد بهداشت سردخانه» در روز نخست، سمینار «فرآورده‌های گوشتی تخمیری» و سمینار «کاربرد نشاسته سیب‌زمینی در تولید فرآورده‌های گوشتی» و سمینار «سنسورها بر پایه گوشی‌های هوشمند برای تشخیص کیفیت گوشت و فرآورده‌های گوشتی» در روز دوم خواهد بود.
 
سمینارهای «اثر رفاه دام و طیور بر کیفیت گوشت» و «مدیریت فرآیند تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های کشورهای صادرکننده» در روز سوم و چهار سمینار با عناوین «آشنایی با کاربرد HACCP در صنعت گوشت»، «بررسی کنترل کیفیت گوشت»، «تکنولوژی تولید خمیر مرغ، روش‌ها و فرآیند‌ها» و «نقش فرآورده‌های گوشتی در تغذیه ورزشکاران» در عمل فضایی منحصر به فرد به این نمایشگاه بخشیده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 13443 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان بازدید: 2722 ساعت: 2:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
2 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
3 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور
4 این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
5 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
6 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
7 یک کارخانه غذایی افتتاح شد/ حتی یک ریال تسهیلات نگرفتیم ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
8 گزارش تصویری افتتاح کارخانه صنایع مواد غذایی موجان ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
9 امضای تفاهم‌نامه با سازمان غذا و دارو برای تسریع ترخیص فرآورده‌های دارویی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
10 دبیر انجمن صنایع لبنی ایران از کوچک شدن بازار فرآورده های لبنی خبر داد ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
11 نشان ایمنی غذا به کدام شرکت تعلق می گیرد/ توانایی ایران در صادرات غذای حلال ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا باید شیرینی و کیک را در خانه پخت؟ حتما می‌دانید كه قند و شیرینی زیاد برای شما بد است...

  تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان داده است که ...

  چگونه ورزشکاران نوجوان می توانند با پروتئین عضله سازی کنند؟ پایگاه خبری لقمه: تمرین باعث ساخت عضله می شود:اگرچ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت