دومین نمایشگاه بین المللی تخصصی گوشت و فرآورده‌های گوشتی حلال آغاز به کار کرد


پایگاه خبری لقمه: دومین دوره نمایشگاه بین المللی محصولات پروتئینی حلال (میتکس 2017) امروز(دوشنبه) با حضور «علی اکبر مهرفرد» قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی و «علیرضا رفیعی پور» رییس سازمان دامپزشکی کشور در محل دایمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نمایشگاه «میتکس» محل تلاقی صنعت و محصولات که همه زنجیره تولید، بسته‌بندی، توزیع و فروش انواع گوشت خام دام، طیور، آبزیان و محصولات فرآوری شده پروتئینی را در بر می گیرد و اصلی‌ترین هدف آن تامین نیاز کشورهای مسلمان به محصولات حلال به ‌ویژه در منطقه خاورمیانه، CIS و اروپای شرقی با جمعیتی نزدیک به 450 میلیون نفر است.

این نمایشگاه محصولات پروتئینی حلال با حضور 99 غرفه‌گذار ایرانی و 15 کشور جهان در فضایی به وسعت بیش از 6200 متر مربع و در سالن‌های 10 و 11 و E 25 نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران دایر است.
 
در این نمایشگاه علاوه بر شرکت‌کنندگان داخلی نمایندگانی از کشورهای اسپانیا، استرالیا، آلمان، امارات متحده عربی، اوکراین، برزیل، مغولستان، چین، لیتوانی، ایتالیا، دانمارک، هلند، انگلستان‌، بلژیک و سوئیس حاضرند و پیش‌بینی می‌شود حدود 15 هزار نفر بازدیدکننده داخلی و یک هزار نفر بازدید کننده خارجی از 22 تا 25 آبان‌ماه از این نمایشگاه دیدن کنند. 
 
همچنین با هماهنگی‌های انجام شده از سوی انجمن واردکنندگان فرآورده‌های خام دامی تاکنون حضور هیات‌های بلندپایه تجاری از کشورهای هلند، نیوزلند، پرتغال، فرانسه، بلغارستان، استرالیا، بلژیک، لبنان، آذربایجان، افغانستان، آلمان، ترکیه و آرژانتین در نمایشگاه قطعی شده است. 
 
در حاشیه این نمایشگاه‌ سمینارهای علمی و آموزشی با عنوان «روش‌های پیشگیری از انتقال بیماری‌های انگلی از گوشت» و «آشنایی با عملکرد بهداشت سردخانه» در روز نخست، سمینار «فرآورده‌های گوشتی تخمیری» و سمینار «کاربرد نشاسته سیب‌زمینی در تولید فرآورده‌های گوشتی» و سمینار «سنسورها بر پایه گوشی‌های هوشمند برای تشخیص کیفیت گوشت و فرآورده‌های گوشتی» در روز دوم خواهد بود.
 
سمینارهای «اثر رفاه دام و طیور بر کیفیت گوشت» و «مدیریت فرآیند تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های کشورهای صادرکننده» در روز سوم و چهار سمینار با عناوین «آشنایی با کاربرد HACCP در صنعت گوشت»، «بررسی کنترل کیفیت گوشت»، «تکنولوژی تولید خمیر مرغ، روش‌ها و فرآیند‌ها» و «نقش فرآورده‌های گوشتی در تغذیه ورزشکاران» در عمل فضایی منحصر به فرد به این نمایشگاه بخشیده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 13443 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان بازدید: 218 ساعت: 2:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات محصولات غذایی سختگیرانه‌تر می شود ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
2 97؛ سال ارتقای کیفیت نان /تغییر تدریجی در ذائقه مردم ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
3 عطاری‌هایی که دارو عرضه کنند، متخلفند/عطاری‌ها چه فرآورده‌هایی را می‌توانند ارائه کنند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
4 پالم از لبنیات و مواد لبنی حذف شد/راهکاری برای کاهش نمک نان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
5 محصولات خرده‌فروشی قابل ردیابی می‌شوند/شالیزارهای برنج شناسنامه‌دار می‌شوند ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
6 برنج‌های لاستیکی و پلاستیکی به هیچ عنوان صحت ندارد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
7 ۱۸ واحد تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی تعطیل شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
8 این پنج فرآورده‌ی گوشتی برای سلامتی بدن مضراند یا مفید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ شهريور
9 داروخانه‌ها تنها محل عرضه مجاز فرآورده‌های طبیعی و سنتی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
10 داروی گیاهی «ضد سینوزیتی» به بازار می‌آید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  غذاهای ضد سرماخوردگی همان طور که می‌دانید رژیم غذایی و سبک زندگی در ابت...

  بهبود سنگ کلیه با مالیدن روغن شوید دکتر کردافشاری متخصص طب سنتی گفت: گرم نگه داشتن نا...

  نظم غذایی، کلید درمان اضافه وزن پایگاه خبری لقمه: چند روز پیش بود که دکتر فریدون ع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چاقی از چه سنی به سراغ دختران می آید؟ تناسب اندام در برخی از کشورها بسیار افت کرده و حتی خردسالان هم بسیار چاق شده اند.
8 خطایی که موقع مسواک زدن انجام می‌دهیم مسواک را برمی‌داریم، کمی خمیردندان روی آن می‌گذاریم و مسواک زدن را شروع می‌کنیم و بسته به حال و حوصله‌مان، یک یا چند دقیقه‌ای هم مسواک می‌زنیم. اما متاسفانه در مورد این کار هم مانند هر عادت دیگری ممکن است دچار روزمرگی و در نتیجه اشتباهاتی شویم که نتیجه‌اش پوسیدگی دندان‌ها و بیماری‌های لثه است.
اختلالات رفتاری در کودکان با این نوشیدنی‌ها خانواده‌ها سعی کنند از همان سنین کودکی به شدت از دادن نوشابه به فرزندانشان جلوگیری کنند و دوغ را جایگزین آن نمایند.
پیشنهادهای کم‌حجم و پرکالری برای لاغرها متاسفانه برخی از افراد برای افزایش وزن غذاهای پرکالری، چرب ولی بدون ارزش تغذیه‌ای مصرف می‌کنند ولی بعد از مدتی که به وزن دلخواه رسیدند، دچار مشکلات فراوانی می‌شوند.