دومین نمایشگاه بین المللی تخصصی گوشت و فرآورده‌های گوشتی حلال آغاز به کار کرد


پایگاه خبری لقمه: دومین دوره نمایشگاه بین المللی محصولات پروتئینی حلال (میتکس 2017) امروز(دوشنبه) با حضور «علی اکبر مهرفرد» قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی و «علیرضا رفیعی پور» رییس سازمان دامپزشکی کشور در محل دایمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نمایشگاه «میتکس» محل تلاقی صنعت و محصولات که همه زنجیره تولید، بسته‌بندی، توزیع و فروش انواع گوشت خام دام، طیور، آبزیان و محصولات فرآوری شده پروتئینی را در بر می گیرد و اصلی‌ترین هدف آن تامین نیاز کشورهای مسلمان به محصولات حلال به ‌ویژه در منطقه خاورمیانه، CIS و اروپای شرقی با جمعیتی نزدیک به 450 میلیون نفر است.

این نمایشگاه محصولات پروتئینی حلال با حضور 99 غرفه‌گذار ایرانی و 15 کشور جهان در فضایی به وسعت بیش از 6200 متر مربع و در سالن‌های 10 و 11 و E 25 نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران دایر است.
 
در این نمایشگاه علاوه بر شرکت‌کنندگان داخلی نمایندگانی از کشورهای اسپانیا، استرالیا، آلمان، امارات متحده عربی، اوکراین، برزیل، مغولستان، چین، لیتوانی، ایتالیا، دانمارک، هلند، انگلستان‌، بلژیک و سوئیس حاضرند و پیش‌بینی می‌شود حدود 15 هزار نفر بازدیدکننده داخلی و یک هزار نفر بازدید کننده خارجی از 22 تا 25 آبان‌ماه از این نمایشگاه دیدن کنند. 
 
همچنین با هماهنگی‌های انجام شده از سوی انجمن واردکنندگان فرآورده‌های خام دامی تاکنون حضور هیات‌های بلندپایه تجاری از کشورهای هلند، نیوزلند، پرتغال، فرانسه، بلغارستان، استرالیا، بلژیک، لبنان، آذربایجان، افغانستان، آلمان، ترکیه و آرژانتین در نمایشگاه قطعی شده است. 
 
در حاشیه این نمایشگاه‌ سمینارهای علمی و آموزشی با عنوان «روش‌های پیشگیری از انتقال بیماری‌های انگلی از گوشت» و «آشنایی با عملکرد بهداشت سردخانه» در روز نخست، سمینار «فرآورده‌های گوشتی تخمیری» و سمینار «کاربرد نشاسته سیب‌زمینی در تولید فرآورده‌های گوشتی» و سمینار «سنسورها بر پایه گوشی‌های هوشمند برای تشخیص کیفیت گوشت و فرآورده‌های گوشتی» در روز دوم خواهد بود.
 
سمینارهای «اثر رفاه دام و طیور بر کیفیت گوشت» و «مدیریت فرآیند تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های کشورهای صادرکننده» در روز سوم و چهار سمینار با عناوین «آشنایی با کاربرد HACCP در صنعت گوشت»، «بررسی کنترل کیفیت گوشت»، «تکنولوژی تولید خمیر مرغ، روش‌ها و فرآیند‌ها» و «نقش فرآورده‌های گوشتی در تغذیه ورزشکاران» در عمل فضایی منحصر به فرد به این نمایشگاه بخشیده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 13443 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان بازدید: 2459 ساعت: 2:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
2 یک کارخانه غذایی افتتاح شد/ حتی یک ریال تسهیلات نگرفتیم ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
3 گزارش تصویری افتتاح کارخانه صنایع مواد غذایی موجان ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
4 امضای تفاهم‌نامه با سازمان غذا و دارو برای تسریع ترخیص فرآورده‌های دارویی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
5 دبیر انجمن صنایع لبنی ایران از کوچک شدن بازار فرآورده های لبنی خبر داد ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
6 نشان ایمنی غذا به کدام شرکت تعلق می گیرد/ توانایی ایران در صادرات غذای حلال ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر
7 خطرناک ترین سموم غذایی و فرآورده های کشاورزی تقلبی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
8 کاهش 10 درصد قیمت سه محصول لبنی ابلاغ شد ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۸ مهر
9 جزئیات کاهش قیمت ۳ محصول لبنی اعلام شد ۱۴۰۰ جمعه ۱۶ مهر
10 نامه انجمن صنایع لبنی به رئیس‌جمهور برای ابلاغ قیمت جدید لبنیات ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۸ تير
11 تکذیب افزایش قیمت محصولات لبنی ۱۴۰۰ شنبه ۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مغز با صبحانه بیدار می‌شود همواره شنیده‌ایم که پزشکان از صبحانه به عنوان مهم‌...

  کدام گروه خونی خطر ابتلا به "دیابت" را افزایش می‌دهد؟ در یک بررسی جدید آمده است برخی از انواع گروه‌های ...

  نقش غذاهای آماده به مصرف و سبزیجات آلوده در ابتلا به هپاتیت A یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه هپاتیت A دارای من...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم آسم بیماری التهابی و انسدادی راه‌های هوایی است که با سرفه‌های مکرر، خس‌خس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سس‌ها، فست‌فودها،‌ ژله و بستنی ایجاد می‌شود.
۱۰ عادتی که باعث می‌شود چاق شوید اگر کاهش وزن آسان بود، هیچکس اضافه وزن نداشت! حقیقت این است که رولت تخم مرغ، خیلی خوشمزه‌تر از نیمرو است، مزه‌ی سیب زمینی سرخ‌کرده خیلی بهتر از سالاد کنار غذاست، و مرغ هم لذیذتر خواهد شد اگر آنرا سوخاری کرده باشید.
چرا نباید از مكمل‌های غذایی استفاده كرد؟ دكتر امیرحسین بنی‌احمد، كارشناس ارشد دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز گفت: ‌اگر سیستم گوارش فرد سالم باشد و بتواند غذاها را هضم و جذب كند، به راحتی می‌تواند با رژیم‌های غذایی مواد غذایی مورد نیاز خود را تامین كند.
چگونه سریع و سالم چاق شویم؟ بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغر بوده و نمی دانند، چگونه چاق شوند. هرچند اکثر افراد بدنبال لاغری هستند، اما خیلی ها هم چاق شدن برایشان آرزو است. بعضی ها برای شرکت در تیم های ورزشی و یا ماندن در تیم نیاز به چاق شدن دارند. بعضی دیگر احساس می کنند که با چاق شدن زیباتر و سالم تر بنظر می رسند. بدون توجه به دلیل شما برای چاقی، چگونگی چاق شدن بدون اینکه بسلامتی شما آسیبی برسد، در مقاله امروز راستینه بررسی شده است.