به گزارش پایگاه خبری لقمه ، «منوچهر دادگرنژاد» تأکید کرد: جمع آوری و انباشت سیب صنعتی در معابر با اصول بهداشتی مغایرت دارد؛ همه مراحل فرآوری مواد غذایی، باید تحت اصول سلامت محور صورت گیرد.
وی با اشاره به برگزاری جلسه ای درکمیته سیب استان آذربایجان غربی به منظور پیشگیری از معضلات بهداشتی احتمالی، ادامه داد: بنا به پیشنهادهای کارشناسی مدیران معاونت غذا و دارو، مقرر شد این محصولات در محل باغ، داخل جعبه، جمع آوری و به سمت کارخانه های کنسانتره حمل شود.
وی ادامه داد: پیشنهاد دیگر این بود که سیب های صنعتی با جعبه جمع آوری شده و سپس حمل و تخلیه آنها در خودروهای مستقر صورت گیرد و سپس برای فرآوری به کارخانه ها، حمل شود.
این مقام مسؤول در اداره کل امور غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: حتی برای اخذ نتایج بهتر تصمیمات اخذ شده ، مقرر شد که اعضای حاضر در کمیته سیب استان ، نسبت به اطلاع رسانی محیطی و موثر از طریق رسانه های جمعی اقدامات مناسب انجام دهند.
دادگرنژاد در پایان یادآور شد: عدم رعایت ضوابط بهداشتی در فرآوری محصول در هر مرحله ای، تخلف به حساب می آید و کارشناسان در معاونت های غذا و دارو ملزم هستند درصورت مشاهده چنین مواردی برابر قانون نسبت به جمع آوری و امحای آن اقدام کنند.
نقل از : سازمان غذا و دارو