ویتامین‌هایی که آستیگماتیسم چشم را درمان می کند


پایگاه خبری لقمه: آستیگماتیسم بیماری ارثی چشمی است که در تمام عمر باقی می ماند.درجه این مشکل به ندرت ممکن است از میزان اولیه بالاتربرود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اما همان میزان کم نیز باعث بروز مشکلاتی مانند تاری دید،سردرد،سرگیجه و…می شود.در آستیگماتیسم، قرنیه یا عدسی در یک جهت انحنای بیشتری از جهت دیگر دارد.در بیشتر موارد آستیگماتیسم با مشکلات بینایی مانند نزدیک بینی یا دوربینی همراه است.در ادامه با آی.مانکن همراه باشید.

 

– ویتامین A را فراموش نکنید!

یکی از ویتامین‌های مفید برای تقویت بینایی،ویتامین A است.منابع طبیعی این ویتامین،سبزی‌هایی مانند اسفناج،هویج و کدو زمستانی است.

رژیم غذایی سرشار از این سبزی‌ها،نیاز طبیعی بدن به ویتامین A را تأمین می‌کند.اگر از ویتامینA برای بهبود آستیگماتیسم استفاده می‌کنید،به خاطر داشته باشید که باید میزان بیشتری از سبزی‌های گفته‌شده مصرف نمایید. در میوه‌جات بیش از همه خربزه، گیلاس،موز،خرما، هلو و پرتقال دارای ویتامین آ هستند.
 

– ویتامین B،دوست چشم شماست

این ویتامین نیز برای رفع آستیگماتیسم مؤثراست؛ گوشت،ماهی سالمون،گوشت طیور،تخم‌مرغ، لبنیات، آووکادو و… منابع سرشاری از این ویتامین هستند.این مواد غذایی علاوه بر ویتامین B، سرشار از پروتئین نیز هست.
 

– ویتامین C را دریابید!

این ویتامین و آنتی‌اکسیدان،برای درمان آستیگماتیسم مفید است.این ویتامین یعنی وارد جریان خون شده و اثر شیمیایی موادی را که به بافت‌های بدن آسیب می‌رسانند خنثی می‌کند.

همچنین باعث محافظت پوست در برابر اشعه ماورای بنفش نور خورشید می‌شود.همچنین این ویتامین به افزایش قدرت ایمنی بدن،تقویت بینایی،استحکام لثه‌ها و دندان‌ها کمک می‌کند.پرتقال، سبزی‌های سبز تیره، فلفل، توت‌فرنگی و… سرشار از این ویتامین هستند.
 

– ریزمغذی‌های پرخاصیت

روی، منیزیم و کلسیم مواد مغذی دیگری هستند که در جهت تقویت بینایی و درمان آستیگماتیسم چشم مفید هستند. لوبیا و مرغ سرشار از روی، دانه کدوتنبل، سویا، لوبیا، دانه آفتابگردان و ماهی سرشار از منیزیم و لوبیا چشم‌بلبلی، ماست، پنیر، شیر و دیگر محصولات لبنی سرشار از کلسیم هستند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 13472 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان بازدید: 2717 ساعت: 9:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
4 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
5 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
6 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
7 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
8 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
9 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
10 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
11 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، از کاهش خطر ابتل...

  از سیستم قلب و عروق با مصرف سیر محافظت کنید سیر تازه منبع خوبی از ویتامین ها،مواد معدنی ومواد ...

  چربی های رژیم غذایی، بر کیفیت اسپرم اثر دارند این یافته‌ها نشان می‌دهد که رابطه‌ای میان عوامل قا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
بفرمایید غذای محلی واقعا هیچ لذتی به پای خوردن نمی‌رسد، همه ما غذاخوردن را دوست داریم مخصوصا بر سر سفره غذاهای سنتی و محلی كشورمان بنشینیم.
دیابتی‌ها پائیز را با سیب سپری کنند آغاز فصل پاییز به معنای وارد شدن به فصل انواع سیب هاست که از دیرباز به عنوان مظهر سلامتی شناخته شده است.
آیا رنگها بر ذائقه تاثیر میگذارند؟ نتایج بررسی های اخیر نشان می دهد، رنگ هایی که برای منزل انتخاب می کنید می تواند روی ذائقه اعضای خانواده تأثیر بگذارد، خواب را بهبود دهد و حتی زندگی را بانشاط کند! اما چگونه؟