آیا میزان ویتامین D در ناباروری موثر است؟


پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد زنان دارای میزان پایین ویتامین D در مقایسه با زنان دارای میزان عادی ویتامین D، کمتر در درمان ناباروری از طریق تکنولوژی باروری ART موفق خواهند بود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، یافته ها از بررسی ۱۱ مطالعه منتشرشده بدست آمده که در مجموع شامل ۲۷۰۰ زن در معرض درمان با ART بود. در شیوه ART، لقاح آزمایشگاهی و جنین فریزشده برای رسیدن به بارداری منتقل می شوند.

 
محققان بریتانیایی دریافتند زنان دارای میزان کافی ویتامین D در مقایسه با زنان دارای میزان پایین ویتامین D، ۳۴ درصد بیشتر دارای تست بارداری مثبت خواهند بود، ۴۶ درصد بیشتر به بارداری بالینی دست می یابند، و یک سوم بیشتر نوزاد زنده به دنیا می آورند.
 
طبق این مطالعه، هیچ رابطه ای بین میزان ویتامین D و سقط جنین مشاهده نشد.
 
به گفته محققان دانشگاه بیرمینگام، تنها ۲۶ درصد زنان حاضر در این مطالعه دارای میزان کافی ویتامین D بودند.
 
آنها تاکید می کنند این یافته ها فقط رابطه را نشان می دهد و اثبات نکرده است که مصرف مکمل ویتامین D می تواند به بهبود شانس بچه دارشدن بعد از ART کمک کند.
 
دکتر جاستین چو، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «اگرچه این رابطه شناسایی شده است، اما تاثیر کمبود یا عدم کمبود ویتامین D بر موفقیت در باروری باید در آزمایشات بالینی آزمایش شود.»
 
وی تاکید می کند مصرف خودسرانه و بیش از اندازه مکمل ویتامین D می تواند موجب اووردوز این ویتامین شده و کلسیم بیش از اندازه زیاد در بدن تشکیل شود که می تواند منجر به تضعیف استخوان ها و آسیب به قلب و کلیه ها شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13511 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر بازدید: 2321 ساعت: 9:47 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
4 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
5 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
6 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
7 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
8 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
10 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین خوراكی ها برای تسكین میگرن میگرن را باید جز بیماری هایی دانست كه واقعا فرد را...

  بهداشت و تغذیه در سفر رعایت نكات بهداشتی در همه حال لازم است؛ اما دلیل ا...

  آرام خوردن و درست جویدن غذا در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان پایگاه خبری لقمه: آیا محدودیت فروش نان واقعیت دارد؟ قرار است صحت و سقم این موضوع در کارگروه آرد و نان طی روزهای آتی با حضور سازمان های متولی و تشکل های بخش خصوصی مورد بررسی قرار گیرد.
آشنایی با ترسناک‌ترین دروغ‌ها و تقلب‌های رایج غذایی فهرست تقلب های رایج در مواد غذایی را بخوانید تا حواستان باشد هر خوراکی رنگ و لعاب داری را سر سفره تان راه ندهید. منظورمان از این مطلب این است که هشدار بدهیم چه کارهایی می شود برای تولید یک محصول غیراستاندارد انجام داد.
جهان زیر بال‌ مرغ‌های تایسون صنایع غذایی تایسون که با نام تجاری TSNشناخته می‌شود، در سال ۱۹۳۵ توسط جان تایسون John W. Tyson در شهر اسپرینگدیل Springdale واقع در ایالت آرکانزاس ایالات متحده آمریکا تاسیس شد.
خوردن با لذت غذا همراه با یادآوری نعمت «عبادت» است بعضی از ائمه در اقوالشان هست که انگور را با لذت می‌خوردند؛ به اعتبار این که خداوند این مزه و این لذت را در آن نعمت قرار داده، لذا خود این خوردن، عبادت است.