آشنایی با خواص انبه


پایگاه خبری لقمه: میوه انبه جزءمیوه هایی است که برگ، گل، میوه و هسته آن مصارف خوراکی دارند

آشنایی با خواص انبه
خواص انبه : انبه Mango
نام علمی انبه : Mangifera indica
به گزارش پایگاه خبری لقمه، انبه درختی است زیبا كه ارتفاع آن تا 10 متر می رسد . منشا انبه هند و مالزی و برمه می باشد ولی هم اكنون در تمام مناق استوایی و حاره كشت می شود . انبه از 4000 سال پیش وجود داشته است .
برگهای این درخت نیزه ای شكل ، گلهای آن زرد یا قرمز رنگ و بصورت خوشه ای وجود دارد . میوه آن كه انبه یا منگو نامیده می شود بیضوی شكل و دارای طعمی مطبوع وشیرین بوده و دارای هسته ای نسبتا بزرگ است . انبه در اوائل ماه می می رسد و تا اوائل سپتامبر موجود است .
انبه رسیده از نظر طب قدیم ایران گرم و خشك و نارس آن سرد و خشك است . انبه نارس تولید كننده بلغم و سودا در بدن می باشد .
1)انبه بسیار مقوی بوده و تقویت كننده بدن است .
2)انبه تقویت كننده قوای جنسی است .
3)رنگ صورت را درخشان می كند .
4)دهان را خوشبو می كند .
5)ادرار آور است .
6)یبوست را برطرف می كند .
7)انبه دارای مقدر زیادی اسید گالیك است . بنبراین سیستم هضم را ضد عفونی و تمیز می كند .
8)انبه تمیز كننده خون می باشد .
9)خوردن انبه بوی بد بدن را از بین می برد .
10)انبه حرارت بدن را كاهش می دهد و تب را پائین می آرود .
11)برای رفع اسهال مفید است .
12)خوردن انبه ، سردرد ، تنگی نفس و سرفه را از بین می برد .
13)برای درمان بواسیر مفید است .
14)عطش را برطرف می كند.
15)انبه چون گرم است برای گرم مزاجان مناسب نیست و این اشخاص باید آنرا با سكنجبین بخورند .
خواص مغز هسته انبه
انبه دارای هسته بزرگی است كه در وسط آن مغز آن قرار درد كه بجای مغز بادام می توان از آن در شیرینی جات استفاده كرد .
مغز هسته انبه از نظر طب قدیم ایران سرد و خشك است .
1-خوردن مغز هسته اسهال را برطرف می كند .
2-برای معالجه سرماخوردگی مصرف می شود .
3-سرفه های سخت را درمان می كند .
4-درمان كننده بواسیر خونی است .
5-خانم هائیكه دچار خونریزی از رحم می باشند و یا بین دو عادت ماهیانه خونریزی دارند برای رفع آن باید از مغز انبه استفاده كنند .
6-مغز هسته انبه كرم كش و ضد اسهال است .
7-برای تسكین آسم و تنگی نفس مفید است .
8-ضد استفراغ است .
دیگر خواص درخت انبه
1.گل انبه سرد و خشك است و اسهال را رفع می كند .
2.اگر شكوفه درخت انبه را خشك كرده و هر روز حدود 3 گرم آنرا با 10 گرم شكر بخورند سرعت انزال را معالجه می كند .
3.صمغ درخت انبه را با روغن و آبلیمو مخلوط كنید برای ناراحتی های پوست مفید است .
4.برای برطرف كردن ریزش مو ، آب برگهای درخت انبه را روی سر بمالید .
5.برای تقویت دندان و لثه دم كرده برگ درخت انبه را مضمضه كنید .
مضرات انبه :
هضم انبه برای بعضی از افراد سخت است و ممكن است ایجاد خارش و دمل نمائید .
اگر خون انبه ایجاد نفخ بكند باید آنرا با زنجبیل خورد .

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست



 




کد: 8617 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي بازدید: 3306 ساعت: 11:02 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۸ اسفند
2 کاهش 50 درصدی واردات دارو تا پایان سال ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
3 تعیین سبد معیشت خانوار کارگری/ برگزاری جلسه کمیته دستمزد ۱۴۰۰ شنبه ۲۵ دي
4 صابر پرنیان: نهضت صنعت داخلی در واکنش به تحریم ها/گلایه صنایع از بروکراسی‌های اداری و تحریم‌های داخلی نه تحریم‌های خارجی ۱۳۹۹ دوشنبه ۶ بهمن
5 اختلاف قابل توجه قیمت میوه در بازار و مغازه‌ها ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
6 تفاهم نامه سه جانبه برای ترویج محصول سالم زنان روستایی و عشایری امضا شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
7 جلوگیری از پیری زودرس با مصرف این میوه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
8 علی‌اصغر مونسان «رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری» منصوب شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
9 ارتباط انبه با بیماری التهاب روده ! ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۰ مرداد
10 کدام میوه ها خواص درمانی و سلامتی بیشتری دارند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
11 پیشگیری ار سرطان با خوردن انبه ۱۳۹۶ جمعه ۶ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر ابتلا به سرطان مری با مصرف چای داغ یک فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اینکه سرطان م...

  سبوس گندم، برای سیستم گوارشی مفید است لقمه: سبوس گندم، فیبر غذایی است که در آب حل نمی شو...

  با این 10 غذا پوستتان پیر می شود تابه‌حال فکر کرده‌اید که چرا پس از چندین روز تعطیل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گرم کردن دوباره این غذاها سرطان‌زاست پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شوند.
تغذیه در شرایط بحران كمبود غذا اولین پیامد شرایط بحران می‌باشد كه می‌تواند منجر به قحطی و ایجاد سوء تغذیه‌های پروتئین انرژی وك مبود ریز مغذی‌ها و در نتیجه تشدید شرایط بحران و شیوع انواع بیماری‌ها و یا افزایش مرگ و میر شود.
توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند
آشنایی با خواص گوشت شترمرغ پایگاه خبری لقمه: گوشت شترمرغ در دسته گوشت‌های قرمز طبقه بندی ‌می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.