درمان سینوزیت با آنتی‌بیوتیک موضعی امکان پذیر نیست


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص گوش و حلق و بینی با بیان اینکه درمان سینوزیت با آنتی‌بیوتیک موضعی امکان پذیر نیست، گفت: شستشوی بینی با سرم و پنی‌سیلین بر درمان سینوزیت تاثیری ندارد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر محمد پورحاجی غلامی در گفتگویی، درباره شایعات پزشکی پیرامون درمان سینوزیت ، اظهارداشت: می‌گویند برای درمان سینوزیت، پنی‌سیلین ۸۰۰ را با سرم فیزیولوژی مخلوط کنید و روزی پنج‌بار حلق و بینی را  با آن شستشو بدهید و یا آنتی بیوتیک را بخور دهید؛ اما ما هیچ گونه درمان موضعی برای بینی و درمان سینوزیت نداریم.

 
وی افزود: درمان سینوزیت فقط از طریق درمان داروهای خوراکی و تزریقی امکان پذیر است و شست‌شوی بینی با پنی‌سیلین نوعی درمان موضعی محسوب می شود که هیچگونه اثری ندارد.
 
پورحاجی غلامی تصریح کرد: درمان روتین سینوزیت برای بیماران سرپایی به صورت خوراکی و برای بیماران بستری به صورت تزریقی انجام می گیرد.
 
این متخصص گوش و حلق و بینی ادامه داد: هم اکنون آنتی بیوتیک های موضعی برای گوش در داروخانه ها موجود است اما برای بینی چنین دارویی وجود ندارد.
 
پورحاجی غلامی درباره ی آلودگی هوا اظهار کرد: توصیه در این زمینه اقداماتی مقطعی محسوب می شود. تا وقتی که مشکل سوخت و خودروهای آلاینده حل نشود این شرایط ادامه دارد.
 
این متخصص گوش و حلق و بینی تاکید کرد: افرادی که مشکلات قلبی و ریوی دارند حتی الامکان از خانه بیرون نروند زیرا آلودگی هوا مشکلات آنان را تشدید می کند.
 
وی با تاکید به مصرف شیر و مواد دارای آنتی ‌اکسیدان،  گفت: ماسک های استاندارد نیز می توانند تا حدودی کمک کننده باشند.
 
پورحاجی غلامی درباره اینکه چرا به هنگام آلودگی هوا مدارس و ادارات با هم تعطیل نمی شوند، اظهار کرد: آلودگی هوا برای افرادی که در سنین رشد هستند به مراتب خطرناک تر است، اگرچه برای افراد بزرگسال نیز که مشکلات قبلی دارند خطرات جدی را به دنبال داشته و حتی احتمال مرگ هم در این افراد وجود دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13782 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر بازدید: 2489 ساعت: 10:41 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ظروف تفلون کوتاه قدی می‌آورد/ ضایعات پوستی با ظروف تفلون افزایش یافت از آنجایی که استفاده از ظروف تفلون در بین مردم افز...

  چرا برخی افراد هیچ وقت لاغر نمی مانند؟ رژیم غذایی همیشه تنها عامل اضافه وزن و چاقی نیست. ...

  ماءالشعیر طعم‌دار و نوشابه چه فرقی با هم دارند؟ متاسفانه شناسایی محصولاتی که با اسانس تولید می‌شود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل پایگاه خبری لقمه: استیک، همبرگر، دنده گوشت گاو و هات داگ برای مغز افراد پیر مضر هستند.
یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن پایگاه خبری لقمه: حدود 90 درصد روغن مصرفی مردم از طریق واردات تامین می‌شود و رشد قیمت‌های جهانی هم میزان خروج ارز از کشور را برای تأمین دانه‌های روغنی، هر روز بیشتر می‌کند، این در حالی است که متوسط مصرف روغن در کشور ما 2 برابر استاندارد جهانی است.
غذاهای آلوده‌ای که سر از سفره‌های مردم درآورده‌اند «وجود روغن پالم در شیر به اثبات رسیده و گزارش آن نیز به رئیس جمهور داده شده است.» این سخن وزیر بهداشت در حاشیه همایش تغذیه با شیر مردم هرچند که نگران کننده بود، اما گویی حکایت از اتفاق تازه ای نداشت.
قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد پایگاه خبری لقمه: مردم قهوه سبز را برای چاقی، دیابت، فشار خون بالا، کلسترول بالا و بسیاری از شرایط دیگر مصرف می کنند، اما هیچ مدرک علمی خوبی برای حمایت از این موارد وجود ندارد.