اپلیکیشن هنر آشپزی پاسخی برای سوال همیشگی چی بپزم


پایگاه خبری لقمه:این اپلیکیشن حاوی بیش از 10.000 (ده هزار) دستور تهیه غذا و شیرینی است.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، ناصر زحمتکش مدیرعامل ماهنامه «هنر آشپزی» در مورد اپلیکشن «هنر آشپزی» گفت: مجموعه هنرآشپزی به عنوان نخستین نشریه تخصصی فارسی زبان، با محوریت آشپزی و قنادی و بیش از 15 سال فعالیت مداوم از آبان 1382 تاکنون، پس از تلاشی بی وقفه، اکنون اپلیکیشن «هنرآشپزی» را با محتوای نشریات «هنرآشپزی»، «هنرقنادی» و «هنر طباخی» عرضه کرده است.

وی افزود: این اپلیکیشن حاوی بیش از 10.000 (ده هزار) دستور تهیه غذا و شیرینی است. این دستورات حداقل 2 بار توسط کارشناسان خبره ما آزموده شده اند و سپس از آنها در آتلیه و استودیو/آشپزخانه هنرآشپزی عکس و فیلم تهیه شده است و در این اپلیکشین قرار داده شده است.

زحمتکش در مورد تفاوت محتوای آرشیو مجلات مذکور با این اپلیکشین گفت: علاوه بر محتوای نشریات، عکس های مراحل پخت که در مجله امکان چاپ نداشته اند و یا فیلم هایی که تاکنون منتشر نشده اند؛ تدریجاً تدوین و به این اپلیکیشن اضافه می شوند و شما هر روز به داده هایی جدیدتر دسترسی خواهید. داشت.

وی تصریح کرد: البته در بدو آغاز به کار اپلیکیشن، بیش از 500  ویدئوی آموزشی بارگزاری شده و قابل دسترسی است که همواره به تعداد آنها تا برابری نهایی تعداد دستورها و تعداد فیلم ها افزوده خواهد شد.

این مدرس آشپزی با تاکید بر اینکه طبقه بندی محتوای داخل اپلیکیشن نیز حاصل تجربه 15 ساله و دانش فنی سالیان طولانی تر همکاران ما است، اظهار داشت:  طبقه بندی انواع غذا، شیرینی و دسر در این اپلیکیشن، از دیدگاه های مختلف، اعم از: روش طبخ، نوع مواد اولیه اصلی، وعده مناسب جهت مصرف، تقسیم بندی منطقه ای و غیره می باشد.

ناصر زحمتکش در مورد کیفیت محتوای این اپلیکیشن تاکید کرد: این محتوا حاصل تلاش و همکاری صدها تن از اساتید که ذکر نام تک تک آنها در اینجا میسر نیست، می باشد. بدینوسیله مراتب امتنان خود از یکایک این عزیزان را به استحضار می رسانیم.

وی در پایان یاد آور شد: ضمناً امکان جستجوی پیشرفته این اپلیکیشن برای همیشه پاسخگوی پرسش همگانی «چی بپزم؟» خواهد بود.

شایان ذکر است که نصب این اپلیکیشن از طریق «کافه بازار» امکان پذیر و در هفته اول بارگذاری، استفاده از همه محتوای آن رایگان است.

 

گفت و گو: محمدصالح حجت الاسلامی
 




کد: 13813 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۹ دي بازدید: 970 ساعت: 2:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
2 ماجرای اپلیکیشن نذری یاب چیست!؟ ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  توت‌فرنگی، نوبرانه‌ای کم کالری توت‌فرنگی منبع خوبی از فیبر، ویتامین C، پتاسیم و آ...

  مواد غذایی پایین آورنده کلسترول خون لقمه: افزایش کلسترول خون یکی از عواملی است که جوام...

  چرا صورت پف می کند عوامل مختلف روحی، هورمونی، جسمانی و تغذیه ای می تو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا همیشه به دنبال غذاهای خوش طعم هستیم؟ حتی اگر شما بعد از خوردن یک وعده غذایی احساس گرسنگی نکنید بازهم برای خوردن دسر آماده هستید.
در رژیم چه اشتباهاتی نکنیم؟ محققان فهرست رایج‌ترین اشتباهات را در رژیم‌های لاغری تهیه کردند.رژیم غذایی لاغری و اشتباهات را در رژیم‌های لاغری و رایج‌ترین اشتباهی که افراد در برنامه کاهش وزن و لاغری خود مرتکب می‌شوند محاسبه غلط کالری مصرفی در برنامه رژیم غذایی است.بد‌ترین روش برای شروع رژیم غذایی لاغری کاهش ناگهانی میزان کربوهیدرات و در نتیجه از دست دادن مایع زیادی از بدن می‌باشد.
اگر کودک بد غذا دارید بخوانید بعضی از خردسالان علاقه‌ای به سبزیجات، گوشت و مواردی از این دست ندارند. صادقانه بیندیشید آیا این تمردها الگوبرداری از شما نیست؟ آخرین باری كه مقدار زیادی سبزی، حبوبات یا گوشت خورده‌اید را به‌یاد می‌آورید؟‌ در نزد فرزندتان با به‌به و چه‌چه و شادی از موادی كه كمتر به آن علاقه‌مند هستند میل كنید.
نظر گلاره عباسی درباره آشپزی مردها و زن‌ها كم و بیش اهل كار كردن در خانه است و تجربه خوبی در سوزاندن غذا دارد، اما تصمیم جدی گرفته است كه در سال 91 هم خانه‌داری و هم آشپزی‌اش را بهتر كند.