اپلیکیشن هنر آشپزی پاسخی برای سوال همیشگی چی بپزم


پایگاه خبری لقمه:این اپلیکیشن حاوی بیش از 10.000 (ده هزار) دستور تهیه غذا و شیرینی است.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، ناصر زحمتکش مدیرعامل ماهنامه «هنر آشپزی» در مورد اپلیکشن «هنر آشپزی» گفت: مجموعه هنرآشپزی به عنوان نخستین نشریه تخصصی فارسی زبان، با محوریت آشپزی و قنادی و بیش از 15 سال فعالیت مداوم از آبان 1382 تاکنون، پس از تلاشی بی وقفه، اکنون اپلیکیشن «هنرآشپزی» را با محتوای نشریات «هنرآشپزی»، «هنرقنادی» و «هنر طباخی» عرضه کرده است.

وی افزود: این اپلیکیشن حاوی بیش از 10.000 (ده هزار) دستور تهیه غذا و شیرینی است. این دستورات حداقل 2 بار توسط کارشناسان خبره ما آزموده شده اند و سپس از آنها در آتلیه و استودیو/آشپزخانه هنرآشپزی عکس و فیلم تهیه شده است و در این اپلیکشین قرار داده شده است.

زحمتکش در مورد تفاوت محتوای آرشیو مجلات مذکور با این اپلیکشین گفت: علاوه بر محتوای نشریات، عکس های مراحل پخت که در مجله امکان چاپ نداشته اند و یا فیلم هایی که تاکنون منتشر نشده اند؛ تدریجاً تدوین و به این اپلیکیشن اضافه می شوند و شما هر روز به داده هایی جدیدتر دسترسی خواهید. داشت.

وی تصریح کرد: البته در بدو آغاز به کار اپلیکیشن، بیش از 500  ویدئوی آموزشی بارگزاری شده و قابل دسترسی است که همواره به تعداد آنها تا برابری نهایی تعداد دستورها و تعداد فیلم ها افزوده خواهد شد.

این مدرس آشپزی با تاکید بر اینکه طبقه بندی محتوای داخل اپلیکیشن نیز حاصل تجربه 15 ساله و دانش فنی سالیان طولانی تر همکاران ما است، اظهار داشت:  طبقه بندی انواع غذا، شیرینی و دسر در این اپلیکیشن، از دیدگاه های مختلف، اعم از: روش طبخ، نوع مواد اولیه اصلی، وعده مناسب جهت مصرف، تقسیم بندی منطقه ای و غیره می باشد.

ناصر زحمتکش در مورد کیفیت محتوای این اپلیکیشن تاکید کرد: این محتوا حاصل تلاش و همکاری صدها تن از اساتید که ذکر نام تک تک آنها در اینجا میسر نیست، می باشد. بدینوسیله مراتب امتنان خود از یکایک این عزیزان را به استحضار می رسانیم.

وی در پایان یاد آور شد: ضمناً امکان جستجوی پیشرفته این اپلیکیشن برای همیشه پاسخگوی پرسش همگانی «چی بپزم؟» خواهد بود.

شایان ذکر است که نصب این اپلیکیشن از طریق «کافه بازار» امکان پذیر و در هفته اول بارگذاری، استفاده از همه محتوای آن رایگان است.

 

گفت و گو: محمدصالح حجت الاسلامی
 




کد: 13813 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۹ دي بازدید: 833 ساعت: 2:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
2 ماجرای اپلیکیشن نذری یاب چیست!؟ ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  پیشگیری از سرطان با نان سبوس دار با وجودی که نان های سبوس دار نسبت به نان های بدون ...

  سه خطای رایج در وعده‌ غذایی صبحانه صبحانه یکی از وعده‌های مهم غذایی و در عین حال یکی ...

  آزمون غذا در فصل امتحانات مادران هرکاری می‌کنند تا به خیال خود فرزندانشان از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.
علائم کم خونی چیست؟ کم خونی مشکلی است که بین خانم ها شایع است و آمار آن در زنانی که فعالیت بیشتری دارند، بالاست. اما علایم کم خونی چیست و چگونه می توان فهمید که دچار کمبود آهن شده ایم. فرشته همیشه از خستگی زیاد گلایه داشت.
فقط قند، قندتان را بالا نمی برد این اشتباه است که می‌گویند فقط کسانی در معرض خطر ابتلا به دیابت و مرض قند هستند که شکلات و شیرینی زیادی می‌خورند یا به خوردن غذاها و خوراکی‌های شیرین عادت دارند.
به خاطر پوستتان خوب بخورید فكر نمی‌كنیم بتوانیم كسی را پیدا كنیم كه دوست نداشته باشد  پوستش صاف، شفاف و خوشرنگ باشد . انسان ذاتا و بر اساس فطرت از زیبایی لذت می‌برد و پوست كه گسترده‌ترین عضو بدن است نقش مهمی در زیبایی ما دارد .