اپلیکیشن هنر آشپزی پاسخی برای سوال همیشگی چی بپزم


پایگاه خبری لقمه:این اپلیکیشن حاوی بیش از 10.000 (ده هزار) دستور تهیه غذا و شیرینی است.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، ناصر زحمتکش مدیرعامل ماهنامه «هنر آشپزی» در مورد اپلیکشن «هنر آشپزی» گفت: مجموعه هنرآشپزی به عنوان نخستین نشریه تخصصی فارسی زبان، با محوریت آشپزی و قنادی و بیش از 15 سال فعالیت مداوم از آبان 1382 تاکنون، پس از تلاشی بی وقفه، اکنون اپلیکیشن «هنرآشپزی» را با محتوای نشریات «هنرآشپزی»، «هنرقنادی» و «هنر طباخی» عرضه کرده است.

وی افزود: این اپلیکیشن حاوی بیش از 10.000 (ده هزار) دستور تهیه غذا و شیرینی است. این دستورات حداقل 2 بار توسط کارشناسان خبره ما آزموده شده اند و سپس از آنها در آتلیه و استودیو/آشپزخانه هنرآشپزی عکس و فیلم تهیه شده است و در این اپلیکشین قرار داده شده است.

زحمتکش در مورد تفاوت محتوای آرشیو مجلات مذکور با این اپلیکشین گفت: علاوه بر محتوای نشریات، عکس های مراحل پخت که در مجله امکان چاپ نداشته اند و یا فیلم هایی که تاکنون منتشر نشده اند؛ تدریجاً تدوین و به این اپلیکیشن اضافه می شوند و شما هر روز به داده هایی جدیدتر دسترسی خواهید. داشت.

وی تصریح کرد: البته در بدو آغاز به کار اپلیکیشن، بیش از 500  ویدئوی آموزشی بارگزاری شده و قابل دسترسی است که همواره به تعداد آنها تا برابری نهایی تعداد دستورها و تعداد فیلم ها افزوده خواهد شد.

این مدرس آشپزی با تاکید بر اینکه طبقه بندی محتوای داخل اپلیکیشن نیز حاصل تجربه 15 ساله و دانش فنی سالیان طولانی تر همکاران ما است، اظهار داشت:  طبقه بندی انواع غذا، شیرینی و دسر در این اپلیکیشن، از دیدگاه های مختلف، اعم از: روش طبخ، نوع مواد اولیه اصلی، وعده مناسب جهت مصرف، تقسیم بندی منطقه ای و غیره می باشد.

ناصر زحمتکش در مورد کیفیت محتوای این اپلیکیشن تاکید کرد: این محتوا حاصل تلاش و همکاری صدها تن از اساتید که ذکر نام تک تک آنها در اینجا میسر نیست، می باشد. بدینوسیله مراتب امتنان خود از یکایک این عزیزان را به استحضار می رسانیم.

وی در پایان یاد آور شد: ضمناً امکان جستجوی پیشرفته این اپلیکیشن برای همیشه پاسخگوی پرسش همگانی «چی بپزم؟» خواهد بود.

شایان ذکر است که نصب این اپلیکیشن از طریق «کافه بازار» امکان پذیر و در هفته اول بارگذاری، استفاده از همه محتوای آن رایگان است.

 

گفت و گو: محمدصالح حجت الاسلامی
 




کد: 13813 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۹ دي بازدید: 3454 ساعت: 2:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
2 ماجرای اپلیکیشن نذری یاب چیست!؟ ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف سبزیجات سدی در برابر سرماخوردگی استفاده از سبزی‌جات و لبنیات باعث می‌شود افراد کمت...

  سیگار و قلیان باعث پوسیده شدن مغز می‌شوند تحقیق انجام شده بر روی 8800 نفر افراد بالای 50 سال...

  با ذرت به جنگ با کم خونی بروید متخصصان تغذیه می‌گویند ذرت به دلیل اینکه غنی از ری...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا به آسانی نمی‌توان لاغر شد؟ خیلی‌ها شکایت دارند که با آب‌خوردن هم چاق می‌شوند. می‌گویند حتی اگر چیزی نخوریم و فقط نفس بکشیم باز هم چاق می‌شویم. اما این شکایت‌ها منحصر به چاق شدن نیست و کم کردن وزن هم برای خودش داستان دیگری است.
شکلات‌های تقلبی را از کجا بشناسیم؟ یکی از مسایلی که این روزها زیاد در مورد آن صحبت می‌شود، مساله گرانی مواد اولیه در صنایع غذا و به تبع آن تقلب‌هایی است که امکان دارد رخ دهد. از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده می‌شود و متاسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مساله جایگزین‌کردن جانشین‌هایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است.
نکاتی درباره‌ی عصاره های گوشت و مرغ در عصاره‌های آماده گوشت و مرغ یا سبزی، انواع چاشنی‌ها هم وجود دارد و پس از استفاده از آن‌ها، نیازی به اضافه کردن چاشنی به غذا نیست.
نمک همیشه مضر نیست تحقیقات انجام شده در دانشگاه آیووا در آمریکا نشان می‌دهند که نمک یک ماده طبیعی ضد افسردگی بوده و موجب بهبود خلق و خو می‌شود.