آنچه باید در مورد رنگ میوه‌ها بدانید


تنوع رنگی میوه‌ها و سبزی‌ها فقط برای لذت بردن از تماشای آنها نیست.به گفته محققان این رنگ‌ها به ما می‌گویند کدام رنگ از میوه‌ها و سبزیجات با کدام بیماری مقابله می‌کند و مصرف آنها احتمال ابتلا به کدام بیماری‌ها را در بدن به حداقل می رساند.

 به گزارش لقمه، نکته مهم این است  که تنها یک نوع میوه یا سبزی نمی‌تواند تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین کند به همین دلیل متخصصان تغذیه معتقدند  مصرف  انواع میوه‌ها و سبزی‌ها در رنگ‌های مختلف و گنجاندن آنها در سبد غذایی روزانه   می‌تواند در حفظ سلامت و تندرستی جسم موثر باشد.آنها بر این باورند این  خوراکی‌ها می‌توانند در حفظ سلامت و تندرستی جسم و کنترل  و پیشگیری از ابتلا به برخی بیماری‌ها  موثر می باشد. برای آنکه از رسیدن همه مواد به بدن خود مطمئن شوید میوه‌ها و سبزی‌های طبیعی و رنگی  را در نظر بگیرید و تا می‌توانید  از رنگ‌های متنوع  مصرف کنید  که نتیجه کار بدنی سالم و شاداب می‌شود.

مواد غذایی سبزرنگ سرشار از لوتئین، ایزوفلاونوئین، فلاونوئید و ایزوتیوسیانات، ویتامین C، کلسیم و فیبر است.
 

این رنگین‌کمان را به خاطر بسپارید


چطور آنها را در رژیم غذایی قرار دهید؟

  •  چای سبز بخورید
  •  به اسموتی‌های‌تان کلم‌پیچ، برگ چغندر یا اسفناج اضافه کنید.
  •  انواع سالادهای سبز را بخورید
  •  لوبیا سبز‌های فریز شده  را در مایکروویو استفاده کنید
  •  بروکلی بخارپز درست کنید
  •  به ساندویچ‌های‌تان جعفری اضافه کنید.


طرز تهیه اسموتی: اسموتی مخلوطی از سبزیجات و میوه‌های فصل  است که به صورت یخ‌زده همراه با پوره یخ سرو می‌شود

میو‌ه‌های قرمز و سبزی‌های قرمز حاوی لیکوپن، اسید الاژیک و اسیدهای هیدروکسی‌بنزن هستند.

این رنگین‌کمان را به خاطر بسپارید


چطور آنها را در رژیم غذایی قرار دهید؟

  •   از سس گوجه‌فرنگی طبیعی برای لازانیا، ‌پاستا و ماکارونی استفاده کنید.
  •   نان توت فرنگی درست کنید.
  •   از انواع توت برای پودر کاکائو و اسموتی استفاده کنید.
  •   از سوپ گوجه‌فرنگی خانگی استفاده کنید.
  • این مواد در کاهش سرطان پروستات، ‌فشار خون و کلسترول بد موثر بوده و دشمن آرتریت است.


میوه‌ها و سبزی‌های بنفش‌ سرشار از آنتوسیانین، رسوراتول و اسیدهای هیدروکسی‌سینامیک هستند.

این رنگین‌کمان را به خاطر بسپارید


چطور آنها را در رژیم غذایی قرار دهید؟

  •   اسموتی توت سیاه درست کنید.
  •   برانی بادمجان درست کنید.
  •   سالاد چغندر سرخ شده تهیه کنید.


 این مواد در افزایش سیستم ایمنی بدن موثر هستند و در گوارش بهتر به بدن کمک می‌کنند. همچنین از رشد تومور جلوگیری کرده و با عفونت مبارزه و به عنوان یک ضد سرطان عمل می‌کنند.

میوه‌ها و سبزی‌های زرد و نارنجی غنی از آلفا کاروتن، بتاکاروتن، بتاکریپتوزانتین، فلاونول، ترفنوئید و ویتامین C است.

این رنگین‌کمان را به خاطر بسپارید


چطور آنها را در رژیم غذایی قرار دهید؟

  •   افشره کدو تنبل بخورید.
  •   سوپ هویج و گوجه‌فرنگی را امتحان کنید.
  •   در سوپ‌ها و سس‌ها از زردچوبه استفاده کنید.
  •   اسموتی هلو درست کنید.
  •   سالاد انبه تهیه کنید.
  •   از زنجبیل در سس‌ها و سوپ‌ها به عنوان چاشنی استفاده کنید.


این مواد خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد و فشارخون و کلسترول LDL بدن را کم و با رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کند.

میوه‌های سفید و سبزی‌ها سرشار از فلاونول، آلیسین و سولفید است.

این رنگین‌کمان را به خاطر بسپارید


چطور آنها را در رژیم غذایی قرار دهید؟

  •   سیر و پیاز را به سوپ‌تان اضافه کنید.
  •  چای سبز یا سیاه مصرف کنید.
  •  اسموتی نارگیل تهیه کنید.
  •  به جای سیب‌زمینی از گل‌کلم خرد شده استفاده کنید.


این مواد همگی در افزایش مقاومت سیستم ایمنی بدن همچنین در کاهش خطر ابتلا به سرطان‌های کلون، سینه و پروستات موثر است. این مواد هورمون‌های بدن را هم متعادل می‌کند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سیب سبز

کد: 7610 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ آبان بازدید: 4588 ساعت: 3:31 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقویت حافظه با این ۶ خوراکی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
2 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
3 کوچ عشایر در قاب رنگ‌ها ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
4 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
5 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
6 رسالت خبرنگار دیده‌بانی واقعیت‌ها و دستاوردها است ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
7 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
8 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
9 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
10 با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
11 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف یخ در زنان یائسه ممنوع! یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفت: مصرف یخ موجب افزا...

  26 توصیه تغذیه‌ای به مسافران نوروزی تعطیلات عید که از راه می‌رسد، بازار سفرهای نوروزی ...

  چای نعناع و کاهش اختلالات هورمونی زنان دانشمندان دریافتند كه نوشیدن روزی دو فنجان چای نعن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

كدام موادغذایی را باید در یخچال گذاشت؟ برای خریدكردن از خانه خارج می‌شوید، خریدهایتان را می‌كنید و به خانه برمی‌گردید، همه چیزهایی را كه خریده‌اید در جای خودشان قرار می‌دهید و موادغذایی را در یخچال و فریزر می‌گذارید و سپس راحت مقابل تلویزیون دراز می‌كشید اما صبر كنید، دست نگه دارید، می‌دانید برخی از موادغذایی اگر در یخچال و فریزر نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و زودتر خراب می‌شوند؟ این را هم می‌دانید كه برخی از موادغذایی كه در محیط خانه و در فضای معمول نگه می‌دارید از فریزشدن سود خواهند برد؟
مادری که سرآشپز خاص یک ورزشکار شد! آرزوی المپیکی خانواده نعمت‌زاده محقق شد. مبینا دختر دهه‌ هشتادی ایران در 19 سالگی از اولین المپیکش دست پر بیرون آمد چرا که خانواده‌اش خانه را المپیکی نگه داشته بودند.
تغذیه مناسب برای جلوگیری از کیست سینه چه بخوریم و چطور زندگی كنیم تا حتی به دلیل تغییرات هورمونی دوران بارداری هم سینه‌های‌مان كیست‌ساز نشوند.
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ یک پژوهشگر حوزه تغذیه می‌گوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کم‌خونی و حتی برخی سرطان‌ها مثل سرطان‌های دستگاه گوارش می‌شود. و در ایران خیلی از نانوایی‌های سنتی نان کامل نمی‌پزند.