با حضور وزیر ارشاد؛
آشپزخانه مرکزی «ابوتراب 2» در نجف افتتاح شد


پایگاه خبری لقمه: آشپزخانه مرکزی «ابوتراب 2» با حضور وزیر ارشاد در نجف اشرف افتتاح شد. این آشپزخانه قرار است بین 20 تا 40 هزار پرس غذا برای زائران ایرانی تهیه کند.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه به نقل از خبرگزاری فارس، سیدعباس صالحی وزیر ارشاد هفته گذشته به عراق سفر کرد تا علاوه بر حضور در جلسات مختلف به منظور هماهنگی برای اعزام زائران ایرانی به این کشور، در برنامه‌های فرهنگی و دینی نیز شرکت کند.

با توجه به اینکه بر اساس دستورالعمل کارگزاری عتبات، بیشتر غذای زائران ایرانی در آشپزخانه مرکزی تهیه و بین هتل‌های ایرانیان توزیع می‌شود، سال گذشته مقرر شد آشپزخانه مرکزی «ابوتراب 2» با تجهیزات لازم و با کیفیت بیشتر در نجف تأسیس شود.

بر همین اساس هم‌زمان با اعیاد شعبانیه به ویژه میلاد امام حسین (ع)، آشپزخانه مرکزی زائران ایرانی در نجف اشرف روز گذشته 30 فروردین با حضور وزیر ارشاد افتتاح شد.

در این آشپزخانه که غذاها به صورت صنعتی طبخ می‌شود، در مرحله نخست روزانه پنج هزار پرس غذا طبع و توزیع می‌شود که پس از ایجاد زیرساخت‌های لازم قرار است در آشپزخانه ابوتراب 2 بین 20 تا 40 هزار غذا طبخ شود.

این آشپزخانه در کمربندی نجف به سمت فرودگاه این شهر واقع شده و در آینده‌ای نزدیک غذای بیشتر هتل‌های ایرانی در نجف را تأمین خواهد کرد.

به گزارش فارس، در شهرهای کاظمین و کربلا نیز آشپزخانه‌های مرکزی وجود دارد که غذای هتل‌های ایرانی را تأمین می‌کنند. البته در شهر نجف نیز چند آشپزخانه مرکزی پیش از این وجود داشت.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 




کد: 13883 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ جمعه ۳۱ فروردين بازدید: 3390 ساعت: 1:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توجه ویژه به بخش كشاورزی و امنیت غذایی در دولت آینده ضروری است ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۶ خرداد
2 باید ها و نباید های دمنوش ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ اسفند
3 تب یونجه چیست؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي
4 اختتامیه دومین جشنواره فیلم سلامت امروز برگزار می شود ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
5 نوشیدن چایی برای کوکان مفید است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
6 افطاری درحرم حضرت علی‌(ع)/عکس ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
7 آشنایی با هشت غذای نذری از عراق تا پاکستان ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ آبان
8 مستطاب آشپزی: از سیر تا پیاز آشپزی ۱۳۹۲ يکشنبه ۴ اسفند
9 روش پخت سمبوسه سبزیجات با طعم کاری و ترشی گشنیز ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ دي
10 نجفی: صحبت‌های من مقدمه‌ای برای آزاد شدن فروش مشروب در هتل‌ها نیست ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درباره سوپ های آماده چه می دانید؟ آیا تا به حال سوپ‌های آماده یا نیمه آماده‌ای را که...

  چطور وزن‌مان را به سرعت کم کنیم اما به سلامتی مان لطمه نزنیم؟ از رژیمهای سخت خسته شده اید ؟ از این روشهای سالم و...

  خوراکی‌هایی که مانع ابتلا به سرطان می‌شوند یک متخصص تغذیه در امور سرطان با اشاره به انواع آنت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت