به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه به نقل از خبرگزاری فارس، سیدعباس صالحی وزیر ارشاد هفته گذشته به عراق سفر کرد تا علاوه بر حضور در جلسات مختلف به منظور هماهنگی برای اعزام زائران ایرانی به این کشور، در برنامههای فرهنگی و دینی نیز شرکت کند. با توجه به اینکه بر اساس دستورالعمل کارگزاری عتبات، بیشتر غذای زائران ایرانی در آشپزخانه مرکزی تهیه و بین هتلهای ایرانیان توزیع میشود، سال گذشته مقرر شد آشپزخانه مرکزی «ابوتراب 2» با تجهیزات لازم و با کیفیت بیشتر در نجف تأسیس شود. بر همین اساس همزمان با اعیاد شعبانیه به ویژه میلاد امام حسین (ع)، آشپزخانه مرکزی زائران ایرانی در نجف اشرف روز گذشته 30 فروردین با حضور وزیر ارشاد افتتاح شد. در این آشپزخانه که غذاها به صورت صنعتی طبخ میشود، در مرحله نخست روزانه پنج هزار پرس غذا طبع و توزیع میشود که پس از ایجاد زیرساختهای لازم قرار است در آشپزخانه ابوتراب 2 بین 20 تا 40 هزار غذا طبخ شود. این آشپزخانه در کمربندی نجف به سمت فرودگاه این شهر واقع شده و در آیندهای نزدیک غذای بیشتر هتلهای ایرانی در نجف را تأمین خواهد کرد. به گزارش فارس، در شهرهای کاظمین و کربلا نیز آشپزخانههای مرکزی وجود دارد که غذای هتلهای ایرانی را تأمین میکنند. البته در شهر نجف نیز چند آشپزخانه مرکزی پیش از این وجود داشت.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست