با حضور وزیر ارشاد؛
آشپزخانه مرکزی «ابوتراب 2» در نجف افتتاح شد


پایگاه خبری لقمه: آشپزخانه مرکزی «ابوتراب 2» با حضور وزیر ارشاد در نجف اشرف افتتاح شد. این آشپزخانه قرار است بین 20 تا 40 هزار پرس غذا برای زائران ایرانی تهیه کند.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه به نقل از خبرگزاری فارس، سیدعباس صالحی وزیر ارشاد هفته گذشته به عراق سفر کرد تا علاوه بر حضور در جلسات مختلف به منظور هماهنگی برای اعزام زائران ایرانی به این کشور، در برنامه‌های فرهنگی و دینی نیز شرکت کند.

با توجه به اینکه بر اساس دستورالعمل کارگزاری عتبات، بیشتر غذای زائران ایرانی در آشپزخانه مرکزی تهیه و بین هتل‌های ایرانیان توزیع می‌شود، سال گذشته مقرر شد آشپزخانه مرکزی «ابوتراب 2» با تجهیزات لازم و با کیفیت بیشتر در نجف تأسیس شود.

بر همین اساس هم‌زمان با اعیاد شعبانیه به ویژه میلاد امام حسین (ع)، آشپزخانه مرکزی زائران ایرانی در نجف اشرف روز گذشته 30 فروردین با حضور وزیر ارشاد افتتاح شد.

در این آشپزخانه که غذاها به صورت صنعتی طبخ می‌شود، در مرحله نخست روزانه پنج هزار پرس غذا طبع و توزیع می‌شود که پس از ایجاد زیرساخت‌های لازم قرار است در آشپزخانه ابوتراب 2 بین 20 تا 40 هزار غذا طبخ شود.

این آشپزخانه در کمربندی نجف به سمت فرودگاه این شهر واقع شده و در آینده‌ای نزدیک غذای بیشتر هتل‌های ایرانی در نجف را تأمین خواهد کرد.

به گزارش فارس، در شهرهای کاظمین و کربلا نیز آشپزخانه‌های مرکزی وجود دارد که غذای هتل‌های ایرانی را تأمین می‌کنند. البته در شهر نجف نیز چند آشپزخانه مرکزی پیش از این وجود داشت.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 




کد: 13883 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ جمعه ۳۱ فروردين بازدید: 498 ساعت: 1:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 باید ها و نباید های دمنوش ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ اسفند
2 تب یونجه چیست؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي
3 اختتامیه دومین جشنواره فیلم سلامت امروز برگزار می شود ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
4 نوشیدن چایی برای کوکان مفید است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
5 افطاری درحرم حضرت علی‌(ع)/عکس ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
6 آشنایی با هشت غذای نذری از عراق تا پاکستان ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ آبان
7 مستطاب آشپزی: از سیر تا پیاز آشپزی ۱۳۹۲ يکشنبه ۴ اسفند
8 روش پخت سمبوسه سبزیجات با طعم کاری و ترشی گشنیز ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ دي
9 نجفی: صحبت‌های من مقدمه‌ای برای آزاد شدن فروش مشروب در هتل‌ها نیست ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۳ آبان
10 قیمه نجفی، نذری شیعیان عراق+ عکس ۱۳۹۱ دوشنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 






 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  برای پیشگیری از دیابت، تلویزیون تماشا نکنید بررسی‌های جدید نشان می‌دهد افرادی که در مرز ابتلا ...

  صحیح و سالم پیر‌ شوید هیچ کس نمی‌تواند از پیری فرار کند، هرچند می‌شود با...

  میوه ای که تمرکز را زیاد می‌کند تحقیقات علمی جدید نشان می دهد که مصرف نارگیل تمرکز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آبلیموهای بی‌نام و نشان و قیمت‌های بی‌سر و سامان علی‌رغم تاکید سازمان غذا و دارو و انجمن صنفی صنعت آبلیمو مبنی بر پاک‌سازی بازار از آبلیموهای غیر استاندارد و تعیین قیمت مصوب، هنوز آبلیمو‌های بی‌نام و نشان زیادی در بازار به چشم می‌خورند.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
بزرگ شدن سینه ها در مردان و طاسی در زنان بدن سازان ممکن است اقدامات افراطی ای جهت بهبود عملکرد جسمی و فیزیکی خود انجام دهند. به گزارش سلامت نیوز همانطور که سایت مایوکلینیک می گوید بدن سازان و دیگر ورزشکاران ممکن است مکمل هایی مانند استروئید، کراتین، دیورتیک ها استفاده کنند در حالیکه متوجه خطرات و عوارض جانبی مهم این داروها نباشند.
با این 10 قدم، از پوکی استخوان دور شوید پوکی استخوان از بیماری هایی است که بدون علامت پیشرفت می کند، به همین دلیل به آن بیماری خاموش می گویند.