صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
نشست رسانه ای شربت فروتونیک تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا
نشست رسانه ای شربت فروتونیک تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا
پایگاه خبری لقمه: اولین داروی آهن با ساختار یونی، به شکل فرآورده طبیعی با نام «فروتونیک» در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی توسط محققان ایرانی رونمایی شد.
عکاس: مجید نیک نفس
نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این تصاویر تنها با ذکر منبع و نام عکاس مجاز است
کد:
13933
تاریخ نشر:
۱۳۹۷ سه شنبه ۹ بهمن
بازدید:
3527
ساعت:
12:24 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
2
طرز تهیه شربت گل محمدی
۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
3
خواص لاغری تخم شربتی را بشناسید
۱۴۰۰ چهارشنبه ۳۰ تير
4
درمان «کبد چرب» با نسخه ابن سینا
۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
5
نوشیدنیهایی برای آرامش در بحران کرونا
۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
6
توصیه های طب سنتی برای فصل بهار
۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ فروردين
7
هر ایرانی یک شربت فروتونیک / تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا
۱۳۹۷ سه شنبه ۹ بهمن
8
ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
9
مقدارمصرف و عوارض سالبوتامول خوراکی چقدر است؟
۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
10
یشگیری از گرمازدگی با مصرف میوه ها و شربت آب لیمو و نعنا
۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
هفت ماده غذایی برای تقویت سلامت جسمی
این منابع غذایی سرشار از ویتامین C و E ، آهن و ک...
توصیه های طب سنتی برای فصل بهار
به توصیه متخصصان طب سنتی، در فصل بهار از خوردن غذا...
هویج بستنی یا فالوده بستنی؟
در این روزهای گرم وقتی تشنه میشویم، حاضریم از هر ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
موز به روایت ناصرالدین شاه به قلم حدادعادل
میوه بانن که چیز خوبی است مثل کدوی کوچک تازه دراز، اما رنگ پوستش که زرد شد آن وقت میرسد و خوردنی است...
کاهش وزن با دکتر اوز
وقتی بحث کاهش وزن به میان میآید، دکتر اوز میتواند کمک زیادی به شما کند. برنامه کاهش وزن دکتر اوز از سال 2009 فعالیت خود را آغاز کرده و تا امروز صدها نفر از افرادی که قصد لاغری داشتند توانستهاند فقط با ایجاد تغییر در عادات خود چندین کیلو لاغر شوند.
سفره ایرانی دیگر در خانه ها جایی ندارد!
مردم اعتقاداتی داشتند، «سفره» و کنار هم نشستن را مایه خوشبختی و با هم بودن را قوت قلب و باعث نزدیک شدن خانوادهها به هم میدانستند. برای سفرهای که پهن میشد و غذایی که در آن قرار میگرفت، احترام خاصی قائل بودند و حریم سفره را پاس میداشتند،اما این روزها....
تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت
شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی میباشد که از دانههای درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز میگردد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است