از سوی مقام مسئول؛
احتمال عرضه گوشت مرغ بدون ذبح رد شد


پایگاه خبری لقمه: مسئول صید و ذبح حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور گفت: در صورتی که ادعای عرضه طیور بدون ذبح شرعی صحت داشت، ناشران عکس جعلی در شبکه های مجازی به طور حتم نام برند و کشتارگاه اش را در عکس های منتشر شده مخدوش نمی کردند تا به فرض صحت متخلفان رسوا شده و به مجازات قانونی خود برسند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، اکبر قره خانلو مسئول صید و ذبح حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور درباره انتشار تصاویری مبنی بر عرضه گوشت مرغ گرم ذبح نشده در سطح بازار افزود: هیچ دستگاهی برای انجام ذبح شرعی در کشتارگاه های کشور وجود ندارد و تمامی این عملیات توسط نیروی انسانی انجام می شود.

 

وی با بیان این که هم اکنون 700 ناظر شرعی بر کشتار دام و طیور کشتارگاه های سراسر کشور نظارت مستمر دارند، اظهار کرد: در عین حال فرآیند کشتار از ابتدا تا بسته بندی مورد کنترل ناظرین شرعی و بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور است، بنابراین احتمال عرضه گوشت مرغ بدون ذبح در مراکز صنعتی یا سنتی وجود ندارد.

 

قره خانلو با اشاره به این که اگر این ادعا صحت داشت به طور حتم نام برند و کشتارگاه را در عکس های منتشر شده، مخدوش نمی‌کردند تا با رسیدگی سازمان دامپزشکی کشور متخلفان مجازات شوند، اضافه کرد: در سال های اخیر علاوه بر تشدید نظارت‌های سخت‌گیرانه بر کشتار دام و طیور در ایران، برای واردات گوشت قرمز و حتی مرغ نیز دارای ناظران شرعی فعال در کشتارگاه های کشورهای مبدا هستیم.

 

وی از شهروندان مسوول خواست در صورت مشاهده چنین تخلفاتی به طور حتم مراتب را فوری با مشخصات برند، کشتارگاه و آدرس به سازمان دامپزشکی کشور یا حوزه نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی اطلاع دهند تا با متخلفان برخورد قانونی شود.

 

این مقام مسوول در حوزه نمایندگی ولی فقیه سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به این که ناظران شرعی بر سه مسئله حلیت یعنی ذبح مطابق با موازین شرعی، طهارت به معنی شست‌ و شو و پاک کردن لاشه ذبح شده به هنگام خروج از کشتارگاه و مبرا بودن لاشه ذبح شده از هرگونه اجزای حرام تاکید دارند ، تصریح کرد: افراد ذبح کننده در کشتارگاه های دام و طیور کشور و خارج از کشور به صورت کامل دوره های آموزش و احکام فقهی ذبح را می آموزند و مجوز ذبح دریافت می‌کنند. ذبح اسلامی یا ذبح حلال به مجموعه دستورهایی گفته می‌شود که در دین اسلام برای طرز ذبح و آماده‌سازی و پخت انواع غذا توصیه شده ‌است. ریشه قرآنی این دستورات فقهی از آیات مبارکه سوره مائده و سوره بقره استخراج شده است.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13938 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۹ بهمن بازدید: 2615 ساعت: 9:32 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
2 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
4 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
5 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
6 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
7 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
8 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
9 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
10 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
11 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داروهای روانپزشکی باید با تجویز پزشک مصرف شوند رئیس انجمن روانپزشکان ایران در مورد مصرف داروهای ر...

  بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهدا...

  با 6 خوراکی پاییزی سلامتی تان را تضمین کنید چغندر از آن دسته سبزیجاتی است که سرشار از قند بوده...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی پایگاه خبری لقمه: یکی از شکایت‌های شایع خانم‌های باردار معضل درد معده، نفخ، سوزش و رفلاکس است. «مژگان تن‌ساز» پزشک و متخصص طب سنتی برای مادران عزیز در این دوران توصیه‌هایی کاربردی دارد.
هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.
بخور و نخورهای ورزشی رژیم غذایی و رعایت موادی که در طول روز خورده می‌شود، در همه افراد، بویژه ورزشکاران، از اهمیت بالایی برخوردار است و نقش تعیین‌کننده‌ای در روند فعالیت ورزشی آنها دارد.
بخورنخورهای عفونت‌های زنانه رژیم غذایی نامناسب، استرس و بی‌خوابی ابتلا به عفونت‌های قارچی را در زنان افزایش می‌دهد.