صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
وزارت جهاد کشاورزی
>
صادرات سیب زمینی و پیاز از ۱۵ فروردین ممنوع است
وزیر صمت اعلام کرد
صادرات سیب زمینی و پیاز از ۱۵ فروردین ممنوع است
پایگاه خبری لقمه: با ابلاغ دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت به گمرکات کشور، صادرات سیب زمینی و پیاز از 15 فروردین 98 تا اطلاع ثانوی ممنوع است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری
لقمه
،
به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت طی نامه ای در تاریخ 10 فروردین 98 به گمرکات کشور، به منظور مدیریت و تنظیم بازار داخلی صادرات سیب زمینی و پیاز را از 15 فروردین 98 تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام کرد.
در این نامه آمده است:
به منظور مدیریت و تنظیم بازار داخلی از تاریخ 98/01/15 تا اطلاع ثانوی صادرات سیب زمینی و پیاز ممنوع می باشد.
همچنین صادرات گوجه فرنگی بر اساس ضوابط بسته بندی ابلاغی، طی نامه مورخ 97/12/26 سازمان توسعه تجارت ایران و با تأیید وزارت جهاد کشاورزی و صادرات رب گوجه فرنگی و فرآورده های مرتبط با آن در بسته بندی مصرف کننده (کمتر از 5 کیلوگرم) بلامانع می باشد.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران
کد:
13962
تاریخ نشر:
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۴ فروردين
بازدید:
4042
ساعت:
7:49 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2
قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد
۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
3
پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه میگذرد؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
4
خبرگزاری اصولگرا: برای وزارت جهاد کشاورزی، نوری قزلجه به مجلس معرفی می شود
۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5
عارف معاون اول و حاجیمیرزایی رییس دفتر رییس جمهور شدند
۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
6
روشهای ایجاد تنوع در ظاهر غذاها
۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
7
کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران
۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
8
دلایل معاون وزیر اقتصاد بر عملکرد بانک کشاورزی در مسیر حرفهای
۱۴۰۲ جمعه ۳ آذر
9
ضرورت رسیدگی به معضل پسماند و زباله سوز سراوان در «دستورکار» رادیو ایران
۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
10
اعلام گزارش مجلس پیرامون انتخابات اتاق بازرگانی بزودی
۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
11
دبیر انجمن صنایع لبنی ایران از کوچک شدن بازار فرآورده های لبنی خبر داد
۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
فوت و فن پخت سالم ته چین
اگر در تهیۀ ته چین برخی نكات در نظر گرفته نشود، به...
سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر
فست فودها جزئی از زندگی این روزهای ما شده و با وجو...
چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم
ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کر...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
سرطانزا بودن پسته تازه چقدر صحت دارد؟
در حالی که اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه میدهد که انجمن پسته بهعنوان تولیدکننده و صادرکننده این محصول این اظهار نظر را حاصل بیاطلاعی میداند.
نکته های کلیدی و ساده : بدون رژیم گرفتن، وزن خود را کاهش دهیم
هر چند رژیم های غذایی لاغری بسیاری وجود دارند که ممکن است بتوانند به شما کمک کنند وزنتان را کم کنید اما این برنامه های غذایی در عین حال احساس شدید گرسنگی را به همراه دارند و ولع خوردن را پس از مدتها افزایش می دهند.
صنعتی به نام تولید اسنک
اسنکها، میانوعدههایی هستند که به طور موقت گرسنگی را برطرف میسازند و انرژی مختصری نیز برای انجام کار فراهم میکنند. پفک، چیپس و پاپ کورن از معروفترین اسنکها هستند.
خون در مدفوع نشانه چیست؟
وجود خون در مدفوع یا خونریزیهای واضح از ناحیه مقعد دلایل زیادی دارد و خوشبختانه در بیشتر موارد هم بررسیهای پزشکی نشان میدهد خطرناک نیستند و راحت با دارو یا جراحی برطرف میشوند ولی اهمیت تشخیص علت دقیق خونریزی آنقدر مهم است که به هیچ وجه نباید مراجعه به مطب پزشک را حتی یک روز هم به تعویق انداخت.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است